- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.421
Yaa gerçekten mi inş bi sıkıntı olmazSuyum geldi, kesede sızıntı varmış. İlacı, tedavisi yokmuş. Yatış verdiler. Bekliyoruz çaresizce.
Dua edin lütfen.
Suyum geldi, kesede sızıntı varmış. İlacı, tedavisi yokmuş. Yatış verdiler. Bekliyoruz çaresizce.
Dua edin lütfen.
Sağolun arkadaşlar. Serum, 2 iğne ve fitil yapıldı. Kafamı dağıtmam lazım yoksa çıldırcam. Ağlayıp kendimi kasıp daha çok zarar vermek istemiyorum. Ama eşimi görünce tutamıyorum kendimi. Onu eve eşya almaya yolladım. Çok uzun bir süre kalabilirmişiz. Kese zarar gördümü telafisi yokmuş malesef. Bekliyoruz.
Soranlar olmuş. Bacaklarımdan aşağı aktı yere kadar bikaç damla. Çamaşıra rağmen. Bir de adet ağrısı gibi ağrı var. Kimse panik olmasın lütfen. Sizi üzmek istemezdim ama ne yapacağımı bilemedim. Nolur kızmayın buraya yazdım diye. Aileme bile söylemek istemiyorum sanki onlara söylersem gerçek olacakmış gibi. Hamile duası kabul olurmuş, dua edin nolur.
İyi ysptın yazmakla sakin ol pozitif düşün inş kesen bi zarar görmemiştir bebekte inş uzun süre kalır yerinde sen de dua et şu an dua vakti senin içinSağolun arkadaşlar. Serum, 2 iğne ve fitil yapıldı. Kafamı dağıtmam lazım yoksa çıldırcam. Ağlayıp kendimi kasıp daha çok zarar vermek istemiyorum. Ama eşimi görünce tutamıyorum kendimi. Onu eve eşya almaya yolladım. Çok uzun bir süre kalabilirmişiz. Kese zarar gördümü telafisi yokmuş malesef. Bekliyoruz.
Soranlar olmuş. Bacaklarımdan aşağı aktı yere kadar bikaç damla. Çamaşıra rağmen. Bir de adet ağrısı gibi ağrı var. Kimse panik olmasın lütfen. Sizi üzmek istemezdim ama ne yapacağımı bilemedim. Nolur kızmayın buraya yazdım diye. Aileme bile söylemek istemiyorum sanki onlara söylersem gerçek olacakmış gibi. Hamile duası kabul olurmuş, dua edin nolur.
Canım olurmu öyle şey güzel şeyler konuşulduğu gibi derdimizide konuşacağız elbet sen kafanı dağıtmak için yaz rabbim inşallah bebeğini sana bağışlayacak bebeğin için güçlü ol canım üzülme inşallah geçecek herşey bol bol dua et bizde ederiz elbette rabbim bebeğini sana bağışlasın canımmSağolun arkadaşlar. Serum, 2 iğne ve fitil yapıldı. Kafamı dağıtmam lazım yoksa çıldırcam. Ağlayıp kendimi kasıp daha çok zarar vermek istemiyorum. Ama eşimi görünce tutamıyorum kendimi. Onu eve eşya almaya yolladım. Çok uzun bir süre kalabilirmişiz. Kese zarar gördümü telafisi yokmuş malesef. Bekliyoruz.
Suyum geldi, kesede sızıntı varmış. İlacı, tedavisi yokmuş. Yatış verdiler. Bekliyoruz çaresizce.
Dua edin lütfen.
Canım zemzem suyu iyi geliyor diyorlar armut ye yattığın yerde birde imkan varsa taze sıkılmış havuç suyu iç günde iki bardak Sağ Salim tam zamanına kadar kalır karnında bebeğin inş Allah’a emanet olun enfeksiyon filan çıktı mıSağolun arkadaşlar. Serum, 2 iğne ve fitil yapıldı. Kafamı dağıtmam lazım yoksa çıldırcam. Ağlayıp kendimi kasıp daha çok zarar vermek istemiyorum. Ama eşimi görünce tutamıyorum kendimi. Onu eve eşya almaya yolladım. Çok uzun bir süre kalabilirmişiz. Kese zarar gördümü telafisi yokmuş malesef. Bekliyoruz.
Siteye simdi girdim yazını gördümSağolun arkadaşlar. Serum, 2 iğne ve fitil yapıldı. Kafamı dağıtmam lazım yoksa çıldırcam. Ağlayıp kendimi kasıp daha çok zarar vermek istemiyorum. Ama eşimi görünce tutamıyorum kendimi. Onu eve eşya almaya yolladım. Çok uzun bir süre kalabilirmişiz. Kese zarar gördümü telafisi yokmuş malesef. Bekliyoruz.
