Bize sigara içilen ortamda bile bulunmayin dedi
Aminnnn Doktor bana da sigarayı dayanamazsan en fazla 3 tane başka yok dedi çok etkiliyormuşdengeli beslenmek ve bol su süper bunu da yapayım
Ne güzel yaa biz baya içiyoruzBize sigara içilen ortamda bile bulunmayin dedizaten içmiyoruz
Merhaba arkadaslar simdi geldim doktordan. Durumu anlattim onceden cocugum var dedim gecen seneki testlerimize bakti muayene etti ve hersey cok guzel dedi. Tek sorun tuplerde gorunmus boyle hamile kalabilirsin aslinda yasinda genc istersen bekle dedi. Napim
2 sene oldu. Esimin sperm testine de bakti cok cok iyi harika dediesim de utandi tuhaf oldu doktor oyle diyince
Sigara bebeklerde astım ve akciğer sorunlarına neden oluyor. Çok dikkat etmek lazım
Aminnnn Doktor bana da sigarayı dayanamazsan en fazla 3 tane başka yok dedi çok etkiliyormuşdengeli beslenmek ve bol su süper bunu da yapayım
Bence sigarayı hayatından çıkarmalısınız, hamile falan olsan yine icmemen gerekli. Hem kendin içinde zararlı.Ne güzel yaa biz baya içiyoruzama bebek istiyorsam tabi ki doktorun dediklerini yapmak zorundayım çünkü Allah muhafaza tutmazsa kafamda hep sigara mı sebep oldu diye kendimi suçlarım
Eşinize Sperm testi yapıldı mı ? Ne süredir çocuk düşünüyorsunuz ?Merhaba arkadaslar simdi geldim doktordan. Durumu anlattim onceden cocugum var dedim gecen seneki testlerimize bakti muayene etti ve hersey cok guzel dedi. Tek sorun tuplerde gorunmus boyle hamile kalabilirsin aslinda yasinda genc istersen bekle dedi. Napim
Hersey normalse 2 yıldır olması gerekli bence. Farklı bir doktora daha görünün.2 sene oldu. Esimin sperm testine de bakti cok cok iyi harika dediesim de utandi tuhaf oldu doktor oyle diyince
O zaman çalışmalara devam :)
2 sene oldu hic bi sekilde korunmadik ama olmadi. Esim de gecen sene yaptirmisti olmuyo diye. Tabi o zamanlar keci boynuzu kaynatip suyunu iciriyodum incir kurusu ceviz ici yedirmistim 1 haftaBence sigarayı hayatından çıkarmalısınız, hamile falan olsan yine icmemen gerekli. Hem kendin içinde zararlı.canın istediği zaman sakız falan çiğne. Benim babam o şekilde bıraktı
Eşinize Sperm testi yapıldı mı ? Ne süredir çocuk düşünüyorsunuz ?
2 yıl Korunmasız çok uzun bir süre. Allah bilir tabiki ama olurdu diye düşünüyorum. Farklı bir doktora daha gidin. Eşinde Varikosel falanda olabilir. ?2 sene oldu hic bi sekilde korunmadik ama olmadi. Esim de gecen sene yaptirmisti olmuyo diye. Tabi o zamanlar keci boynuzu kaynatip suyunu iciriyodum incir kurusu ceviz ici yedirmistim 1 hafta
Esin de bir doktorla kalmasın. Sorun kadında olacak diye birşey yok.4 ayri doktora gorundum hepsi ayni seyi soyledi. Bende olmuyo iste dedim 2 senedir olmadi. Cocuk 7 yasina yaklasti
Hakkınızda hayırlısı olsun canım :)Valla cok anlamam da ama ayrintili bakilmisti hareketli hareketsiz falan diye biseyler var yaa hepsine bakildi esimde. Tabi tup bebege baslicaksak yine bakicaklar ayrintili
Bence iki yıl çok uzun bir süre olmuş. Tiroidlerine bakıldı mı ? Bunu doktorun ve sen karar vereceksin :)Aminnn. Tesekkur ederim. ama kararsizim napim biraz daha beklesem mi baslasam mi bu ay.
Tüplerde ne sorun olduğu son derece önemli ve iyi araştırılması lazım. Eşinizde sorun yoksa tüplerle ilgli rahim filmi getirebilirsiniz. Filmden sonra herşey netlesir. Bir de bazı arkadaşlarda yazmış troit testleri yaptırım ve son olarak prolaktin yuksekligi de gebeliğe engel oluyor. Onu da ölçtürün .Merhaba arkadaslar simdi geldim doktordan. Durumu anlattim onceden cocugum var dedim gecen seneki testlerimize bakti muayene etti ve hersey cok guzel dedi. Tek sorun tuplerde gorunmus boyle hamile kalabilirsin aslinda yasinda genc istersen bekle dedi. Napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?