- 12 Temmuz 2017
- 721
- 1.115
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.801
Benim de öyle çok az belli belirsiz güçlü hareketler yok canım. Ama şimdiye kadar sorduğum tüm doktorlar 1-2 haftası var diyorlar daha çok küçük diyorlarKızlar merhaba 22. Haftadayım ama ben bebeğimin hareketlerini cok zor hissediyorum. Bazen 2 gün hiç kımıldamıyor. Hareket ettiğinde de o kadar az ki anca yaşıyor cok şükür diyebiliyorum. Forumda okuyorum hep . Benimle aynı haftada olanların kıpır kıpır olduğunu okuyorum. Cok endişeliyim kızımda bir sıkıntı mı var diye... Normal mi bu cok üzülüyorum cok
Dosya yükleyemedim ama benimki 2 parca. Linkteki gibi https://goo.gl/images/cHgfAMNasıl bir mayo aldın?hamile mayosu arıyorum henüz çıkmamış sanırım 9 haziranda tatile çıkıyoruz bizde...hamile mayosu ise resmini paylaşırmısın
Güle güle kullan canım yanlardan ayarlanırsa kullanışlı olur diye düşünüyorum bende bonprixten baktım ama bilemedim mağazada deneyip mi almalı diyeDosya yükleyemedim ama benimki 2 parca. Linkteki gibi https://goo.gl/images/cHgfAM
2 parçalı daha rahat olur diye düşündüm yaz boyu gobegim de büyürse rahatsız etmez.
Evet canım ilk. Ben de 20. Haftamda hiç hissetmiyordum. Şimdi ise pıt pıt anca o da iki saniye . Sonra gene 2 gün yok bişiCanım üzülme ilkse geç hissediliyor şahsen ben hala hissedemiyorumsen yine en azından yaşıyor diyebiliyorsun 1-2 haftaya net hissedeceksin
Senin ile baya yakınız aslında. Endişenmeyeyim o vakit. Lakin kafayı da takmıyor değilm. Bir anca kıpır kıpır olsun istiyorumBenim de öyle çok az belli belirsiz güçlü hareketler yok canım. Ama şimdiye kadar sorduğum tüm doktorlar 1-2 haftası var diyorlar daha çok küçük diyorlar
Canım ben 21+2 haftalığım bende hissetmiyorum sürekli 2 gün oynamıyo bazen gündüz hiç pıt bile yok gece hareketli oluyo genelde gece daha çok hareketli oluyolar dümdüz yatıp gece kontrol edebilirsin bazen bende korkuyorum 2 gün hiç bişe olmayınca ama sanırım daha ufaklar ve ilk gebelik olunca normalEvet canım ilk. Ben de 20. Haftamda hiç hissetmiyordum. Şimdi ise pıt pıt anca o da iki saniye . Sonra gene 2 gün yok bişi
Hoşgeldin canım hangi sehirdesinSlm kızlar aranıza yeni geldim 20+3 gunluk gebeyim bir kız bebek inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız insallah
Geçmiş olsun tatlim çok ağrın oluyorsa ağrı kesici iç bebeğe bi zararı olmaz. Tansiyonuna bakıyo musun?Gunaydin kızlar. Dun akşamdan beri acayip başım ağrıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ilaç ta kullanmak istemiyorum. Geçen ay da böyle bir baş ağrısı yapismisti bana günlerce sürmüştü. En son 3. Günü dayanamayıp minoset içmiştim. Ağrımı geçirmişti ama sonra burnum kanadı. Ertesi gün de kahverengi bir akintim olmuştu tabi kosa kosa doktora gittim. Doktor bir sorun olmadığını söyledi. Gebeliklerde olabiliyormuş bazen böyle. Ilactan sonra tesadufen denk mi geldi bunlari yasadim yoksa ilaclami bağlantısı var bilmiyorum. Doktor ilaç la ilgili değil desede. Şuan korkuyorum ilaç içmeye. Gözlerim sanki yerinden cikicakmis gibi ağrıyor. Uzanıyorum bol su içiyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum. Allah çalışan annelere kolaylık versin. Bir de çalışsaydım ne olurdu artık..
Geçmiş olsun canım, dayanılmaz ağrın olursa ağrı kesici olarak parol ya da minoset iç ama minosete dikkatbet minoset plus olmasın. Düz minoset içiliyor gebelikte. Dayanılmaz bacak ağrım olunca parol içmiştim. Lekelenme ilaçla ilgili değildir benceGunaydin kızlar. Dun akşamdan beri acayip başım ağrıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ilaç ta kullanmak istemiyorum. Geçen ay da böyle bir baş ağrısı yapismisti bana günlerce sürmüştü. En son 3. Günü dayanamayıp minoset içmiştim. Ağrımı geçirmişti ama sonra burnum kanadı. Ertesi gün de kahverengi bir akintim olmuştu tabi kosa kosa doktora gittim. Doktor bir sorun olmadığını söyledi. Gebeliklerde olabiliyormuş bazen böyle. Ilactan sonra tesadufen denk mi geldi bunlari yasadim yoksa ilaclami bağlantısı var bilmiyorum. Doktor ilaç la ilgili değil desede. Şuan korkuyorum ilaç içmeye. Gözlerim sanki yerinden cikicakmis gibi ağrıyor. Uzanıyorum bol su içiyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum. Allah çalışan annelere kolaylık versin. Bir de çalışsaydım ne olurdu artık..
