2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Amin inşallah canım.
Amin inşallah :)
Rabbim sağlıkla tekrar nasıp etsin inşallah :)
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Istiyoruz 1 evladimiz var cok sukur 7 yasina yaklasti. Sorun bende tuplerde kasilma varmis. Rahim filmi laparoskopi kolmen falan hersey denendi. Son 1 senedirde saldim mevlam cayira yapiyoruz hic olmadi. Artik bi deneyelim dedik kismetse olur

Istiyoruz 1 evladimiz var cok sukur 7 yasina yaklasti. Sorun bende tuplerde kasilma varmis. Rahim filmi laparoskopi kolmen falan hersey denendi. Son 1 senedirde saldim mevlam cayira yapiyoruz hic olmadi. Artik bi deneyelim dedik kismetse olur

Çok şükür bir çocuğunuz var ama bir çocuğu verilecek engüzel hediye bir kardeştir bence

Evet o yuzden istiyoruz. Bizden cok cocugumuz istiyo kardes bi hevesli bi hevesli masallahhh. Ölümlü dünya bize bisey oldugunda en azindan yalniz kalmaz kardesim diye birbirlerine kosarlar. Rabbim oglumu da yalniz koymasin hayirli kardes versin.

O zaman bir şans verip denemek gerekiyor bence

Evet 1 kerede olsa denicez o yuzden. Belki nasibimiz bi doktor sayesinde rabbimin izniyle gelicektir

Benim de bir oğlum var 3 yaşında. Hakkında hayırlısı olsun. :)

Mesaj yazarken cevapla kısmına basarsanız konuştuğunuz mesajı alıntı yapmış olursunuz.

Benim de bir oğlum var 3 yaşında. Hakkında hayırlısı olsun. :)

Mesaj yazarken cevapla kısmına basarsanız konuştuğunuz mesajı alıntı yapmış olursunuz.
Tesekkur ederim. Allah bagislasin sizin minnakidaa...Insallah hayirlisi olur. Son 3 saat gecmek bilmedi. Sabahtan beri indirdim kaldirdim evin her yerini. Sanki simdiye aksam olurdu gibi geliyoooo

Ben daha başlamadan iğnelerin stersini yaşıyorum :) Herşey yolunda gider ilk denemenizde kucağınıza alırsınız inşallah yavrunuzu.
İnşallahhh çok emek gerçekten iğneler olsun yumurta topla geri koy filan tabi maddi olarakta en pahalı işlem Allah boşa çıkarmasın kimsenin emeğini umudunu. Sizde bu ay meleğinize kavuşursunuz inş.Toplama işleminden önce ki süreçte yapabileceğim bişey var mı acaba yemek içmek gibi takviye gibi ?

Ben sadece doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum. Yeme içme olayını hiç araştırmadım

Ben sadece doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum. Yeme içme olayını hiç araştırmadım
Şu an bende öyle araştırdım ama pekte bi öneri bulamadım genelde transfer sonrası için söyleniyor. Keten tohumu yağı yumurta büyütüyor ama iğnelerle birlikte aşırı uyarı olursa diye korkumdan içmiyorum

Bende dün başladım tüp bebek tedavisine ilk denemem çok heyecanlıyım rabbim uğraşlarımızı boşa çıkartmasın
Amin canım, Rabbim nasip eder inşallah. Kucaklarımız bebislerle dolar

Ben folik asit içiyorum. 20 gün oldu. Protein ağırlıklı ve dengeli besleniyorum. Bol su içiyorum. Meyve ve kuruyemiş tüketiyorum. Paketlenmiş gıdalardan uzak duruyorum. Hemşire de öyle söyledi. Sigara stres yok.

Aminnnn Doktor bana da sigarayı dayanamazsan en fazla 3 tane başka yok dedi çok etkiliyormuş dengeli beslenmek ve bol su süper bunu da yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…