2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlarr tetanoz asısı olan varmı??ben iki gün önce oldum kolumu kaldıramıyorum ya bide bi daha olacak 1 ay sonra.

En başından böyle yap bence hiç gerek yok kavgalara küslüklre..Uzaak olmak her zaman iyidir..
Malesef onuda eşim kabul etmiyo annesi tek babası yok aynı binada olmak istiyo benim uzakta olmamı istemiyo bebekte olacağı için ama anlaştık eşimle eğer gerçekten çok ciddi sorunlar olursa kiraya vericez zaten şimdi bide kredi çekti evi almak için onu ödemesi falan derken bakalım inşallah sorun olmaz diyorum

Bilurbin basit deyimiyle sarılık degeri zaten doğunca hepsinin yükselecek o yuzden ilk. 10 gün saat başı emzirecegiz ki açlıktan yukselmesin yanlış hatırlamıyorsam 15 i geçince mavi ışık Terapisi yapiliyor bizim kan uyuşmazlığı sarılığı tamamen zararsız fizyolojik sarılık diyor hatta doktorlar korkma hiç bi şey olmaz hem belli olmaz belki babasının kan grubunu alır. Almazsazsa da doğumdan sonra da yazısıriz ben sana destek veririm :)

Tetenoz konuşulmuşta kızlar bana sağlık ocağı bir doz 24 haftada dedi doktorum 2 doz vurulmamı istedi son 5 yıldır yok çünkü tetenoz aşım sağlık ocağındaki ebe o zaman birini 22 de birinide 27 haftalıkkeb vururuz dedi ilk defa duydum böyle genelde hep 20 24 haftalarda vuruluyolar saçma geldi ama bakalım benim 2 haftam var yani daha vurulmama

Canım benim kan grubum negatif eşim sarılık eşiminkini alırsamı sıkıntı yok yoksa benimkini alırsamı çok soru sordum hakkını helal et ama yaşayan birinden dinlemek daha iyi internette pek iç açıcı yazılar yok malesef

Aşı olduğum ilk gün hatta ertesi gün geceye kadar hiç acım ağrı yoktu. Hatta seviniyordum herkes ağrıyor dedi ama bnde hiç ağrı olmadı diye. Sonra bir başladı ki fena.

Aynısını bende yaşandım dedim millet ne kadar mızmız hicte ağrı yok meğer erken sevinmişim
2. Dozu içinde 2 buçuk ay sonraya gün verdi bana. Hatta dedi ki o 2. Dozdan 6 ay sonra 1 doz daha yapılıyormuş.
Normalde 2.dozu hep 1 ay sonraya cagiriyorlar srni niye 2.5 ay sonra cagirdi ki acaba

Bakayım hemen netten sağol canım, yazında hergün deniz kenarındayım sağlam bişeye ihtiyacım var diğerleri yaza gelmemişti bakalım bunda nasıl olacak
Mis gibi ysm işte :) isminin anlamından etkileniyorfalan diyorlar ya belkide doğrudur taş gibiyim
Tahmin ediyorum
Ona da bakacağım şimdi teşekkürler

Bugün çok yoruldum yazlıktan döndüm eve girmeden Maltepe’ye sünnet düğününe gittim 4saat full araba kullandım bi de trafik bi de dönüş eve 1 saat ohhh neyseki yataktayım şükür,ç

Benim aşım çok ağrı yapmadı neyse ki kızlar 2. günü birşeye uzanırken falan biraz ağrıdı o kadar başka birşey yok ama sağlık ocağında kadın vurunca hemen buz kalıbı verdi 10 dk onu tuttum

İnşallah canım gönül istemez mi huzurlu mutlu güzel bir ortam olsun.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Kızlarr tetanoz asısı olan varmı??ben iki gün önce oldum kolumu kaldıramıyorum ya bide bi daha olacak 1 ay sonra.
Ben salı günü oldum canım. Aşı olduğum günün ertesi günü ağrımaya başladı 3 gün sürdü ağrı sonra gecti.

Yaa o iyi geldi demekki sana,ben sacımı toplayamıyorum kolumu kaldırıp:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…