- 13 Nisan 2018
- 733
- 1.226
- 63
- 39
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.381
Bende arada cikiyor ama benim fikrim zaten yağlı daha öncede regl döneminde falan çıkıyordu. Ama ellerim benim kurumaktan parçalanıp kanıyordu artık sanki kar da yatmışım gibiKızlar benim gibi cildinde daha doğrusu sadece yüzünde sivilce gibi kızarıklar çıkan oldu mu acabaaözellikle hamileliğimin 3. Ayından sonra çıktı yüzümün bazı kısımlarında ve cildime özenle bakmama rağmen geçmiyorlar kaç haftadır. ve ellerimin üzeri çoook kurudu
Allahin izniyle bisey olmaz canım. Üzme kendini. Zamanla kaybolur gider inşallah. Benimde ilk aylarda içerde kanama alanı vardı. 1 haftada kayboldu. Inşallah seninde öyle olur. Dualarım seninleHayırlı kandiller kızlar. Şimdi detaylidan çıktım kizim iyi çok şükür ama plasentam eski sezeryan yerime yapismis içerde 3cm kanama alani var. Su an bi risk yok ama 36. haftada tekrar bakılacak eger sezeryan kesimi kaplarsa ben ciddi risk altindaymisim hamilelerin duasi kabul olurmus dua edelim birbirimize sağlıkla alalalim bebeklerimizi
Ayy bu salçalı sosa yoğurt koyup yiyincede efsane oluyo habi mangal usülü aklında bulunsun canımm bende fırında çok severim patatesiSagol canim benim:)) simdi patatesleri cok kalin olmayacak sekilde(cok ta ince olmaisn tabi) dogradim.biberleri de 4 böldüm. legene koydum.bi tabağın icinde 1 yemek kaşığı domates salcasi koydum. 4 yemek kaşığı sivi yag 2 yemek kasigida zeytinyag döküp kaşıkla yagda ezdim salcayi biraz.legenin icindeki patates ve biberlerin ustune döktüm. Sonra uzerine 1 cay kaşığı kekik,1 cay kasigi karabiber,3 cay kaşığı pul biber ve 1 cay kaşığı tuz koydum.legenin icinde hepsini harmanladim ovaladim tepsiye dizdim.pisirdim firinda sarimsakli yogurtla yedim.efsaneydi deneyin mutlaka :))))
eşim yapıyo bu sostan tavuk için bide dolapta dinlendiriyo onu sahane oluyo yaaa yanına da patates ekliyoAyy bu salçalı sosa yoğurt koyup yiyincede efsane oluyo habi mangal usülü aklında bulunsun canımm bende fırında çok severim patatesi
Saol canım benim insallah hepimiz saglikla alalim kucaklarimizaAllahin izniyle bisey olmaz canım. Üzme kendini. Zamanla kaybolur gider inşallah. Benimde ilk aylarda içerde kanama alanı vardı. 1 haftada kayboldu. Inşallah seninde öyle olur. Dualarım seninle
Canım ben seni hatırlıyorum Jane hanimin hastasiydin sen Ben de Latif beyin. Böyle bir şey duymadim benim de plasentam sezeryan kesime yapismis 3 cm kanama alanım var korkulacak bir sey yok. Senin de olsaydi daha farkli olurdu. Mesela bugün 29+ 3 te biri vardi kanaması varmis haftasonundan beri yatirmislar ciğer gelistirici ilaclar serumla magnezyum vermişler ve doktor direk dedi dua et ve yeni dogan yogunbakimdan yer ayırt senin ki de onemsiz bence stres yapmaArkadaşlar hayırlı kandiller. Sizlere danışmak istediğim birşey var.şu an 22+3 üm ve ilk haftalarda çok çok hafif bir kanamam olmuştu ve bu kanama içeri olduğu için plesentada kalınlaşma olmuş amniyon sıvısında da minik pıhtılar varmış (ayrıntılı usg yapan doktor söyledi) bi zararı yok şu durumda ama ben raporunda belirteceğim takibi yapılsın dedi benimde içime bi kurt düştü böyle birşey yaşayan var mı ???
