2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hayır sorun yapmıyor bende sürekli annemdeyim istanbuldayız ama annemler klozet yaptırmadılar evlerne sevmiyorlar mecbur oraya gidince alaturkaya gidiyorum doğuma kadar sorun yapmadı hiç ama doğumdan sonra evime geldim dikişlerimi zorladı sezeryan olmuştum çünkü .. ama normal doğum da sorun yapacağını sanmam

Çok değil mi ya ben bunları yiyemem gün içinde mesela bebek kilolu olsun diyemi yoksa sağlık açısındanmı:) ilk gebeliğimde bi kere bile balık yiyemedm ben sağlıklı ve 3805 doğdu 36 haftada çok şükür süt içerdim ama :)

Hamileligimin son 3 ayını annemlerde gecirmek zorundayim.hamileyken alaturka tuvalet sakıncalı olur mu

Masallah iyi doğmuş 36. Hafta bide . Darısı simdiki bebeğinin başına inşallah :) Bazen düzensiz besleniyorum günüm günüme tutmuyor . Bazı günleri çok dolu geçiriyorum içime siniyor o zaman. Süte bende başladım bu hafta . Ama abartılı içmiyorum 1 yada iki bardak

Kızlaar çok kötüyüm afedersiniz ishal olmuşum sabahtan beri tuvaletteyim karnıma alt tarafa belime sancılar giriyor çok halsizim bol su içmeye çalışıyorum annem patates haşladı pazar günü acilde kadın doğum da olmuyor ki bebeği merak ediyorum yarın da yanımdaki adam izinli başka napayım ishal için

uzak derken ne kadar uzakta oturuyorsun canım? ben de liv'de başak hocaya gidiyorum çok memnunum. sen kime gidiyorsun normal takiplerin için?
Ankaraya 6 saat mesafemiz var Livi beğeniyorum aslında normal takip için medical parka gidiyorum ama riskli gebelik katogorisine girdiğim için perinatolog arayışındayım

Geçmiş olsun canım bebegine bir şey olmaz icini ferah tut. Bi tatlı kaşığı turk kahvesine limon sık ic iyi gelecektir

Kefir iyi geliyor

Kızlaar çıldırıcam bugün ya zaten ishal var ağrı ateş var antibiyotik aldım içebileceğim bir tane sonra yattım biraz kalktım dedim parol da içeyim ağrı ateş var ya. Artık eşim sanırım Parol kutusuna bir tablet Aprol koymuş bende onu içtim. İçer içmez ilacın pembe olması işkillendirdi bir baktım Aprol içmişim annem panik olmasın diye bişey demedim gittim parmağımı soktum kustum. İnternette prospektüste ciddi yan etkiler yazmıyor ama yasak ilaç sonuçta nedir bugün başıma gelenler ya nazara mı geldim nedir çok sinirim bozuldu zaten karnımda ağrılar var ishalden

Kızlar selam benim de karnım çok az çıktı doktorum çok alma diyor Bebek iyiyse göbeği dert etmeyin

Canım bişey olmaz ben ne ilaçlar kullandım rahat ol çok az ilaç var kullanılamayacak apron hangi grup ona bak sadece bir de 1 taneden biley olmaz benim doktorum hamilelikte ilaç kullanmak sakıncalı değil diyor

Canım bişey olmaz ben ne ilaçlar kullandım rahat ol çok az ilaç var kullanılamayacak apron hangi grup ona bak sadece bir de 1 taneden biley olmaz benim doktorum hamilelikte ilaç kullanmak sakıncalı değil diyor

X Kategorisinde değil neyse ki BC Grubuymuş az risk diyor o da geç.doğum falan biraz içim rahatladı ama çıkardım yine de ne kadarı çıktıysa artık. Yazın da çok dikkat etmek gerekiyor araba çok sıcaktı dün klimayı kendime çevirdim güneşte bebek mobilyacısı gezdim akşam da annem sıcak ded.cam açtık evde falan kaptım işte. Bir anda o kadar halsizleştim ki

Biley olmaz bc çok içtim ishal birkaç gün devam ederse doktorunu ara bol bol su iç

Geçmiş olsun, kusmusşun zaten, 1 tane ilactanda bir şey olmaz, dert etme kendine.

Kızlar bugün pikniğe gittik ailecek biraz fazla yürüdüm galiba. Şuan ara ara kasıklarıma ağrı giriyor bıçak batması gibi. İnşallah bişey olmaz
Bir daha böyle çok yürümemeye dikkat edicem.
Bebeğimi de hissetmedim bugün hiç çok tedirginim

Kızlar bebeklerinizin çamaşırları için deterjan ne almayı düşünüyorsunuz ? Yumusatıcı ?
Tecrübeli annelrr bizi bu konuda aydınlatabilirmisiniz? Hangisi daha güvenilir organik ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…