Şu telefonu elimizde tutmamızın ne zarı varsa ondan fazla zararı yoktur Eminim yurtdışında ve jet sosyetelerden evine usg alıp her gün kaç kere bakan var ben bile kiralamak için bi ara araştırdım bulamadm amaKızlar bir gün içerisinde 2 kere ultrasona girmek sıkıntı yaratır mı? Cumartesi günü önce kendi doktoruma randevum var ordan da izmire ayrıntılı ultrasona gidicem. Mesela bugün devlet hastanesindeki doktor sordu yakın zamanda girdin mi diye hayır 1 ay oldu ama Cumartesi günü giricem dedim. Tamam ona gir dedi ultrasona sokmadı
kendileri rahat ettikleri için bizide orda rahatız sanıyolar sanırımkontrole gidince doktoruna sor canım. benim 20. Hafta kontrolumde doktorum herhangi bir sorun yok yolculuk yapabilirsin dedi 2 saatte bir mola verip 10 dk yürü dedi yada uçakla seyahat edebilirsin dedi. Denize girebilirsin dedi.
Ikinci bebeğim olacak ilk i erkek 2 yaşında doğumdan önce gidin tatile biraz rahatla doğumdan sonra zor olacak dedi bunları eşime söyledi tabi. eşimin tatilden anladığı memlekete anasinin evine gitmekdaha çok yoruluyorum orda . Anasinin lafları strese sokuyor anlayissiz adam.
Bunları neden yazdım bilmiyorum ama çok doluyum.
normal dogumda da oluyo muymus bu iğne ben bilmiyoduumÇağrı hocadan epidural aneatezi ile ilgili mesaj var...
İlgilenenlere....Eki Görüntüle 2142560
canım istersen bi tansiyonunu ölçtür. ve agrının kesilmesi için bn su uygulamayı yapıyorum sende dneyebilirsin hafifletiyo. ama bende migren var;Gunaydin kızlar. Dun akşamdan beri acayip başım ağrıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ilaç ta kullanmak istemiyorum. Geçen ay da böyle bir baş ağrısı yapismisti bana günlerce sürmüştü. En son 3. Günü dayanamayıp minoset içmiştim. Ağrımı geçirmişti ama sonra burnum kanadı. Ertesi gün de kahverengi bir akintim olmuştu tabi kosa kosa doktora gittim. Doktor bir sorun olmadığını söyledi. Gebeliklerde olabiliyormuş bazen böyle. Ilactan sonra tesadufen denk mi geldi bunlari yasadim yoksa ilaclami bağlantısı var bilmiyorum. Doktor ilaç la ilgili değil desede. Şuan korkuyorum ilaç içmeye. Gözlerim sanki yerinden cikicakmis gibi ağrıyor. Uzanıyorum bol su içiyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum. Allah çalışan annelere kolaylık versin. Bir de çalışsaydım ne olurdu artık..
eve öyle bişey alsam bütün sülale sıraya girer bebgi görmek için göbegimi kapatmaya fırsatım olmazŞu telefonu elimizde tutmamızın ne zarı varsa ondan fazla zararı yoktur Eminim yurtdışında ve jet sosyetelerden evine usg alıp her gün kaç kere bakan var ben bile kiralamak için bi ara araştırdım bulamadm ama
Benim gittiğim iki dr unda hamilelik başından Doğuma kadar önerdiği şey yüzme... yüzme imkanı yoksa yürüyüş bende bu ay girmeye başlayacağım yazlığa gidene kadar tekneyle açılıp Boğaz’da yüzüyoruz biz çok seviyorum ben açıklarda yüzmeyi haftaya açılışı yaparım diye planlıyorumArkadaşlar okullar kapanınca şöyle 1 hafta gibi tatile gitmek istiyorum en merak ettigim denize girebilirmiyim hatta yüzmek bana zor bi durum yaşatirmi lütfen bilgisi olanlar yazsın çok sağolun. .
Alırım ne olacak ki ne kadar kullanacağın bile meçhul, kendi demiş birde şakın alma diye bence dinleKuzular size bir soru. Süt sağma makinasını bebişi altı aylık olan bir arkadaşınız ödünç vermek istese alırmısınız. Philips avent almış sakın alma ben sana veririm dedi ama bilemedim şimdi başına bir iş gelse falan emanet sonuçta birde ikinci çocuktadamı isteyecem kafam karıştı ya eşimde harcamalar azalsın diye gönüllü tabi
Maşallah canım aynen muz hem anneye hem bebişe kilo aldırır tabiKizlar biz doktordan geldik bebisim 400 grm olmus masallah 1 hafta onden gidiyoruz. Kizlar gercekten muz, kasar ve yogurt cok guzel gelistiriyor doktor bile dedi masallah hemencik buyus diye hic ial etmeyin yiyin bence...cinsiyet yine %90 dedi benim yaramaz bacak bacak ustune atmis doktor ne yaptiysa actiramadi bir turlu.. haftaya detayli ultrason bakalim artik.....
Neden güneşlenmesinDenize girebilirsin ama guneslenme. Hatta denize girmek ilerde kolay bir doğum yapmanı sağlıyormuş. Bende deniz sezonunu yarın açıyorum hayırlısı ile. Dun kendime mayo aldım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?