- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #20.381
Bende solenta Pregna aldım ama aynı dert bende de var, sürünce yoğurt gibi kalıyor suratımdaSolante Pregna kullanıyorum cnm, hem ben araştırmıştım hem de doktorum onu önerdi.
Benim dudak kenarı altlarında lekelerim çıkmıştı, şimdi çok dikkat ediyorum o yüzden. Koruma açısından çok güzel bir krem. Sadece çok yoğun, bebeklere sürülen kireç gibi güneş kremlerine benziyor. Mecbur pudra sürüyorum üzerine çıkmadan. Kullandığımdan beri hiç lekem artmadı. Tavsiye ederim.
Bende var uyuşmaZlık niyw kafanı karıştıyo canım 27 haftda iğne yapacaklar bide doğumda kürtajımda vurmuşlardı acısız bi iğne bende negatifim eşim pozitifKızlar aranızda eşi ile kan uyuşmazlığı olan varmı benim negatif eşimin pozitif kanı. Ve şu kan uyuşmazlığı iğnesi kafamı karıştırıyor
Benim de dr ssvd desteklemiyor canım cok ciddi risk ben bunu göze alamam dedigünaydın mutlu pazarlar annisler :)
okuyorum ama yazacak vakit bulamıyorum
nasıl gidiyor bakalim. benim kızım bir hareketlendi pir hareketlendi :)
bnm ssvd olmayacaksezeryana döndü doktorum ağustos 17 de gelişime göre kvusabilirim kızıma olsun sağlıklı olsunda doğum şekli hangisi hayırlısı ise o olsun
Bizde de var uyuşmazlık oglum da pozitif ustelik bu yuzden sarılığı 4 ay sürdü. Dr indirect coombs istedi mi onun negatif çıkması lazım. Benim dogumdan sonra yapıldı kan uyuşmazlığı ignem bir de bu yaz kurtajdan sonra tekrar yapıldıBende var uyuşmaZlık niyw kafanı karıştıyo canım 27 haftda iğne yapacaklar bide doğumda kürtajımda vurmuşlardı acısız bi iğne bende negatifim eşim pozitif
Maşallah sağlıkla kucağına al .Benim de 2. gebeligim.Bir oglum var Kız demişti ama Salı günü doktor günümüz kesinleşir inşallah net olarakErkek dedi doktor canim 1 hafta once benim ikinci gebeligim hissediyorum ama ara sira cok degil doktor bu haftalarda hisssetmezsen endiselenme demisti sen nasilsin cinsiyet ney
Banada kürtajımda yapıldı hamileliğinde yapılmadımı canım kürtajımda negatif çıkmıştı yapmışlardı iğneyi şimdi 27 haftada tekrar yapılacak Peki bebek pozitif yani babasının kan grubunu aldığı içinmi sarılık oldu bunu bi yerde okumuştum ama herkezde olmuyodur dedim acıkcası sen yazınca korktum inş benim kan grubumu alır ya bakalım ne olacakBizde de var uyuşmazlık oglum da pozitif ustelik bu yuzden sarılığı 4 ay sürdü. Dr indirect coombs istedi mi onun negatif çıkması lazım. Benim dogumdan sonra yapıldı kan uyuşmazlığı ignem bir de bu yaz kurtajdan sonra tekrar yapıldı
Kızlar aranızda eşi ile kan uyuşmazlığı olan varmı benim negatif eşimin pozitif kanı. Ve şu kan uyuşmazlığı iğnesi kafamı karıştırıyor
Kizlar pahali kremlere aldanmayin. Ayni hatta daha iyi etkiyi yapacak daha dogal ve ucuz seyler var onlara yonelin derim. En guzeli ve cilde en faydali olani dogal zeytinyagi birkac dakika icinde cildiniz emecektir ve tum kremlerden daha iyi gelir. Onun disinda vazelinin kakao cekirdegi ozlu olani var kokusu da cok guzel. Ilk suruldugunde hafif yagli bir his ve gorunum veriyor o yuzden gece yatmadan gobek gogus kalca yuz tum cildinize surup yatin pul pul deriyi bile yatistiriyor catlamis elleri bile iyilestiriyor tum cildi yumusacik yapiyor. Benden tavsiye...Ben de çok iyi bir nemlendirici arıyorum kızlar. Normalde cildim yağlıydı, hamilelikte öyle bir kurudu ki resmen pul pul dökülüyor. Özellikle burun kenarları ve kulaklar. Bepanthol / Bepanthen demişlerdi işe yaramadı.
