- 2 Mart 2016
- 216
- 121
- 33
- 40
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.841
:):):) ne kadar güzel şöyle net olan şeyler.kızım olunca şu oğlum olunca şu isim diyenlere hayranım ben niye karar veremiyorumBenim halen belli değil erkek olursa Ertuğrul koyacağız :)
Cevabin icin tesekkur ederim benim icin cift tarafli olmasi cok onemli degil. Ilk kizimda aldigim araba da cift yonlu degildi cok bir eksisini gormedim. onemli olan kullanisli olmasi sanirim 9 kilo civarinda ama katlayinca cok yer kaplar mi onu bilemedim.çok hafif ben iki yıl önce 750 ye almıştım katlanması bavul gibi taşınması çok güzel rahat da tek sıkıntı çift taraflı değil çift taraflı bir araba daha iyi
kesinlikleee yaaa önceden isim bulupta kızım olursa şu oğlum olursa şu olacak diyen insanlara hayranım ve özeniyorum.Bende de hep bi kararsızlıkAh canim ya ben de isim bulamiyorumErkek ismi bulmak sanki daha zor gibi. Internette de isimler hep Kuzey Poyraz Cinar Cagan Eymen Aras Emir. Anlami guzel kulaga hos gelen bir de boyle artik her 3 cocuktan 1inde duydugumuz isimlerden olmasin istiyorum. Of cok zor
evet ileri haftalarda kordon dolanmasına sebep oluyoms die okumstum dogru mu bilmiyorm tabiiDeneyeyim canım iyi olur sırt üstü yatmak pek iyi değil diye okudum az önce nette sıkıntı yani.
Benim daha 23 yıl yaşamam lazımdı senaryo battı noyanin küllerinden doğma sahnesini izlerken fenalık geçirdim imdat diye bağırasım geldi :/ yani halime yi oynayan kadın yerine başka bir kadın gelebilirdi tarih dizisi ama tarihten saptı.
Bir de ruyasinda goren var cocugunun adini cok imreniyorum dert yok ne guzel:):):) ne kadar güzel şöyle net olan şeyler.kızım olunca şu oğlum olunca şu isim diyenlere hayranım ben niye karar veremiyorum
Canım oğlumuz olsa kaan koyacaktık ama ilbey, göktürk, göktuğ böyle türk isimlerinide seviyorumkızlar günaydınnnnnn hala isim bulamadım oğluma yafikir verin nolurrr natte bakıyorum hepsi çok klasik yada çok conconlu yavruma güzel bir isim vermek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum::::)
kız olursa erva olcaktı erkek olursa bartukesinlikleee yaaa önceden isim bulupta kızım olursa şu oğlum olursa şu olacak diyen insanlara hayranım ve özeniyorum.Bende de hep bi kararsızlık
Ya sorma aslında eski mogollae maalesef bu şekilde yazılmış tarihte tabi sonra bizimle bir oldular ben biraz araştırma yaptım halen öyle ateşe şeytana tapan topluluk var.evet ileri haftalarda kordon dolanmasına sebep oluyoms die okumstum dogru mu bilmiyorm tabii
valla ben pek takip etmiyorm eşim izliyo diye izliyorm ama mogolları o kadar cirkin göstermeleride hosuma gitmedi bnm açıkcasısonucta mogollular heybetli gösterişli bi ırkmış türklerin kardeşi sayılıcak bi milletmiş aman işte dizi ya ne beklersin ki reyting için yapıyolar bişeyler eşimde noyan uyandı ya diyo topragın altında o kadr suyu nerden bulmşta tükürüyo
canım geçmiş olsun.parol alabilirsin. benim migrenim var ve arar ara tutunca doktor parol plus almamı tavsiye ettiGunaydin kızlar. Dun akşamdan beri acayip başım ağrıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ilaç ta kullanmak istemiyorum. Geçen ay da böyle bir baş ağrısı yapismisti bana günlerce sürmüştü. En son 3. Günü dayanamayıp minoset içmiştim. Ağrımı geçirmişti ama sonra burnum kanadı. Ertesi gün de kahverengi bir akintim olmuştu tabi kosa kosa doktora gittim. Doktor bir sorun olmadığını söyledi. Gebeliklerde olabiliyormuş bazen böyle. Ilactan sonra tesadufen denk mi geldi bunlari yasadim yoksa ilaclami bağlantısı var bilmiyorum. Doktor ilaç la ilgili değil desede. Şuan korkuyorum ilaç içmeye. Gözlerim sanki yerinden cikicakmis gibi ağrıyor. Uzanıyorum bol su içiyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum. Allah çalışan annelere kolaylık versin. Bir de çalışsaydım ne olurdu artık..
