- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
Amin canim insallahh gorurummm rabbim herkese yasatsin ayy icim kipir kipirr atayim cnmmResim atsana,hadi kanda da görürsün inşalllah.Darısı başıma gürganda aynı dönemde tedavi olmuştuk çok sevindim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim insallahh gorurummm rabbim herkese yasatsin ayy icim kipir kipirr atayim cnmmResim atsana,hadi kanda da görürsün inşalllah.Darısı başıma gürganda aynı dönemde tedavi olmuştuk çok sevindim.
Bukadar erken çıktıysa minnoşlardır, gözün aydınMinnosumm yada minnoslarimm![]()
Hayirlisi olsun canimmm hayrili evlat olsunlarrBukadar erken çıktıysa minnoşlardır, gözün aydın
Hayirli olsun canim. Allah kucaginda gormeyi nasip etsin.Minnosumm yada minnoslarimm![]()
Maşallah canım, rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin....Minnosumm yada minnoslarimm![]()
Hayirli olsun canim. Allah kucaginda gormeyi nasip etsin.
Aminn kizlarr cok tesekkur ederimmmMaşallah canım, rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin....![]()
Canım çooook sevindimKizlarrrr gunaydiiiiiiin
6. Gunum testim pozitifffff
![]()
Sagol canim benimm. Rabbim hepimizin yuzunu guldurur insallahh ederim etmemmiiiiiCanım çooook sevindimRabbim kucağına almayı nasip eylesin bize de dua et
![]()
Canım cok sevindim saglıkla kucagına alirsin insallahKizlarrrr gunaydiiiiiiin
6. Gunum testim pozitifffff
![]()
Canim sen idrar testi yaptınmiCanım çooook sevindimRabbim kucağına almayı nasip eylesin bize de dua et
![]()
Tesekkur ederim canim benimm aminn insallahhCanım cok sevindim saglıkla kucagına alirsin insallah
Yapmadım kuzum sen yaptın mı ? Bi de belirtin var mı ya ?Canim sen idrar testi yaptınmi
Yaptim canim malesef cıkmadı bende bir belirtide yok sag bacagim agriyor ara ara sende varmi belirtiYapmadım kuzum sen yaptın mı ? Bi de belirtin var mı ya ?
Olsa kesin çıkar diye bişey yok ki idrarda moralini bozma hiç ... akıntı var şeffaf bi de ciddi gaz var arada da kasık ağrısı oluyor ama ilaçlardan mı bilemiyorum tabiYaptim canim malesef cıkmadı bende bir belirtide yok sag bacagim agriyor ara ara sende varmi belirti
tesekkur ederim cnmm yarin vereyim diyorum cumartesi de tekrarlarim diye dusunuyorum.aayyssee34
White_angel38 kızlar kendinizi dinleyip moral bozmayın bende hiç belirti olmamıştı kan testinde pozitifi gördüm ama hala belirti olmamıştı herkesin bünyesi farklı
hilal1907 ben hep dua ettim canım sana inşallah sende kanda pozitifi görceksin
ne zaman yapcan kan testini?
Ben bugün kan testi yaptım maalesef negatifaayyssee34
White_angel38 kızlar kendinizi dinleyip moral bozmayın bende hiç belirti olmamıştı kan testinde pozitifi gördüm ama hala belirti olmamıştı herkesin bünyesi farklı
hilal1907 ben hep dua ettim canım sana inşallah sende kanda pozitifi görceksin
ne zaman yapcan kan testini?
Ayşecim çok ama çok üzüldüm. Diyecek birşeyim yok maalesef. Drunun açıklaması ne oldu? İnşallah dondurulmuşların sana evlat olurlar.Ben bugün kan testi yaptım maalesef negatif
Canİm doktor ayın 8 de test dedi ben erken yaptigimbicin kendisine söylemedim hakkımızda hayırlısı buymuş nediyelimAyşecim çok ama çok üzüldüm. Diyecek birşeyim yok maalesef. Drunun açıklaması ne oldu? İnşallah dondurulmuşların sana evlat olurlar.