2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Allah şifa versin canım rabbim bebeklerimize sag salim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah

günaydın kızlaaarrr hayırlı kandiller :)
dün bebegimi fazla rahatsız ettim galiba o tekme atıkca ben parmak attım ona tabiri caizse tekrar etsin diye baya oynaştık
ama akşam ki krampları ne siz sorun ne ben söyliyeyim..
eşimde diyo cok bırgalarsan cocugu böyle olur işte

Gunaydin hayırlı kandiller anneler. Ben size bir soru sormak istiyorum. Benim hamileliğimin ilk aylarında hiç mide bulantısı yasamadim. 2 gündür boyle mide bulantisi gibi degil ama ne yesem (sofradan kalktıktan sonra yerken bisey yok) öğürme geliyor tarif de edemedim. Sanki boğazımın derinlikleri yanıyor gibi. Maden suyu içiyorum yine kar etmiyor. Içerde sanki bi yangın var. Neden olabilir acaba?

hehehe ne rahatsız ediyorsun sende canım çocuğu yazık değilmi bizim minnoşda bildiğin alt tarafıma vuruyor nasıl beceriyor bilmiyorum ama içim fena oluyor sanki fırlayacak içimden
Canım çok yemek yiyince midem fena oluyor benimde kusacak gibi herşeyi çıkarma isteği oluyor sonrasındada midemde yanma oluyor.

Shiva85 rahim büyüyüp mide ye baskı yaptığı için oluyo o yanmalar. Ben gaviscon surup kullanıyorum sen de doktoruna bi sor istersen

ama cok eğlenceli oluyo bnm dürttüğüm yerden karşılık veriyo bana
dısardan da cok net belli oluyo bizim tekmeler seninde belli oluyo mu

reflüden mi acaba bazı hamileliklerde cıkıyomş bide şimdi bebegin sacları cıkmaya basladı ya o da yakıyodur

Kızlaar yardım edin fikir verin banaaa eşimin doğum günü hafta sonu. Şimdi bebişte var nasıl bişi yapmalı aklında fikir olan varmı düşünemiyorum bişi resmen.

Kızlaar yardım edin fikir verin banaaa eşimin doğum günü hafta sonu. Şimdi bebişte var nasıl bişi yapmalı aklında fikir olan varmı düşünemiyorum bişi resmen.
Canim oncelikle rabbim nice uzun omurler versin bebusinizle beraber... bence sik bir masa hazirlayabilirsin pastayi da kendin yap masada guller mumlar filan hem basbasa daha guzel olur

Canim oncelikle rabbim nice uzun omurler versin bebusinizle beraber... bence sik bir masa hazirlayabilirsin pastayi da kendin yap masada guller mumlar filan hem basbasa daha guzel olur
Amin hepimize canım :). Bende öyle yapayım diyorum şık bir masa yemekler. Pastada yapayım :). Hediye olarakda saatmı alsam ne alsam herşeyide aldıkki hediye kalmadı alacak

MaGnezyum kullaniyor musun canim.. valla benim hamislik iyi gidiyor ama hareketleri hissedemiyorum daha carsamba kontrolum var gitsemde kafam rahatlasa yani
Yok canım kullanmıyorum. Acaba seninde plesanta rahmin on duvarina mı yerleşmiş ben de geç hissettim 21+ larda yavaş yavaş başladı net hareketler benimde ön tarafa yerleşmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…