- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Arkadas arkadasa kusmezzzSana küsüm ben :) çok sevindim canım keseyi görmenize darısı kalp atışına inş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadas arkadasa kusmezzzSana küsüm ben :) çok sevindim canım keseyi görmenize darısı kalp atışına inş
Biyerde okudum 140 falan diyolardi.aman ihmal edermiyim bukadar tedirginlik yasamisim.Ayni durum amcamlarda da var. Tabi kizlari benimle 26 yasina girdi. 26 sene once o igne cok pahaliymis. Simdi kaca acaba? Yaptirmak sartmis evet aman ihmal etme
Aaa insallah o kadardir canim. O zaman annemler anlatirdi pahaliymis cok bulunmazmis bide hemsire ilaci dusurmus mu yaptiramamislar mi ne o zamanlar bi ton olay olmus 1 cocukla kaldilar. Aman her zaman dikkatli ol bu konudaBiyerde okudum 140 falan diyolardi.aman ihmal edermiyim bukadar tedirginlik yasamisim.
Sana küsüm ben :) çok sevindim canım keseyi görmenize darısı kalp atışına inş
Sagol canım darısı sizlereInsallah kalp atisinida duyarsin hayirlisiyla.
Bende seninkine gelirim yakınız zaten :)bak her manada yakınız, kocaeli, 33.
doğumuna gelicem kız söz![]()
Ayy maşAllah normal ultrasonla baktı değil mi karından yaniHmm geldim kız
Niye öyle diyorsun ben hepinize yeterim
Bir kese görüldü haftaya cuma kalp atışı![]()
Bende seninkine gelirim yakınız zaten :)
iştemisin izin almadınmı birkaçgüninşallah. bugün gerçekten zor bir gün geçiriyorum şaka maka. aklımda olumsuz bir düşünce yok ama ayaklarımı hiç ısıtamadım ve karnım ağrıyor. bugün ve yarın sanırım iyice yapışma günü solucanımın. kımıldamadan çalışıyorum![]()
Benimde ayaklarim transferden bi kac gun sonra basladi usumeye asla isitamiyorum aksamlari esime isit diyodum. Karin agrisi daha cok ayaklarin usudugu icindir. Sicak su torbasi tarzi biseylerle mutlaka isit. Benimde suan ayagimda iki corap ev botu var ve buz gibi karnim agriyor. Isitirsam agrilarim geciyorinşallah. bugün gerçekten zor bir gün geçiriyorum şaka maka. aklımda olumsuz bir düşünce yok ama ayaklarımı hiç ısıtamadım ve karnım ağrıyor. bugün ve yarın sanırım iyice yapışma günü solucanımın. kımıldamadan çalışıyorum![]()
sıcak su torbası yokmu o yoksa küçük pet şişeye su koy bıraz karnına koyinşallah. bugün gerçekten zor bir gün geçiriyorum şaka maka. aklımda olumsuz bir düşünce yok ama ayaklarımı hiç ısıtamadım ve karnım ağrıyor. bugün ve yarın sanırım iyice yapışma günü solucanımın. kımıldamadan çalışıyorum![]()
sıcak su torbası yokmu o yoksa küçük pet şişeye su koy bıraz karnına koy
Sen en azından kendini hamile hissediyorsun transferden dolayı benlepazartesi salı dinlendim, çarşamba işe geldim. ama yemedi :) ciddi bir böbrek ağrısı musallat oldu, dün yine evdeydim. ama bugün geldim işe tekrar. kafa dağıtıyorum, gerçi evdeykende kendimi çoktan hamile ilan ettim de, sonum hayırlara çıksın :) ucunda büyük patlamakta var :)
Bende aynisini yapicam transferim netlesince hemen siparis edicem testleri :)Aaaa imkanı yok ben hergüne erken gebelik testi alıp hergün yapmayı planlıyorum :)
Kalmayiz ya olmadi yeni bi topik acarim cogaliriz azalmayizzOrkide_sever bak
C A N O bizi başka bir formla aldatıyor buraya hiç bakmadı bugün :)
hilal1907 yalnız kalıcaz seninle burda
Gozun aydin canim darisi kalp atisinaa insallahHmm geldim kız
Niye öyle diyorsun ben hepinize yeterim
Bir kese görüldü haftaya cuma kalp atışı![]()
Bilgilerini yaz ekleyim canimbeni neden ilk sayfaya kimse eklemiyor![]()
Burdayim canimm ara ara bakabiliyorumm bildirim gelse keske hic cikmam orguye verdim kendimisırra kadembastı 2 gündür yok ortalardahilal1907
Kiz sorma kafayi yedim baska topiklere de bakiyorum test paylasmislarmi diye. Az daha gaza gelsem gidip catlatma ignesi alicam sonra da bir test patlaticam maksat mutlu olmak degil mi. Pozitif gormus gibi parti yapcam falan. Kendimden korkmaya basladimSen en azından kendini hamile hissediyorsun transferden dolayı benlehilal1907 gaza geldik idrar testi yapacaktık herkes yapıyor bizde kıskandık :)