2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yok canım kullanmıyorum. Acaba seninde plesanta rahmin on duvarina mı yerleşmiş ben de geç hissettim 21+ larda yavaş yavaş başladı net hareketler benimde ön tarafa yerleşmiş
Cnm magnezyum cok rahatlatiyor kas agrilari kramplari kasik grilarini dene istersen... ya bilmiyorum 19+4um ama hissetmiyorum herkes de soruyor hissediyor musun diye daha cok stres o luyorum bu seferde hayirlisiyla carsamba olsa da doktor gitsem

Cnm magnezyum cok rahatlatiyor kas agrilari kramplari kasik grilarini dene istersen... ya bilmiyorum 19+4um ama hissetmiyorum herkes de soruyor hissediyor musun diye daha cok stres o luyorum bu seferde hayirlisiyla carsamba olsa da doktor gitsem
Az kalmış canım bence sende 1-2 haftaya hissedersin benim gibi. Ultrason raporunda plesanta anterior ya da posterior yerleşimli falan yazıyor mu?
Şeker yüklemesi yaptıracam 2 haftaya doktora gittiğimde istiyim ondan da. Ya zaten 1 tane demir hapı kullanıyorum onu bile içmeyi unutuyorum hiç sevmiyorum hap içmeyi

Kızlaar yardım edin fikir verin banaaa eşimin doğum günü hafta sonu. Şimdi bebişte var nasıl bişi yapmalı aklında fikir olan varmı düşünemiyorum bişi resmen.
Pastaya kızınızın ağzıyla bir not yaz altına da ilay yaz hediye olarakta istediğin lohusa tacını al:)
Şaka bir yana not güzel olur

Pastaya kızınızın ağzıyla bir not yaz altına da ilay yaz hediye olarakta istediğin lohusa tacını al:)
Şaka bir yana not güzel olur
Aslında bu bir fırsat olurdu bana hahaha hemde kabul eder bişi diyemez . Dur canım hatta komiklik olsun diye akrostiş şiir yazayım kendisine bebişimizin ağzından yazılmış gibi

Aslında bu bir fırsat olurdu bana hahaha hemde kabul eder bişi diyemez . Dur canım hatta komiklik olsun diye akrostiş şiir yazayım kendisine bebişimizin ağzından yazılmış gibi
Ahaha tam da onu dicektim fırsattan istifade senin istedigin isim konulmuş olur

Kızlar benim gibi cildinde daha doğrusu sadece yüzünde sivilce gibi kızarıklar çıkan oldu mu acabaa özellikle hamileliğimin 3. Ayından sonra çıktı yüzümün bazı kısımlarında ve cildime özenle bakmama rağmen geçmiyorlar kaç haftadır. ve ellerimin üzeri çoook kurudu

Kızlar doktoruma gittim dünkü ishalden kramplardan sonra çok endişelendim hiç dermanım yok zaten. Baktı çok şükür bebeğim iyi uyuyordu karnıma vurup uyandırdı.. Çarşamba günü 280 gr 18 cm di bugün 327 gr 20 cm olmuş gelişimi suyu falan iyi dedi rapor yazdı bugün için dinlen dedi bol su gazoz patates haşlama önerdi ishal için neyse ki sıklığı azaldı ama çok kötüydüm hala her yerim ağrıyor

Özellikle yemek sonralari daha fazla dinleyebilirsin kendini canim

Canım benim yüzümde bişey yok ama ellerimin üstü kurudu çok kasindi hatta bir ara yara yaptm kasımaktan vazelin kullanıyorum iyi geldi ellerime. Yüzünde çıkanlara gebelik lekesi deniyor galiba ama doğumdan sonra geçiyormuş

Aynen canim hic dikkat etmedim ultrason da yazana da ya carsambaya az kaldi,,, ama magnezyum gercekten iyi geliyor

Sağol canım vazelini ben de deniyim ellerimde.. yüzümde çıkanlar aslında leke gibi de değil daha çok sivilce gibi Hiç hoşlanmadım bu durumdan

Hayırlı kandiller kızlar. Şimdi detaylidan çıktım kizim iyi çok şükür ama plasentam eski sezeryan yerime yapismis içerde 3cm kanama alani var. Su an bi risk yok ama 36. haftada tekrar bakılacak eger sezeryan kesimi kaplarsa ben ciddi risk altindaymisim hamilelerin duasi kabul olurmus dua edelim birbirimize sağlıkla alalalim bebeklerimizi

geçer inşallah canım ama tedbirli olmak da fayda var ben de Mayıs 15 gibi düşünüyorum 21 hafta da yani sağlıklı doğumlar

Çok geçmiş olsun arkadaşım neyse ki annen yanında

Allah şifa versin inş tehlikeli bir durum olmaz

Allah şifa versin inş normal yerine geçer plasenta bu gibi durumda sanırım sezeryan kesisini boyuna açıyorlar kanama ihtimaline karşı canım senin rahim ağzını kapatıyor muydu plasenta

Selam kizlaaaaaaarrrrrr:))))))))
Hepimizin kandili mubarek olsun..

Kac gündür canim deli gibi kizartma istiyordu.sarimsakli yogurt esliginde.ama cok kalorili ve kanserojen maddeler barındırdığı icin yemekten cekiniyordum acikcasi. Baktim nefsimi koreltemiyorum,dün firinda baharatli biber ve patates kizartmasi yaptim.o kadar guzel oldu ki, yağda kizarsa bu kadar lezzetli olmazdi.enfesti.hem daha saglikli gibime geliyor.sizcede oyle midir???çünkü tadina doyamadim bugün birdaha firina vermek istiyorum:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…