2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam arkadaşlar hayırlı kandiller inş...okuyorum yazamıyorum bu ara..kramplarım magnezyuma rağmen arada olunca bugün osteocare aldım eczaneden..çünkü asla süt içemiyordum belki de kalsiyumumda çok düştü magnezyum kalsiyum ve omega 3 içeriyor zaten balıkta yiyememiştim buna ihtiyacım vardı artık maalesef

Hayır canım plesanta rahmin ön duvarına yerleşmiş demek yani karnımızın ön tarafında. Benimkide öyle o yüzden geç hissettim biraz bebişi sen hemen hissedebilmiş mıydın?
Yok canım bende geç hissettim doktora pazartesi gidicem endişelendiriyor kötü bişey mi dye bir de kagitta urter alter doopler dye birşey var sende de var mı o değerlerin kaç

Herkese iy akşamlar kızlar e bebekten bir sürü şey aldım yine toplu alışverişe alacak bişey kalmadı hemen hemen:)))tulum ve alt üst tskım alırım biraz. Annem burda hazırlanıp yemeğe çıkacağım eşimle gelip alacakmış beni kalkıp hazırlanmaya üşeniyorum kot hamile elbisesi almıştım kendime onu giyeyim renkli bi külotlu çorapla bari

Osteozinc benimki de sanırım. Meyveli yoğurt yap ye hergün 1kase. Bende kilo alımımı yavaşlatmak için hergün yürüyüşe çıkacağım artık bi başlarsam süper olacak yürüyüş iyi gelir kramp olayına hem

Yok canım bende geç hissettim doktora pazartesi gidicem endişelendiriyor kötü bişey mi dye bir de kagitta urter alter doopler dye birşey var sende de var mı o değerlerin kaç
Bende yazmıyor canım öyle bişey. Ama kalbe giden damarlarla ilgili bişey sanırsam. Takma bence kotu bişey değildir. İnternetten bir araştır istersen

Ben buğday tenli olduğum için, cildim de güneşe alışık olduğu için denizde tatilde vs rahatlıkla sadece hindistan cevizi yağını kullanabiliyorum. Arkadaşlarım da hatta benden sonra hindistan cevizi yağını kullanmaya başladılar Önce günlük dene istersen gündüz dışarı çıkarken yüzüne vs sür güneşin zararlı etkilerinden koruduğunu farketçksin eminim daha sonrasında da denizde de denersin ama çok açık tenli isen koruması yeterli olmayabilir.... bu arada açıkçası ben Shiffa Home'un soğuk sıkım hindistan cevizi yağını alıyorum her zaman. internette de var ama gratislerde vs vardı güvenli bir yerden almak istersen oralardan temin edebilirsin canım

Öyle bi ballandırmışsın tok karnına canım çekti

PI:1 RI: 0,5 YAZYO CANIM

Canım baktım bir kaç tane yazıya 20-24.haftalarda PI 1.45 civarlarinda olmasi gerekiyor yazıyordu yani seninki yüksek bir değer değil. Bebeği besleyen damarlarda çentik olup olmadığını kontrol ediyorlarmış bu değerlere göre. Kontrole ne zaman gidicem demiştin?

Pazartesi gidicem canım çok sağol Allah razı olsun benim için uğraştın içim rahatladı biraz

Yürüyüşüm bol hatta biraz fazlaca bile benim.yoğurtta düzenli yiyordum peynirde ama bu ara onlarda azalmıştı zinc çinko içerikli benimkide öyle aynıymış inş faydasını görürüm

Suyum geldi, kesede sızıntı varmış. İlacı, tedavisi yokmuş. Yatış verdiler. Bekliyoruz çaresizce.
Dua edin lütfen.
Canım ne diyorsun ya ne yazacağımı bilemedim kuzumm. Allah'ım bu mübarek gecede yavrunuzu size sağlıcakla bağışlasın inşAllah. Moralini yüksek tut olur mu ((

Suyum geldi, kesede sızıntı varmış. İlacı, tedavisi yokmuş. Yatış verdiler. Bekliyoruz çaresizce.
Dua edin lütfen.
Canım çok geçmiş olsun nasıl anladın rabbim şifa versin inşallah ben bi kaç forumda denk gelmiştim havuç suyu içiyolarmış bebeğin suyu için aklıma geldi yazayım dedim bi arkadaş işe yaradığını yazmıştı forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…