ya keşke bende birilrinden bulabilsem öyle ama bzim burda o sekilde süslemeyi kimse yapmıyo bende özeniyorm mecbur alcamKolonya şişeleri veya kokulu sabun düşünüyorum canım magnet diyordum ama bence insanlar magnetten bıktı :/. Jardinyer set ve sebil arkadaşımdan gelecek süslemeyi ben hallederim dedi sen renklere karar ver dedi bu nedenle içim rahat. Sadece fotoğraf çekimi için dantelli güzel bir lohusa takımı ve pembe renk bir pijama almalıyım onuda doğuma girmeden fotoğraf çekinmek için :)
Aynen cnm bende 1 kilo almisim.. ya bende kiz diyorum ama doktor %100 diyemem beklicez diyor zaten sali gunu gidicem ayrintiliya orda netlesir... benim yaramaz suratini bile gostermiyor pek utangaciz canimBenim gittiğim iki dr unda hamilelik başından Doğuma kadar önerdiği şey yüzme... yüzme imkanı yoksa yürüyüş bende bu ay girmeye başlayacağım yazlığa gidene kadar tekneyle açılıp Boğaz’da yüzüyoruz biz çok seviyorum ben açıklarda yüzmeyi haftaya açılışı yaparım diye planlıyorum
Alırım ne olacak ki ne kadar kullanacağın bile meçhul, kendi demiş birde şakın alma diye bence dinleben geçen ay aldım onu evkurdan yeni eve halı alırken onuda böldürdüm walla Philips avent en iyisi o sanıyorum
Maşallah canım aynen muz hem anneye hem bebişe kilo aldırır tabi20haftada kızdır artık erkekler pek kapatmıyor açıyor resmen o bölgeyi bende mayıs 15edoğru gireceğim
Neden güneşlenmesin
Benim oğlum olsaydı bulut ismini koyacaktım ama kızım olacak. Hamileliğimin başından beri ada ismini koymak istiyorum kızıma ama dün gece rüyamda cansu ismini koyuyormuşum. Hiç aklımda o isim yoktu. Öyle rüyama girmesi garip kafamı karıştırdı. Belki seninde bir isim rüyana girerkızlar günaydınnnnnn hala isim bulamadım oğluma yafikir verin nolurrr natte bakıyorum hepsi çok klasik yada çok conconlu yavruma güzel bir isim vermek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum::::)
:):):) ne kadar güzel şöyle net olan şeyler.kızım olunca şu oğlum olunca şu isim diyenlere hayranım ben niye karar veremiyorum
Teşekkür ederim ama benim tansiyonum hep düşük normalde hamilelikte daha da düştü. Geçen hafta 9 a 5 ti. Başım ağrıdığı zamanlarda hic olcturmedim ama.Geçmiş olsun tansiyonunuzu kontrol ettirin belki yükseliyordur o ara
Canım ben doğum için çok güzel pijama gecelik sabahlık takımı aldım kizimda dogum yapana kadar hastane önlüğü varya arkadan cırt cirtli onu giydirdiler doğum yaptım geceliği giydim daraldım pijamayi giydim patladım içinde inan ben düz ve çok ince gecelik ve pamuklu pijama alacağım yoksa o janjanlı şeyler beni bir daha daraltacak :/ya keşke bende birilrinden bulabilsem öyle ama bzim burda o sekilde süslemeyi kimse yapmıyo bende özeniyorm mecbur alcam
ben geçen bi sabahlık sordm hastane için 280 tl dediler millet kafayı yemiş
işte her milletn dogrusu yanlışı var demk ki :) ama keske oldugu gibi yansıtsalar dizilere filmlere de genclerinde aklı karısmasaYa sorma aslında eski mogollae maalesef bu şekilde yazılmış tarihte tabi sonra bizimle bir oldular ben biraz araştırma yaptım halen öyle ateşe şeytana tapan topluluk var.
Aynen canım bir de şu ateş dansı vs sahnelerini 2 3 dk gösterip kesseler iyi olacak :)işte her milletn dogrusu yanlışı var demk ki :) ama keske oldugu gibi yansıtsalar dizilere filmlere de genclerinde aklı karısmasa
aslında cok önce isim rüyama girdi ama salak ben yazmadım unuttum hemde iki tane erkek cocuk kucağımda bir tane sakallı nur yüzlü amca:):) iki erkek ismi söyledi ama ben hiçççç hatırlamıyorum çünkü o ara tedaviyel uğraşıyoduk falan yazsaydım şimdi böyle kıvranmazdım.Tek hatırladığım kısa ve net isimlerdi ali gibi falanBenim oğlum olsaydı bulut ismini koyacaktım ama kızım olacak. Hamileliğimin başından beri ada ismini koymak istiyorum kızıma ama dün gece rüyamda cansu ismini koyuyormuşum. Hiç aklımda o isim yoktu. Öyle rüyama girmesi garip kafamı karıştırdı. Belki seninde bir isim rüyana girer
Gunaydin kızlar. Dun akşamdan beri acayip başım ağrıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ilaç ta kullanmak istemiyorum. Geçen ay da böyle bir baş ağrısı yapismisti bana günlerce sürmüştü. En son 3. Günü dayanamayıp minoset içmiştim. Ağrımı geçirmişti ama sonra burnum kanadı. Ertesi gün de kahverengi bir akintim olmuştu tabi kosa kosa doktora gittim. Doktor bir sorun olmadığını söyledi. Gebeliklerde olabiliyormuş bazen böyle. Ilactan sonra tesadufen denk mi geldi bunlari yasadim yoksa ilaclami bağlantısı var bilmiyorum. Doktor ilaç la ilgili değil desede. Şuan korkuyorum ilaç içmeye. Gözlerim sanki yerinden cikicakmis gibi ağrıyor. Uzanıyorum bol su içiyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum. Allah çalışan annelere kolaylık versin. Bir de çalışsaydım ne olurdu artık..
Devlet memurluğunda nasıl bilmem de, kazanılan hak geri alınamaz. Yani 2017de izni kullanmadın yandı diye bir şey yok. Ben 4 yıldır yıllık izin kullanmıyorum, 50 gün birikmişim var, Nisanda da bir 20 gün daha gelecek, çatır çatır kullanacağım doğumdan sonra.nasıl yani şimdi 16 eylül Allah nasip ederse doğumum var 2017den 15 gün iznim var doğumdan sonra 2 aylık doğum izni bittikten sonra kullanamıycakmıyım kalan bu 15 gün izni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?