2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok geçmiş olsun arkadaşım neyse ki annen yanında

Sağol arkadaşım ya annemde kötü o da aynı sadece ishali geçti ama çok halsiz yine de kalktı yemekleri yaptı sağolsun. Hamileyken hastalık çok fena ya önce grip olmuştum 13.haftada şimdi de bu valla inşallah bir daha da birşey olmaz yazı da çok dikkatli olmak lazım. Hastanede beklerken ağladım sancılardan birşey oldu diye

Canım bende uzun zamandır bu sekilde yapıyorum kızartmayı valla daha lezzetli ve saglıklı oluyo,afiyetler olsun yarasın bebişine:)

Canım bende uzun zamandır bu sekilde yapıyorum kızartmayı valla daha lezzetli ve saglıklı oluyo,afiyetler olsun yarasın bebişine:)
Sagol canimin ici :))

Hakikaten cok daha lezzetli oluyor fırında.bundan sonra hep bu sekilde yaparım.dün 1 tepsi yedim.bugunde 1 tepsi yaparim baskada yemem artik haftada 1 kez falan yerim

Sagol canimin ici :))

Hakikaten cok daha lezzetli oluyor fırında.bundan sonra hep bu sekilde yaparım.dün 1 tepsi yedim.bugunde 1 tepsi yaparim baskada yemem artik haftada 1 kez falan yerim
Sen diyince canm cekti bende yapayım aksama,hem ne yemek yapcagmı bilemiyodum iyi oldu:))

Ohhhh afiyet olsun:) hemen tarif alalım :)

Ohhhh afiyet olsun:) hemen tarif alalım :)
Sagol canim benim:)) simdi patatesleri cok kalin olmayacak sekilde(cok ta ince olmaisn tabi) dogradim.biberleri de 4 böldüm. legene koydum.bi tabağın icinde 1 yemek kaşığı domates salcasi koydum. 4 yemek kaşığı sivi yag 2 yemek kasigida zeytinyag döküp kaşıkla yagda ezdim salcayi biraz.legenin icindeki patates ve biberlerin ustune döktüm. Sonra uzerine 1 cay kaşığı kekik,1 cay kasigi karabiber,3 cay kaşığı pul biber ve 1 cay kaşığı tuz koydum.legenin icinde hepsini harmanladim ovaladim tepsiye dizdim.pisirdim firinda sarimsakli yogurtla yedim.efsaneydi deneyin mutlaka :))))

Bizden de herkese hayırlı kandiller herkesin hayirlisi ile gönlündeki dua kabul olsun insallah
Içini rahat tut plesanta yer degistiriyor iyi düşün iyi olsun insallah cnm Boy kilosu ne durumda ben cok sevdim detaylı ultrasonu uzun uzun görüyoruz 8 mayista tekrar kontrolüm var iple çekiyorum

Ellerine sağlık canım :) deneyeceğim mutlaka. Kahvaltı için papatesi yapıyordum baharatlı ama biberli falan denememiştim

Allah şifa versin inş normal yerine geçer plasenta bu gibi durumda sanırım sezeryan kesisini boyuna açıyorlar kanama ihtimaline karşı canım senin rahim ağzını kapatıyor muydu plasenta
Yok canim kapatmiyordu ama asagidaydi şimdi plasentada 3 cm kanama alani var dr önemli degil su an dedi ama dogum aninda kanama durmama ihtimali var. Allah bizi evlatlarimiza evlatlarimizi da bize bağışlasin

Offf kızlar haftasonundan beri yine başladı kalça ve bacak ağrım, magnezyum içiyorum soda da içiyorum ama geçmedi kaç gündür

Shiva85 rahim büyüyüp mide ye baskı yaptığı için oluyo o yanmalar. Ben gaviscon surup kullanıyorum sen de doktoruna bi sor istersen
Ayın 8inde kontrolüm var o zaman sorarım canım sağol. Ablamda gaviscon içiyormuş. Iyi geliyormuş. Böyle çok fena ya sürekli ağzıma mide suyu geliyor. Gırtlağım yanıyor .

Merhaba anneler :)
Herkese hayırlı kandiller diliyorum. Tüm dualarımız kabul olsun. Sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip ettin allahım. Evlat hasreti çeken tüm kadınlarin göbıslerinde bebişleri olsun dilerim.
Yarın dr randevum var iki gündür çok kasik ağrım var nerden çıktı bilmiyorum hatta dün gece acile mı gitsem diye düşündüm sonra vazgeçtim ben fazla pipirikliyim:))))))))) kasiklarimda aşağı doğru baskı oluyor bugün dr aradım normal olduğunu söyledi yarin da kontrol olalım da ferahlarim inşallah ah bu vesveseler doğuma kadar bitmicek anladım.
Hayırla sağlıkla geçse aylar çabucak eylul gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…