2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende arada cikiyor ama benim fikrim zaten yağlı daha öncede regl döneminde falan çıkıyordu. Ama ellerim benim kurumaktan parçalanıp kanıyordu artık sanki kar da yatmışım gibi bepantol el ve yüz kreminden aldım. Aksamlari yatarken surdum 2 günde ellerim düzeldi. Ben yinede aksamlari aklima gelince suruyorum.

Allahin izniyle bisey olmaz canım. Üzme kendini. Zamanla kaybolur gider inşallah. Benimde ilk aylarda içerde kanama alanı vardı. 1 haftada kayboldu. Inşallah seninde öyle olur. Dualarım seninle

Ayy bu salçalı sosa yoğurt koyup yiyincede efsane oluyo habi mangal usülü aklında bulunsun canımm bende fırında çok severim patatesi

Ayy bu salçalı sosa yoğurt koyup yiyincede efsane oluyo habi mangal usülü aklında bulunsun canımm bende fırında çok severim patatesi
eşim yapıyo bu sostan tavuk için bide dolapta dinlendiriyo onu sahane oluyo yaaa yanına da patates ekliyo

Arkadaşlar hayırlı kandiller. Sizlere danışmak istediğim birşey var.şu an 22+3 üm ve ilk haftalarda çok çok hafif bir kanamam olmuştu ve bu kanama içeri olduğu için plesentada kalınlaşma olmuş amniyon sıvısında da minik pıhtılar varmış (ayrıntılı usg yapan doktor söyledi) bi zararı yok şu durumda ama ben raporunda belirteceğim takibi yapılsın dedi benimde içime bi kurt düştü böyle birşey yaşayan var mı ???

Allahin izniyle bisey olmaz canım. Üzme kendini. Zamanla kaybolur gider inşallah. Benimde ilk aylarda içerde kanama alanı vardı. 1 haftada kayboldu. Inşallah seninde öyle olur. Dualarım seninle
Saol canım benim insallah hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza

Canim
Canım ben seni hatırlıyorum Jane hanimin hastasiydin sen Ben de Latif beyin. Böyle bir şey duymadim benim de plasentam sezeryan kesime yapismis 3 cm kanama alanım var korkulacak bir sey yok. Senin de olsaydi daha farkli olurdu. Mesela bugün 29+ 3 te biri vardi kanaması varmis haftasonundan beri yatirmislar ciğer gelistirici ilaclar serumla magnezyum vermişler ve doktor direk dedi dua et ve yeni dogan yogunbakimdan yer ayırt senin ki de onemsiz bence stres yapma

eşim yapıyo bu sostan tavuk için bide dolapta dinlendiriyo onu sahane oluyo yaaa yanına da patates ekliyo
Valla tavukta da yapıyorum mangal prk sevmiyorum ama sosunu bu şeklde yapıp kızartıyorum tavada patatesede yakışıyo sadece ben zaten severim böyle baharatlı soslu şeyleri tam benliktir yani acılı olcak bide

Bir de ilk bebegini doguracak kızlar herşey yolundaysa ve doktorunuza guveniyorsaniz kesinlikle normal doğum yapın benim doktorum cok zor olacak diye diye beni korkuttu 16 saat sancidan sonra sezeryama aldi. Şimdi bin pişmanım keşke biraz daha bekleyip normal dogum yapsaydim. Eski sezeryan yerim dert oldu şimdi başıma

Canim rabbim insallah sorunsuz bir sekilde dogum yapmani nasip eder insallah

Kızlar simı okudum yazdıklarınızı benimde plasenta anterior yazıyor bu durum kötü bişey mi peki

Aa evet Bepantol ben de sürüyordum geçmişte hatta bepantolün merhemi var o daha da etkili eczaneye gittiğimde alayım.... ben doğal ürün olarak hindistan cevizi yağını çok kullanıyorum güneş koruyucu olarak da çok işe yarıyor.... doğal gül suyu var rosense in onu kullanıyorum. Yüzümü de sabahları aklıma geldikçe sade soda ile yıkıyorum . Bunlar normalde cildimi yüzümü baby face yapmaya yeterdi Ama hamilelik döneminden büyük bir ihtimalle, kızarıklık olan kısımlar tam geçmedi henüz bakalım

Kızlar benim de boğazımdaki gıcıklık bir türlü geçmedi neler denedim tabi doktor ağır ilaç veremiyor iyice strese girdim öksürmekten tıkanıyorum geçmiyor ne yapacağım zencefil adaçayı gargara ne varsa yaptım Yok geçmiyor

Ayrıntılı ultrosan yaptiranlar bişey sorcam uterin arter doopler değeriniz kaç ve bu nedemek bilginiz var mı

Kızlar simı okudum yazdıklarınızı benimde plasenta anterior yazıyor bu durum kötü bişey mi peki
Hayır canım plesanta rahmin ön duvarına yerleşmiş demek yani karnımızın ön tarafında. Benimkide öyle o yüzden geç hissettim biraz bebişi sen hemen hissedebilmiş mıydın?

İnşallah öyledir ya

Hindistan cevizi yağını gğneş koruyucu olarak nasıl kullanıyordun canım? Daha fazla yanmayalım hassastır brnim cildim?ama doğal krem olarak kullanıyordum kış boyu..yazın deniz kıyısında önerirsen denerim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…