2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sağolun arkadaşlar. Serum, 2 iğne ve fitil yapıldı. Kafamı dağıtmam lazım yoksa çıldırcam. Ağlayıp kendimi kasıp daha çok zarar vermek istemiyorum. Ama eşimi görünce tutamıyorum kendimi. Onu eve eşya almaya yolladım. Çok uzun bir süre kalabilirmişiz. Kese zarar gördümü telafisi yokmuş malesef. Bekliyoruz.

Soranlar olmuş. Bacaklarımdan aşağı aktı yere kadar bikaç damla. Çamaşıra rağmen. Bir de adet ağrısı gibi ağrı var. Kimse panik olmasın lütfen. Sizi üzmek istemezdim ama ne yapacağımı bilemedim. Nolur kızmayın buraya yazdım diye. Aileme bile söylemek istemiyorum sanki onlara söylersem gerçek olacakmış gibi. Hamile duası kabul olurmuş, dua edin nolur.

Senin için dua edeceğim. Bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah eminim çok zordur, allah kimseyi evladıyla sınamasın ama eşinle birlikte sakin kalmaya çalışın stres en büyük düşmanın.

İyi ysptın yazmakla sakin ol pozitif düşün inş kesen bi zarar görmemiştir bebekte inş uzun süre kalır yerinde sen de dua et şu an dua vakti senin için
İnş herşey güzel olur

Canım olurmu öyle şey güzel şeyler konuşulduğu gibi derdimizide konuşacağız elbet sen kafanı dağıtmak için yaz rabbim inşallah bebeğini sana bağışlayacak bebeğin için güçlü ol canım üzülme inşallah geçecek herşey bol bol dua et bizde ederiz elbette rabbim bebeğini sana bağışlasın canımm

Canım zemzem suyu iyi geliyor diyorlar armut ye yattığın yerde birde imkan varsa taze sıkılmış havuç suyu iç günde iki bardak Sağ Salim tam zamanına kadar kalır karnında bebeğin inş Allah’a emanet olun enfeksiyon filan çıktı mı

Siteye simdi girdim yazını gördüm Kurban oldugum rabbim,bu mubarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul eyler ve bebegini sağ salim sana bağışlar insallah.canim benim.nolur moralini yuksek tut.Allahim melegini koruyacaktır insallah.dualarimiz seninle ❤❤ insallah sag salim vakti zamaninda bebegini kucagina alırsın amin

Canım Rabbim mübarek gece yar ve yardımcın olsun.İNŞALLAH bebegin sana sıkı sıkı tutunur. Hemen suyun geldimi yoksa öncesinde belirti falan varmıydı,suyun gelmesini tetikleyen bişeyden şüpeleniyormusun?

Keci boynuzu kürü yapin.. geniz akintisi alerjen oksuruklere iyi geliyor.. 3 4 tane keciboynuzunu 2 ye kirip 5 dk kadar kaynatin suyunu gun de 2 3 bardak kadar icebilirsiniz.

Ben de dün ebebek, bebelife, kanz, jokeri bosalttim hazir türkiyeye gelmisken tekstil ihtiyacini fazlasiyla giderdik. Aksam eve geldigimde ayaklarimin üstüne basamiyodum artik :) bugün de bi tur daha baska magazalari dönersek kilik kiyafet isi bitmis olcak kismetse. Saglikla giysinler

Canım niye kizalim üzüntun kendine yetiyor zaten bi de bizi düşünmussun. Yaz buraya dertleselim dua edelim. RABBIM sağlıkla kucağına almaya nasip etsin bugün hep dua edecegim sana sen de bizi habersiz bırakma

Cok gecmis olsun arkadasim ama amniyon sivisi su ile artmaz ona etki edecek en onemli sey havuc suyu mutlaka bunu uygula bak google a yaz cikar amniyon sivisini artiran tek şey havuc suyu diye saracoglunun da videolari var esin alsin gelirken sana dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…