2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hayırlı olsun canım darısı başıma inşallah
Daha önce hiç tahminde bulunulmuş muydu
12. Haftada tahminde bulunacakti doktor ben kesinlesince söyleyin tahmin etmeyin dedim.
16. Haftada göstermedi acmadi hiç bacaklarını.
Çok şükür 20. Haftada gösterdi, dünden beride minik minik hareketlerini hissediyorum.
Darısı sana canım.

Senin isimdekiler güzel kadın olurlar mesela hiç çirkinini görmedim daha ysm tüm yazdıklarına katılıyorum canım
hasret0587 evet canım bu hafta kontrolüm var kısmetse
Hadi hayırlısı olsun canım ilk çocuğun mu olacak? İnşallah gönlünden geçen neyse o olur

Kızlar güneş lekelerinden sakının yazıyor bugün ki gebelik takvimimde kullandığınız ya da önereceğiniz güneş kremi var mı özellikle yüz boyun bölgesi için çok korktum ben hergün sürüp çıkabileceğimiz bişey

Solante Pregna kullanıyorum cnm, hem ben araştırmıştım hem de doktorum onu önerdi.

Benim dudak kenarı altlarında lekelerim çıkmıştı, şimdi çok dikkat ediyorum o yüzden. Koruma açısından çok güzel bir krem. Sadece çok yoğun, bebeklere sürülen kireç gibi güneş kremlerine benziyor. Mecbur pudra sürüyorum üzerine çıkmadan. Kullandığımdan beri hiç lekem artmadı. Tavsiye ederim.

günaydın mutlu pazarlar annisler :)

okuyorum ama yazacak vakit bulamıyorum

nasıl gidiyor bakalim. benim kızım bir hareketlendi pir hareketlendi :)

bnm ssvd olmayacak sezeryana döndü doktorum ağustos 17 de gelişime göre kvusabilirim kızıma olsun sağlıklı olsunda doğum şekli hangisi hayırlısı ise o olsun

Ben de çok iyi bir nemlendirici arıyorum kızlar. Normalde cildim yağlıydı, hamilelikte öyle bir kurudu ki resmen pul pul dökülüyor. Özellikle burun kenarları ve kulaklar. Bepanthol / Bepanthen demişlerdi işe yaramadı.

İnternette araştırdım biraz, La Roche için iyi yorumlar var. Sizin var mı önerebileceğiniz iyi bir nemlendirici?

Solante kullan canım gayet başarılı.. günlük kullanmıyorum ben çok ağır geliyor bana yapısı. La roche’un effeclar duo kremi var yüz için onun spf li olanını kullanıyorum günlük hayatta spf +30 diyor, yani 30 faktör koruması var.

Mis gibi ysm işte :) isminin anlamından etkileniyorfalan diyorlar ya belkide doğrudur taş gibiyim

La roche kullanıyorum ben. Yıkama jeli,tonik,nemlendirici vs.. farklı serileri var senin cildin için doğru olana doktor karar vermeli bence yada işini iyi bilen eczacı.

Canım bende yüzüme kullanıyorum 1 aydır çok ta memnunum geçen senede ondan kullanmıştım yüzüm beyaz kalmıştı hattta amirim yüzüne nur inmiş gibi nasıl beyaz kalıyosun böyle diyodu, onun eşi baya esmerdi avenenin setini almıştım 50 faktör paraben içermiyo

Clinique in nemlendiricisi var bi bak canım istersen

Canim benim kizimda oyleydi kucukken istedigi olmasin, sevmedigi yemek olsun,uzulsun,aglasin hemen kusuyordu. Simdi sadece agladigi zanlar kusuyir heralde uzuntu midesine vuruyor bi de bazen istemedigi yemek olunca da kusuyor ve 11 yasinda bunye alisinca devami geliyor insallah senin oglanin ki gecer

Cnm benim kayinvalidem de oyleydi kizimi ilk ve tek tirun oldugu icin cok simartti Allah tan kizim bu simarikligi kullanan bir cocuk degil.. ama 11 yasinda bazen yemegini bile babaannesine yedirtir ama ben yuzune karsi her firsatta soyluyorum bu cocugum oyle olmayacak simartilmayacak o da diyor nasil isterseniz oyle yetistirin

Bana da hic karnin cikmamis diyorlar moralimi bozuyorlar valla bu insanlari anlamak zorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…