İnternette araştırdım biraz, La Roche için iyi yorumlar var. Sizin var mı önerebileceğiniz iyi bir nemlendirici?
Kizlar kusura bakmayin hic bir bilgim olmadigi icin soruyorum. Ssvd nedir?Benim de dr ssvd desteklemiyor canım cok ciddi risk ben bunu göze alamam dedi
Sezeryan sonrası vajinal doğum :)Kizlar kusura bakmayin hic bir bilgim olmadigi icin soruyorum. Ssvd nedir?
Tekrar yapılacak ama canım sana doktoruna söylersin ben öyle biliyorum ilk gebeliğimde leke geldiği için vurmuşlardı sonra bebek yaşasaydı 27 de vurcaklardı ama kürtaj olduğu için kürtajda vurdular şuan bana 2 kere yapıldı uyuşmazlık iğnesi ama yine yapılcak 27 haftadaNormalde 27’de yapılıyor sanırım ama benim kanamam olduğu için 8.haftada yapıldı canım.
Tekrar yapılacak ama canım sana doktoruna söylersin ben öyle biliyorum ilk gebeliğimde leke geldiği için vurmuşlardı sonra bebek yaşasaydı 27 de vurcaklardı ama kürtaj olduğu için kürtajda vurdular şuan bana 2 kere yapıldı uyuşmazlık iğnesi ama yine yapılcak 27 haftada
Kizlar pahali kremlere aldanmayin. Ayni hatta daha iyi etkiyi yapacak daha dogal ve ucuz seyler var onlara yonelin derim. En guzeli ve cilde en faydali olani dogal zeytinyagi birkac dakika icinde cildiniz emecektir ve tum kremlerden daha iyi gelir. Onun disinda vazelinin kakao cekirdegi ozlu olani var kokusu da cok guzel. Ilk suruldugunde hafif yagli bir his ve gorunum veriyor o yuzden gece yatmadan gobek gogus kalca yuz tum cildinize surup yatin pul pul deriyi bile yatistiriyor catlamis elleri bile iyilestiriyor tum cildi yumusacik yapiyor. Benden tavsiye...
Anladim tesekkur ederimSezeryan sonrası vajinal doğum :)
Hem dogumdan hem de kurtajdan sonra yapıldı ignem. Oğlumun hem kan grubu hem rh uyuşmazlığı oldugu icin 4 ay bilurbini 6 da takılı kaldi. Yok korkulacak bir şey degil canım takma kafana ben de o zaman doktor doktor gezmistim boşubosuna uzulmusum tabi bi de millete bu çocuk neden bu kadar sari diye laf anlattim o ayri dertBanada kürtajımda yapıldı hamileliğinde yapılmadımı canım kürtajımda negatif çıkmıştı yapmışlardı iğneyi şimdi 27 haftada tekrar yapılacak Peki bebek pozitif yani babasının kan grubunu aldığı içinmi sarılık oldu bunu bi yerde okumuştum ama herkezde olmuyodur dedim acıkcası sen yazınca korktum inş benim kan grubumu alır ya bakalım ne olacak
Bilurbini ne canım bilmediğim için soruyorummalesef nette çok kötü şeyler yazıyor insan ister istemez üzülüyor etkileniyor inşallah bebeklerimze sağlıcakla kavuşuruz da insanlara laf anlatmak mühim değil hallederiz onları bi şekilde artıkHem dogumdan hem de kurtajdan sonra yapıldı ignem. Oğlumun hem kan grubu hem rh uyuşmazlığı oldugu icin 4 ay bilurbini 6 da takılı kaldi. Yok korkulacak bir şey degil canım takma kafana ben de o zaman doktor doktor gezmistim boşubosuna uzulmusum tabi bi de millete bu çocuk neden bu kadar sari diye laf anlattim o ayri dert
En başından böyle yap bence hiç gerek yok kavgalara küslüklre..Uzaak olmak her zaman iyidir..Aynı binadamı oturuyosunuz sizde ben ayrı binada oturuyodum ama şimdi aynı binaya geçicem eltta eltim üste kv yukarıda ben en üste olucam allah tan eltimdense beni daha çok seviyo ama bazı huyları var herşeyi biliyomuş gibi davranmaları ve özellikle başkasının çocuğuyla kıyasmalar yaparsa çok sıkıntı olur allah yardımcım olsun eşim evi yeni aldı ama acayip moralim bozuk napcam nasıl olcak vs diye inşallah sorunsuz anlaşırız ne diyeyim olab oldu baktım olmuyo evi kiraya verir kendim de kiraya çıkarım tekrar yinedr sıkıntı olmamasını umuyorumm inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?