Valla tavukta da yapıyorum mangal prk sevmiyorum ama sosunu bu şeklde yapıp kızartıyorum tavada patatesede yakışıyo sadece ben zaten severim böyle baharatlı soslu şeyleri tam benliktir yani acılı olcak bideeşim yapıyo bu sostan tavuk için bide dolapta dinlendiriyo onu sahane oluyo yaaa yanına da patates ekliyo
Canim rabbim insallah sorunsuz bir sekilde dogum yapmani nasip eder insallahHayırlı kandiller kızlar. Şimdi detaylidan çıktım kizim iyi çok şükür ama plasentam eski sezeryan yerime yapismis içerde 3cm kanama alani var. Su an bi risk yok ama 36. haftada tekrar bakılacak eger sezeryan kesimi kaplarsa ben ciddi risk altindaymisim hamilelerin duasi kabul olurmus dua edelim birbirimize sağlıkla alalalim bebeklerimizi
Amin canım inşallah hepimizeCanim rabbim insallah sorunsuz bir sekilde dogum yapmani nasip eder insallah
Midem çok hassastır benim yıllardır kulnlanirim bi tek o ıyi geldiAyın 8inde kontrolüm var o zaman sorarım canım sağol. Ablamda gaviscon içiyormuş. Iyi geliyormuş. Böyle çok fena ya sürekli ağzıma mide suyu geliyor. Gırtlağım yanıyor .
Bende arada cikiyor ama benim fikrim zaten yağlı daha öncede regl döneminde falan çıkıyordu. Ama ellerim benim kurumaktan parçalanıp kanıyordu artık sanki kar da yatmışım gibibepantol el ve yüz kreminden aldım. Aksamlari yatarken surdum 2 günde ellerim düzeldi. Ben yinede aksamlari aklima gelince suruyorum.
Hayır canım plesanta rahmin ön duvarına yerleşmiş demek yani karnımızın ön tarafında. Benimkide öyle o yüzden geç hissettim biraz bebişi sen hemen hissedebilmiş mıydın?Kızlar simı okudum yazdıklarınızı benimde plasenta anterior yazıyor bu durum kötü bişey mi peki
İnşallah öyledir yaCanim
Canım ben seni hatırlıyorum Jane hanimin hastasiydin sen Ben de Latif beyin. Böyle bir şey duymadim benim de plasentam sezeryan kesime yapismis 3 cm kanama alanım var korkulacak bir sey yok. Senin de olsaydi daha farkli olurdu. Mesela bugün 29+ 3 te biri vardi kanaması varmis haftasonundan beri yatirmislar ciğer gelistirici ilaclar serumla magnezyum vermişler ve doktor direk dedi dua et ve yeni dogan yogunbakimdan yer ayırt senin ki de onemsiz bence stres yapma
Hindistan cevizi yağını gğneş koruyucu olarak nasıl kullanıyordun canım? Daha fazla yanmayalım hassastır brnim cildim?ama doğal krem olarak kullanıyordum kış boyu..yazın deniz kıyısında önerirsen denerim bendeAa evet Bepantol ben de sürüyordum geçmişte hatta bepantolün merhemi var o daha da etkili eczaneye gittiğimde alayım.... ben doğal ürün olarak hindistan cevizi yağını çok kullanıyorum güneş koruyucu olarak da çok işe yarıyor.... doğal gül suyu var rosense in onu kullanıyorum. Yüzümü de sabahları aklıma geldikçe sade soda ile yıkıyorum . Bunlar normalde cildimi yüzümü baby face yapmaya yeterdi Ama hamilelik döneminden büyük bir ihtimalle, kızarıklık olan kısımlar tam geçmedi henüz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?