Amin inşallah canım.Kader arkadaşlarım ;
Bugün yine dr randevum vardı. folbiol-coraspin-dekort üçlüsüne bir de günde 3 adet estrofem eklendi.
Perşembe tekrar kontrol. Çok yüksek ihtimalle pazartesi 2. transfer.
Şans dileyin bana bu sefer yüzüm gülsün bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım inşAllah.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın herbirimizin yardımcısı olsun
Amin inşallah :)Merhabaaa.... ekim geldi bizde yarin on gorusmeye gidiyoruz. Hepimize Allah'im yardimci olsun. Yuzumuzu guldursun. Transfer olmus olan arkadaslardan hayirli haberler aliriz insallahhhh. Kasimda da esimin dogum gunu insallah o gune hayirli haberler aliriz bizde 2 sene sonunda yuzumuz guler
Rabbim sağlıkla tekrar nasıp etsin inşallah :)Herkese merhaba. 18 eylülde lucrin vurulmaya başladım hala vuruluyorum adetimin 3. Günü doktora gittim ama rahim hala kalınmış lucrin vurulmayq devam edeceğim adetim bitince yumurta geliştirici iğnelere başlayacağım inşallah.
Bu 2: tüp bebek denemem ilkinde 2 enbriyo transfer edildi ikiz gebelik yaşadım ama 26. Haftada erken doğumla bebeklerimi kaybettim. 5 ay bitti yine tedaviye başladım. Birkaç sayfa önce bir arkadaşımız öyle güzel yazmışki Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bebeklerim yaşasaydı belki sakat belki sağır belki konuşamaz ve hayat boyu başkasına muhtaç kalacaktı: yoğunbakımda onları bekletken hep söyle düşündüm; ben ölürsem onlara kim bakacak. Keşke sağlıkla zamanında doğsalardı buda rabbimin bana nasibi.
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahÇok geçmiş olsun kötü bir dönemmiş benimde ilk tedavimde embriyo gelişmedi diye çok üzülmüştüm tedavi iptal oldu . sonradan düşününce transfer olup düşük olsaydı dahamı iyi olacaktı herşeyde bir hayır vardır dedim. Umarım yeni tedavinizde herşey çok güzel olur bende bu ay 2. denemeyi yapıcam hastalanmayı bekliyorum.
Istiyoruz 1 evladimiz var cok sukur 7 yasina yaklasti. Sorun bende tuplerde kasilma varmis. Rahim filmi laparoskopi kolmen falan hersey denendi. Son 1 senedirde saldim mevlam cayira yapiyoruz hic olmadi. Artik bi deneyelim dedik kismetse olur
Evet o yuzden istiyoruz. Bizden cok cocugumuz istiyo kardes bi hevesli bi hevesli masallahhh. Ölümlü dünya bize bisey oldugunda en azindan yalniz kalmaz kardesim diye birbirlerine kosarlar. Rabbim oglumu da yalniz koymasin hayirli kardes versin.
Benim de bir oğlum var 3 yaşında. Hakkında hayırlısı olsun. :)Istiyoruz 1 evladimiz var cok sukur 7 yasina yaklasti. Sorun bende tuplerde kasilma varmis. Rahim filmi laparoskopi kolmen falan hersey denendi. Son 1 senedirde saldim mevlam cayira yapiyoruz hic olmadi. Artik bi deneyelim dedik kismetse olur
Tesekkur ederim. Allah bagislasin sizin minnakidaa...Insallah hayirlisi olurBenim de bir oğlum var 3 yaşında. Hakkında hayırlısı olsun. :)
Mesaj yazarken cevapla kısmına basarsanız konuştuğunuz mesajı alıntı yapmış olursunuz.
Hanımlar benim de tedavim başladı çok şükür insallah sağlıklı embriyolarim olur
bugün reglin 2. günü bugün başlıyorum. 3. tedavimİnşallah bugün kaçıncı gününüz yumurtalar toplandımı
bugün reglin 2. günü bugün başlıyorum. 3. tedavim
Bende dün başladım tüp bebek tedavisine ilk denemem çok heyecanlıyımrabbim uğraşlarımızı boşa çıkartmasın
İnşallahhh çok emek gerçekten iğneler olsun yumurta topla geri koy filan tabi maddi olarakta en pahalı işlem Allah boşa çıkarmasın kimsenin emeğini umudunu. Sizde bu ay meleğinize kavuşursunuz inş.Toplama işleminden önce ki süreçte yapabileceğim bişey var mı acaba yemek içmek gibi takviye gibi ?Ben daha başlamadan iğnelerin stersini yaşıyorum :) Herşey yolunda gider ilk denemenizde kucağınıza alırsınız inşallah yavrunuzu.
İnşallahhh çok emek gerçekten iğneler olsun yumurta topla geri koy filan tabi maddi olarakta en pahalı işlem Allah boşa çıkarmasın kimsenin emeğini umudunu. Sizde bu ay meleğinize kavuşursunuz inş.Toplama işleminden önce ki süreçte yapabileceğim bişey var mı acaba yemek içmek gibi takviye gibi ?
Şu an bende öyle araştırdım ama pekte bi öneri bulamadım genelde transfer sonrası için söyleniyor. Keten tohumu yağı yumurta büyütüyor ama iğnelerle birlikte aşırı uyarı olursa diye korkumdan içmiyorumBen sadece doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum. Yeme içme olayını hiç araştırmadım
Şu an bende öyle araştırdım ama pekte bi öneri bulamadım genelde transfer sonrası için söyleniyor. Keten tohumu yağı yumurta büyütüyor ama iğnelerle birlikte aşırı uyarı olursa diye korkumdan içmiyorum
Amin canım, Rabbim nasip eder inşallah. Kucaklarımız bebislerle dolarBende dün başladım tüp bebek tedavisine ilk denemem çok heyecanlıyımrabbim uğraşlarımızı boşa çıkartmasın
İnşallahhh çok emek gerçekten iğneler olsun yumurta topla geri koy filan tabi maddi olarakta en pahalı işlem Allah boşa çıkarmasın kimsenin emeğini umudunu. Sizde bu ay meleğinize kavuşursunuz inş.Toplama işleminden önce ki süreçte yapabileceğim bişey var mı acaba yemek içmek gibi takviye gibi ?
Aminnnn Doktor bana da sigarayı dayanamazsan en fazla 3 tane başka yok dedi çok etkiliyormuşAmin canım, Rabbim nasip eder inşallah. Kucaklarımız bebislerle dolar
Ben folik asit içiyorum. 20 gün oldu. Protein ağırlıklı ve dengeli besleniyorum. Bol su içiyorum. Meyve ve kuruyemiş tüketiyorum. Paketlenmiş gıdalardan uzak duruyorum. Hemşire de öyle söyledi. Sigara stres yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?