2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar
Tüm gece ağlamaktan bi hal oldum. Çok kötü bacak ağrısı yaşıyorum. Tuvalete bile zor kalkıp yürüyorum. Yatamıyorum oturamıyorum. Dayanamadım gece parol içtim. Niye böyle oluyor geçsin artık. Bacağım bana ait değilmiş gibi hissediyorum

Canımm çok geçmiş olsun toparlar inşallah yatışla canım Allah'a emanet dualarımız seninle pozitif ol kötü düşünme moralin iyi olsun gözetim altındasın zaten inşallah birşey olmayacak.Benimde korktuğum birşeydi bir ara durup dururken su geliyordu çamaşırım baya ıslanıyordu dr akıntıdır falan dedi su gelmez dedi ultrasonda da normaldi ama o tutumu hoşuma gitmedi başka sorunlarda oldu değiştirdim bu doktor takip edilmeli dedi ultrasonda sorun yok ama takipte ol dedi

-Pinkberry- çok geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle.

Kızlar ben de hafif sol kasıgımda aci oluyor diye acaba idrar yolu enfeksiyonu mu var diye dün ürolojiye gittim. İdrarda keton çıktı doktorum güzel beslenmedigimi söyledi halbuki dikkat ediyorum. Bir de kanda crp azıcık yüksek çıktı sanırım vücudumun bir yerinde enfeksiyon var. Bikac sonucum daha var çıkacak insallah ciddi bir şey değildir

Fıtığın mı var acaba? Benım boyun fıtıgım var ve ağrısı çok arttı bu ara. Kilo ilede bağlantılı ya bu fıtık olayı.

Geçmiş olsun. Benımde ıdrarımda enfeksiyon çıktı. Antıbıyotık kullandım ama sanki devam ediyor. Idrarımı yaparken bir agrı hıssedıyorum.

Kizlar minikpiranha dönmeyecek galiba.sayfayi devralacak gönüllü bi arkadas var mi ?kazene iletiriz devreder listeyi.duzenlemeyi yapar o kisi.

Canım ben gitmeden sayfayı devretmek istediğimi iletmiştim kazene ama isteyen olmayınca o da bişey yapamamış sanırım. Senin sık girdiğini görüyorum istersen sen devral sayfayı ben anlatırım düzenlemeleri nasıl yapacağını. Yaparken çok zorlanmıştım ben çünkü, sana yardım edeyim.

Bu arada kızlar merak etmişsiniz beni bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür ama hayatımızda köklü değişiklikler oldu, anca anca alışabiliyorum içinde bulunduğum duruma. Anlatmayı çok isterim ama yanlış anlaşılmaya çok müsait bir konu, ben paramparçayım duymak istemediklerimi söyleyen olur kırarım diye korkuyorum.

Tahmin ettiğiniz gibi uzaktan takip ediyorum sayfayı. Kuzumla ayrıntılıya girdik ama berbat bir hastanede 2 dakikayı doldurmayan bir ayrıntılıydı. Erkek olduğu kesinleşti Tuna koymayı düşünüyoruz ismini. 1 hafta önden gidiyor sağlığı da iyi çok şükür. Hepinizi öpüyoruz

Kıyamam neler yaşadığını bilmiyorum mutlaka çok zorludur böyle dediğine göre ama şükür sağlığınız yerindeymiş. Şu hayattaki en önemli şey sağlık aslında, diğer şeylere kapılıp bunu göz ardı ediyoruz ama allah sağlık konusunda kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah. Ailemde sağlık konusunda çok zorlu şeyler yaşadığım için en önemlisi diyorum sağlık

Tahmin ediyorum canım rabbim inşaallah bu süreci atlatmayı nasip etsin o kadar zor bir durum ki ama inşaallah geçecek kapılar kapanır ama yenileri açılır merak etme
Acılar sıkıntılar inş aile bağlarınızı güçlendirir ve sevginiz muhabbetiniz daha da artar
Oğlun hayırlı olsun tuna ve Nil çok severim manevi anlamlarından Sakarya şiirinden dualarım seninle

Hiç bir şey yolunda değil, ama sağlığımız yerinde çok şükür. Allah bu günümüzü aratmasın
Güzel olacak inşaalah herşey bir imtihan belki yıllar sonra hayır yönünü göreceksin
Rabbim beterinden saklasın inş
Dua vaktidir belki senin için
eşine ve sana rabbim dayanma gücü versin

Amin canım, Allah ailene de sağlık sıhhat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…