- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.981
Burda boza bulamayız da baktım yapılabilecek biseye benziyo canım deneyecem bi inşallah cogalirBen su aralar sık beslenmeye özen gosteriyorum . Boza yiyorum en cok . Mama parasi yerine boza parasi veriyoruz . Yakinda bir litre bozayi gunde yerim herhalde. Her gecen gun artırıyorm miktari . Boza sevmezdim o yuzden alistira alistira :) bozayi tavsiye edeeim birde petibor bisküvi sut yapiyor diye okumustum inanamamistim denedim ve etkisi var . Sebebini çözemedim
Burda boza bulamayız da baktım yapılabilecek biseye benziyo canım deneyecem bi inşallah cogalir
Bende ondan kullanıyorum canım ama güçlü çekmemeye başladı benim de sol sam az cikiyo şimdilik 45 er cc veriyorum yetiyo da ilerde napacaz bilmiyorum başka bişey kullaniyomusun canımsut yapsın diye bide 4 6 hafta arası çoğalır süt yaziyo internette inşallah çoğalır 200 çıksa yeter 2.5 saatte
Slm cnm..biz Şuan 6 aylığız fakat düzeltilmiş olarak 4,5 aylıklar dr henüz erken diyor ek gıda için..senin belirttiğin aylar normal doğdukları Aydan itibaren mi??bizimkiler de destekli oturuyorlar ama kafalar sallanıyor:))Slm canım ben 5.ayda tadımlara başladım 6. Ayda tam olarak geçtik ama 9aylık olduk hala istekli yemiyorlar doyumluk değilde tadımlık yiyoruz. 7.ayda destekli oturmaya başladık artık desteksiz oturuyorlar
3 buçuk aylığız canım ikiside aynı anda aynı kişinin kucağında olmak istiyorKaç aylıklar seninki benimkilerinde 2 haftadır kıskançlık başladı.
Cogaldimu canım onla 3 kiloyken kaç cc beslediniz acabamümkünse madelanın hastane tipi olanlardan kiralamanızı öneririm. ben ilk 4 ay onlardan kiralayıp kullandım. iki pompa seti almıştım. aynı anda iki memeden çekiyordum.
34+5 te yaptım,kızım 9 oğlum 5 gün kaldı,solunum sıkıntılarından dolayı.Kızlar 34 doğum yapan arkadaşlar bebekkerimizn kaç gün kuvezde kaldı acaba
Cogaldimu canım onla 3 kiloyken kaç cc beslediniz acaba
34+5 te yaptım,kızım 9 oğlum 5 gün kaldı,solunum sıkıntılarından dolayı.
Şimdi 2.5 saatte bir 100 cc civarı cikiyo inşallah çoğalırda mama vermeyiz dünya para olmuş herseybenim bebeklerim 18 gün falan kuvezde kaldı. biri 1.5 diğeri 2.1 kilo doğmuştu. 3 kiloyken ne kadar verdiğimi hatırlamıyorum ama 40 cc ve 50 cc ile başlamıştık eve geldiklerinde. haftada bir 10 cc arttır demişti doktor. 2. ayın sonunda 90 içiyorlardı sanırım.
Şimdi 2.5 saatte bir 100 cc civarı cikiyo inşallah çoğalırda mama vermeyiz dünya para olmuş hersey
Sut içinmi dedin canım doktora derken inşallah canım kış geliyo zaten ona vereceğime doğal gazi fazla çaliştiririm hasta olmazlar bizde hastaneden çıkarken 3 saat dedi kontrole gidince diyetisyene girdim 2.5 saatte hatta 2 saatte beslesende olur dedi bazen agladiklarinda 2 saat de oluyoben 3 saate bir yediriyordum. kuvezden çıkarken öyle demişlerdi.
evet mamalar korkunç pahalı. golden goat almıştım ilk 50 küsür liraydı. 2. kutuyu alırken 80 lirayı bulmuştu. alamadım. günde bir kez mama veriyorum ben.
çoğalır çoğalır çok kafanıza takmayın. taktıkça insan stres oluyor süt gidiyor.
bana kadın doğumcunun onayıyla motillium tablet verdi çocuk doktoru. çok çok faydasını görüyorum. onu almadığımda sütüm çok azalıyor. ilk aylarda günde 3 (24 saatte) şimdi de günde 6 tane içiyorum. doktorunuza bi sorun isterseniz.
Sut içinmi dedin canım doktora derken inşallah canım kış geliyo zaten ona vereceğime doğal gazi fazla çaliştiririm hasta olmazlar bizde hastaneden çıkarken 3 saat dedi kontrole gidince diyetisyene girdim 2.5 saatte hatta 2 saatte beslesende olur dedi bazen agladiklarinda 2 saat de oluyo
Aynen canim 3.5 ayligiz bizde. isimiz zor allah yardimcimiz olsun3 buçuk aylığız canım ikiside aynı anda aynı kişinin kucağında olmak istiyor
Aile hekimi me söyleyim canım teşekkür ederimevet evet süt için motiliumu sor doktorunuza, ya da aile hekimine.
Hııım ozaman yoktu bizde3 buçuk aylığız canım ikiside aynı anda aynı kişinin kucağında olmak istiyor
canım hastanede lazım olmaz. onlar kendileri biberon veriyorlar. gerçi eve geçince ben o biberonları kullanmadım. dr browns biberon ve avent emzik aldım. hala onları kullanıyorum.Kızlar Allah yardım ederse siz emzik ve biberon aldınız mı hangisinden aldınız ben alayim mi hastanede lazım olur mu ki
Önceden hazırlayın avent emzik aldım biberon da chicco.Bence yanınıza alın hepsini.planli doğum olur inşallah belki ilk gece mama vermeniz gerekebilir.Benim doğum yaptığım hastane biberon falan vermiyordu çünkü.Kızlar Allah yardım ederse siz emzik ve biberon aldınız mı hangisinden aldınız ben alayim mi hastanede lazım olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?