2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
çok hafif ben iki yıl önce 750 ye almıştım katlanması bavul gibi taşınması çok güzel rahat da tek sıkıntı çift taraflı değil çift taraflı bir araba daha iyi
Cevabin icin tesekkur ederim benim icin cift tarafli olmasi cok onemli degil. Ilk kizimda aldigim araba da cift yonlu degildi cok bir eksisini gormedim. onemli olan kullanisli olmasi sanirim 9 kilo civarinda ama katlayinca cok yer kaplar mi onu bilemedim.

kesinlikleee yaaa önceden isim bulupta kızım olursa şu oğlum olursa şu olacak diyen insanlara hayranım ve özeniyorum.Bende de hep bi kararsızlık

evet ileri haftalarda kordon dolanmasına sebep oluyoms die okumstum dogru mu bilmiyorm tabii
valla ben pek takip etmiyorm eşim izliyo diye izliyorm ama mogolları o kadar cirkin göstermeleride hosuma gitmedi bnm açıkcası sonucta mogollular heybetli gösterişli bi ırkmış türklerin kardeşi sayılıcak bi milletmiş aman işte dizi ya ne beklersin ki reyting için yapıyolar bişeyler eşimde noyan uyandı ya diyo topragın altında o kadr suyu nerden bulmşta tükürüyo

Ya sorma aslında eski mogollae maalesef bu şekilde yazılmış tarihte tabi sonra bizimle bir oldular ben biraz araştırma yaptım halen öyle ateşe şeytana tapan topluluk var.

canım geçmiş olsun.parol alabilirsin. benim migrenim var ve arar ara tutunca doktor parol plus almamı tavsiye etti

ya keşke bende birilrinden bulabilsem öyle ama bzim burda o sekilde süslemeyi kimse yapmıyo bende özeniyorm mecbur alcam
ben geçen bi sabahlık sordm hastane için 280 tl dediler millet kafayı yemiş

Aynen cnm bende 1 kilo almisim.. ya bende kiz diyorum ama doktor %100 diyemem beklicez diyor zaten sali gunu gidicem ayrintiliya orda netlesir... benim yaramaz suratini bile gostermiyor pek utangaciz canim

kızlar günaydınnnnnn hala isim bulamadım oğluma ya fikir verin nolurrr natte bakıyorum hepsi çok klasik yada çok conconlu yavruma güzel bir isim vermek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum::::)
Benim oğlum olsaydı bulut ismini koyacaktım ama kızım olacak. Hamileliğimin başından beri ada ismini koymak istiyorum kızıma ama dün gece rüyamda cansu ismini koyuyormuşum. Hiç aklımda o isim yoktu. Öyle rüyama girmesi garip kafamı karıştırdı. Belki seninde bir isim rüyana girer

Canim ben hep oğlum olursa ismini Yusuf istiyorum derdim ama görumcemin oğlunun adı Yusuf maalesef veremiyorum Ertuğrul ismi ne benim ne de eşimin tarafında yok o yüzden istedik :) kızımın ismi Hifa Nur o da ikimizin ailelerin de yok :) sen de araştır daha zamanın var canım ben de yeni nesil berk can kuzey isimlerini istemezdim herkes veriyor aynı isimden yüzlerce çocuk var.
:):):) ne kadar güzel şöyle net olan şeyler.kızım olunca şu oğlum olunca şu isim diyenlere hayranım ben niye karar veremiyorum

Geçmiş olsun tansiyonunuzu kontrol ettirin belki yükseliyordur o ara
Teşekkür ederim ama benim tansiyonum hep düşük normalde hamilelikte daha da düştü. Geçen hafta 9 a 5 ti. Başım ağrıdığı zamanlarda hic olcturmedim ama.

ya keşke bende birilrinden bulabilsem öyle ama bzim burda o sekilde süslemeyi kimse yapmıyo bende özeniyorm mecbur alcam
ben geçen bi sabahlık sordm hastane için 280 tl dediler millet kafayı yemiş
Canım ben doğum için çok güzel pijama gecelik sabahlık takımı aldım kizimda dogum yapana kadar hastane önlüğü varya arkadan cırt cirtli onu giydirdiler doğum yaptım geceliği giydim daraldım pijamayi giydim patladım içinde inan ben düz ve çok ince gecelik ve pamuklu pijama alacağım yoksa o janjanlı şeyler beni bir daha daraltacak :/

Ya sorma aslında eski mogollae maalesef bu şekilde yazılmış tarihte tabi sonra bizimle bir oldular ben biraz araştırma yaptım halen öyle ateşe şeytana tapan topluluk var.
işte her milletn dogrusu yanlışı var demk ki :) ama keske oldugu gibi yansıtsalar dizilere filmlere de genclerinde aklı karısmasa

aslında cok önce isim rüyama girdi ama salak ben yazmadım unuttum hemde iki tane erkek cocuk kucağımda bir tane sakallı nur yüzlü amca:):) iki erkek ismi söyledi ama ben hiçççç hatırlamıyorum çünkü o ara tedaviyel uğraşıyoduk falan yazsaydım şimdi böyle kıvranmazdım.Tek hatırladığım kısa ve net isimlerdi ali gibi falan

Canım baş ağrısı başa bela resmen. ben çok duramayınca parol içiyorum. uyuyorum uyanıyorum kaldığı yerden devam ediyo baş ağrısı Yattıkça da daha çok ağrıyo sanki. Doktorum yapıcak bişey yok hamilelerde oluyor diyor maden suyu iyi gelenler var ben denedim faydasını göremedim ama sen de bir dene istersen. Bu arada benim de burnum hep kanlı. kanama yok ama kan basıncı hızlandığı için kanlı mukoza mevcut. normal diyorlar.

nasıl yani şimdi 16 eylül Allah nasip ederse doğumum var 2017den 15 gün iznim var doğumdan sonra 2 aylık doğum izni bittikten sonra kullanamıycakmıyım kalan bu 15 gün izni
Devlet memurluğunda nasıl bilmem de, kazanılan hak geri alınamaz. Yani 2017de izni kullanmadın yandı diye bir şey yok. Ben 4 yıldır yıllık izin kullanmıyorum, 50 gün birikmişim var, Nisanda da bir 20 gün daha gelecek, çatır çatır kullanacağım doğumdan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…