2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim de öyle çok az belli belirsiz güçlü hareketler yok canım. Ama şimdiye kadar sorduğum tüm doktorlar 1-2 haftası var diyorlar daha çok küçük diyorlar

Nasıl bir mayo aldın?hamile mayosu arıyorum henüz çıkmamış sanırım 9 haziranda tatile çıkıyoruz bizde...hamile mayosu ise resmini paylaşırmısın
Dosya yükleyemedim ama benimki 2 parca. Linkteki gibi https://goo.gl/images/cHgfAM
2 parçalı daha rahat olur diye düşündüm yaz boyu gobegim de büyürse rahatsız etmez.

Dosya yükleyemedim ama benimki 2 parca. Linkteki gibi https://goo.gl/images/cHgfAM
2 parçalı daha rahat olur diye düşündüm yaz boyu gobegim de büyürse rahatsız etmez.
Güle güle kullan canım yanlardan ayarlanırsa kullanışlı olur diye düşünüyorum bende bonprixten baktım ama bilemedim mağazada deneyip mi almalı diye zaman daralıyor nereden ne alıcam bilmiyorum

Benim de öyle çok az belli belirsiz güçlü hareketler yok canım. Ama şimdiye kadar sorduğum tüm doktorlar 1-2 haftası var diyorlar daha çok küçük diyorlar
Senin ile baya yakınız aslında. Endişenmeyeyim o vakit. Lakin kafayı da takmıyor değilm. Bir anca kıpır kıpır olsun istiyorum

Evet canım ilk. Ben de 20. Haftamda hiç hissetmiyordum. Şimdi ise pıt pıt anca o da iki saniye . Sonra gene 2 gün yok bişi
Canım ben 21+2 haftalığım bende hissetmiyorum sürekli 2 gün oynamıyo bazen gündüz hiç pıt bile yok gece hareketli oluyo genelde gece daha çok hareketli oluyolar dümdüz yatıp gece kontrol edebilirsin bazen bende korkuyorum 2 gün hiç bişe olmayınca ama sanırım daha ufaklar ve ilk gebelik olunca normal

Gunaydin kızlar. Dun akşamdan beri acayip başım ağrıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ilaç ta kullanmak istemiyorum. Geçen ay da böyle bir baş ağrısı yapismisti bana günlerce sürmüştü. En son 3. Günü dayanamayıp minoset içmiştim. Ağrımı geçirmişti ama sonra burnum kanadı. Ertesi gün de kahverengi bir akintim olmuştu tabi kosa kosa doktora gittim. Doktor bir sorun olmadığını söyledi. Gebeliklerde olabiliyormuş bazen böyle. Ilactan sonra tesadufen denk mi geldi bunlari yasadim yoksa ilaclami bağlantısı var bilmiyorum. Doktor ilaç la ilgili değil desede. Şuan korkuyorum ilaç içmeye. Gözlerim sanki yerinden cikicakmis gibi ağrıyor. Uzanıyorum bol su içiyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum. Allah çalışan annelere kolaylık versin. Bir de çalışsaydım ne olurdu artık..

Geçmiş olsun tatlim çok ağrın oluyorsa ağrı kesici iç bebeğe bi zararı olmaz. Tansiyonuna bakıyo musun?

G
Geçmiş olsun canım, dayanılmaz ağrın olursa ağrı kesici olarak parol ya da minoset iç ama minosete dikkatbet minoset plus olmasın. Düz minoset içiliyor gebelikte. Dayanılmaz bacak ağrım olunca parol içmiştim. Lekelenme ilaçla ilgili değildir bence

Şu telefonu elimizde tutmamızın ne zarı varsa ondan fazla zararı yoktur Eminim yurtdışında ve jet sosyetelerden evine usg alıp her gün kaç kere bakan var ben bile kiralamak için bi ara araştırdım bulamadm ama

kendileri rahat ettikleri için bizide orda rahatız sanıyolar sanırım
bnm 2 sokak ötemde kv ler yani bn sürekli gidiyorum siz en azından tatillerde

Çağrı hocadan epidural aneatezi ile ilgili mesaj var...
İlgilenenlere....Eki Görüntüle 2142560
normal dogumda da oluyo muymus bu iğne ben bilmiyoduum

canım istersen bi tansiyonunu ölçtür. ve agrının kesilmesi için bn su uygulamayı yapıyorum sende dneyebilirsin hafifletiyo. ama bende migren var;

günaydın kızlar. 20+5 de gittim ayrıntılıya, gerçi pek ayrıntılı değil malum küçük şehir şartları ama bi sıkıntı yok dedi şükür. 415 gr olmuş. Ben hareketlerini hissetmiyorum dedim, normal dedi. Sıvın bol, zayıfsın, rahim de daha küçük ondan dedi. Ayrıca oğluş gayet yatıştaydı sadece plesanta biraz aşağıda ama bu haftalarda böyle olması normal dedi.

eve öyle bişey alsam bütün sülale sıraya girer bebgi görmek için göbegimi kapatmaya fırsatım olmaz

Arkadaşlar okullar kapanınca şöyle 1 hafta gibi tatile gitmek istiyorum en merak ettigim denize girebilirmiyim hatta yüzmek bana zor bi durum yaşatirmi lütfen bilgisi olanlar yazsın çok sağolun. .
Benim gittiğim iki dr unda hamilelik başından Doğuma kadar önerdiği şey yüzme... yüzme imkanı yoksa yürüyüş bende bu ay girmeye başlayacağım yazlığa gidene kadar tekneyle açılıp Boğaz’da yüzüyoruz biz çok seviyorum ben açıklarda yüzmeyi haftaya açılışı yaparım diye planlıyorum
Alırım ne olacak ki ne kadar kullanacağın bile meçhul, kendi demiş birde şakın alma diye bence dinle ben geçen ay aldım onu evkurdan yeni eve halı alırken onuda böldürdüm walla Philips avent en iyisi o sanıyorum
Maşallah canım aynen muz hem anneye hem bebişe kilo aldırır tabi 20haftada kızdır artık erkekler pek kapatmıyor açıyor resmen o bölgeyi bende mayıs 15edoğru gireceğim
Denize girebilirsin ama guneslenme. Hatta denize girmek ilerde kolay bir doğum yapmanı sağlıyormuş. Bende deniz sezonunu yarın açıyorum hayırlısı ile. Dun kendime mayo aldım. :)
Neden güneşlenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…