Dualarimdasin.. simdi gordum.. umarim bebegin durumu iyidirSuyum geldi, kesede sızıntı varmış. İlacı, tedavisi yokmuş. Yatış verdiler. Bekliyoruz çaresizce.
Dua edin lütfen.
Sağolun arkadaşlar. Serum, 2 iğne ve fitil yapıldı. Kafamı dağıtmam lazım yoksa çıldırcam. Ağlayıp kendimi kasıp daha çok zarar vermek istemiyorum. Ama eşimi görünce tutamıyorum kendimi. Onu eve eşya almaya yolladım. Çok uzun bir süre kalabilirmişiz. Kese zarar gördümü telafisi yokmuş malesef. Bekliyoruz.
Keci boynuzu kürü yapin.. geniz akintisi alerjen oksuruklere iyi geliyor.. 3 4 tane keciboynuzunu 2 ye kirip 5 dk kadar kaynatin suyunu gun de 2 3 bardak kadar icebilirsiniz.Kızlar benim de boğazımdaki gıcıklık bir türlü geçmedi neler denedim tabi doktor ağır ilaç veremiyor iyice strese girdim öksürmekten tıkanıyorum geçmiyor ne yapacağım zencefil adaçayı gargara ne varsa yaptım Yok geçmiyor
Ben dün gittim kontrole 18+4te 254 gr 21 cm dedi doktor.Kandiliniz mübarek olsun anneler :) Ben 20 haftalık hamileyim oğlumun boyu 23 cm kilosu 321 gr sizin bebişlerinizin gelişimi nasıl ?
Ben de dün ebebek, bebelife, kanz, jokeri bosalttim hazir türkiyeye gelmisken tekstil ihtiyacini fazlasiyla giderdik. Aksam eve geldigimde ayaklarimin üstüne basamiyodum artik :) bugün de bi tur daha baska magazalari dönersek kilik kiyafet isi bitmis olcak kismetse. Saglikla giysinlerHerkese iy akşamlar kızlar e bebekten bir sürü şey aldım yine toplu alışverişe alacak bişey kalmadı hemen hemen:)))tulum ve alt üst tskım alırım biraz. Annem burda hazırlanıp yemeğe çıkacağım eşimle gelip alacakmış beni kalkıp hazırlanmaya üşeniyorumkot hamile elbisesi almıştım kendime onu giyeyim renkli bi külotlu çorapla bari
Allah yardimcin olsun canim. Insallah zamanla yatarak normale döner de bu süreci daha rahat atlatirsiniz bebeginleSuyum geldi, kesede sızıntı varmış. İlacı, tedavisi yokmuş. Yatış verdiler. Bekliyoruz çaresizce.
Dua edin lütfen.
Canım Allah yardimcin olsun dualarim seninleSuyum geldi, kesede sızıntı varmış. İlacı, tedavisi yokmuş. Yatış verdiler. Bekliyoruz çaresizce.
Dua edin lütfen.
Canım niye kizalim üzüntun kendine yetiyor zaten bi de bizi düşünmussun. Yaz buraya dertleselim dua edelim. RABBIM sağlıkla kucağına almaya nasip etsin bugün hep dua edecegim sana sen de bizi habersiz bırakmaSağolun arkadaşlar. Serum, 2 iğne ve fitil yapıldı. Kafamı dağıtmam lazım yoksa çıldırcam. Ağlayıp kendimi kasıp daha çok zarar vermek istemiyorum. Ama eşimi görünce tutamıyorum kendimi. Onu eve eşya almaya yolladım. Çok uzun bir süre kalabilirmişiz. Kese zarar gördümü telafisi yokmuş malesef. Bekliyoruz.
Evet canim bu değerler çok sağol benimkide normal oluyor bunlara göreBu degerler sanirim ama nedir bilgim yok benimde
Cok gecmis olsun arkadasim ama amniyon sivisi su ile artmaz ona etki edecek en onemli sey havuc suyu mutlaka bunu uygula bak google a yaz cikar amniyon sivisini artiran tek şey havuc suyu diye saracoglunun da videolari var esin alsin gelirken sana dualarim seninleSağolun arkadaşlar. Serum, 2 iğne ve fitil yapıldı. Kafamı dağıtmam lazım yoksa çıldırcam. Ağlayıp kendimi kasıp daha çok zarar vermek istemiyorum. Ama eşimi görünce tutamıyorum kendimi. Onu eve eşya almaya yolladım. Çok uzun bir süre kalabilirmişiz. Kese zarar gördümü telafisi yokmuş malesef. Bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?