- 2 Kasım 2016
- 2.228
- 4.723
- 83
- 39
Kizlar degerim artmiş 7.gun 57 ydi 9 gun 222 olmuş çok şukur.
Gözün aydın, allah hayırlı uğurlu etsin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar degerim artmiş 7.gun 57 ydi 9 gun 222 olmuş çok şukur.
Aaaa imkanı yok ben hergüne erken gebelik testi alıp hergün yapmayı planlıyorum :)SEN DE YAPMA SAKIN TRANSFERİN OLDUĞUNDA TAMAM MI? GEREK YOK ZULME. 12 GÜN DİYORLARSA 12 GÜN. BEKLEMELİYİZ.
Aaaa imkanı yok ben hergüne erken gebelik testi alıp hergün yapmayı planlıyorum :)
Tüp olarak ikinci ama ilki transfer aşamasına gelmedi yani ilkkez transfer olacakallahım yarabbim :) inşallah hayırlı sonuçlar al. ilk denemen mi olucaktı? unutuyorum eğer önceden konuştuysak kusura bakma.
Ayy masallah ne guzel artmis canimmm. Gozun aydinnKizlar degerim artmiş 7.gun 57 ydi 9 gun 222 olmuş çok şukur.
HAyırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinKizlar degerim artmiş 7.gun 57 ydi 9 gun 222 olmuş çok şukur.
Bende aynı şekilde 24 kasımda Allah nasip ederse bebeğimi yada bebeklerimi görmeye gidicem herşey yolundaysa bi posta havai fişekte benden patlatasla yapmam. hergün ölemem ben. 1 kere öleyim tam öleyim :) ya sevinçten ya kederden :) 24 kasım öğretmenler gününde havai fişek patlatıcam burda, takipte kal beni![]()
Tüp olarak ikinci ama ilki transfer aşamasına gelmedi yani ilkkez transfer olacak
Bende seni yakından takip ediyorum bir nefeskadar yakınım sana:)ben seni tutuyorum![]()
Kutlamalara benide cağırın kızlar :)Bende aynı şekilde 24 kasımda Allah nasip ederse bebeğimi yada bebeklerimi görmeye gidicem herşey yolundaysa bi posta havai fişekte benden patlat
Hmm geldim kızOrkide_sever bak
C A N O bizi başka bir formla aldatıyor buraya hiç bakmadı bugün :)
hilal1907 yalnız kalıcaz seninle burda
Bende seni yakından takip ediyorum bir nefeskadar yakınım sana:)
:) İstanbul yaş 35 yolun yarısı sen kaç yaşındasınhangi şehirdesin ve kaç yaşındasın ?
kız korkma evliyim :) sana sarkmıyorum![]()
AaaaOrkide_sever bak
C A N O bizi başka bir formla aldatıyor buraya hiç bakmadı bugün :)
hilal1907 yalnız kalıcaz seninle burda
Sana küsüm ben :) çok sevindim canım keseyi görmenize darısı kalp atışına inşHmm geldim kız
Niye öyle diyorsun ben hepinize yeterim
Bir kese görüldü haftaya cuma kalp atışı![]()
:) İstanbul yaş 35 yolun yarısı sen kaç yaşındasın
Insallah kalp atisinida duyarsin hayirlisiyla.Hmm geldim kız
Niye öyle diyorsun ben hepinize yeterim
Bir kese görüldü haftaya cuma kalp atışı![]()
Ayni durum amcamlarda da var. Tabi kizlari benimle 26 yasina girdi. 26 sene once o igne cok pahaliymis. Simdi kaca acaba? Yaptirmak sartmis evet aman ihmal etmeÇok sagolun kizlar. Bizde kan uyuşmazligi var onun icin igne yaptir dedi.