2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
canım geçmiş olsun ben boyle durumlarda nane yağı ile masaj yapıyorum çok iyi geliyor

bende onu dicektm kalı gibi duruyo ama inceyse eger cok kullanışlı olur bence de
Aynen canım benim cildim hassas maalesef gelinliğin içine extra rahat kumaş diktirdigim halde heryerim kıpkırmızı olmuştu sıkıntıdan isilik cikartmistim ilk doğumumda giydiğim o gecelik sabahlık yüzünden de maalesef isilik çıkarttım reaksiyon gösteriyor cildim o yüzden dikkat etmek gerekiyor bu tür rahatsızlık varsa inşAllah kumaşı incedir diye dua ediyorum

benim şu an 40 gün iznim var canm yani 2017 izni duruyor. doğum izni sonrası da 20 gün kalmıyo yıl bitimine. Benim durumumda olan varsa hatırlatayım dedim
2017yse yanar tabi benim geçen yıldan izin yok bu yıl 20 gün ve 2019 da 20 gün ocak ayının maaşını ancak alırım diyorum tam hesaplama yapamadım ama ocakta alıyorum sanırım şubat bitiyor tabi 37 ye kdar çalışırsam

kızlar günaydınnnnnn hala isim bulamadım oğluma ya fikir verin nolurrr natte bakıyorum hepsi çok klasik yada çok conconlu yavruma güzel bir isim vermek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum::::)
Bende hala bulamadim. Erkek ismine karar vermek cok zor gercekten. Benim onerdiklerimi esim begenmiyor esimin onerdiklerini ben. Doguma kadar karar veremeyip daha sonra alelacele bir isim koyacagiz diye korkuyorum yeni nesil isimleri sevmiyoruz ikimizde ama bir ortak noktada bulusamadik yine de. Ilk oglumun adi Selim. Bakalim buna ne bulacagiz.

bnm o kadar değil tabi işte böyle şeyleri bakıpta almak gerekiyo o yüzden rahatsız bi kumas gelirse 2 gün hastanede naparız sonra

1 haftada bile farkediyor olabilir,hızlı büyüme dönemindeler artık. Sağlıklı olsunlar o yeter. Göbeğim alt taraftan top gibi oldu artık
aynen saglıklı olsunlarda
bnde şiştim iyice artık baya belli oluyo hamile oldugumuz

aynen saglıklı olsunlarda
bnde şiştim iyice artık baya belli oluyo hamile oldugumuz
Benimkini bilmeyen anlamıyor daha. Göbek hizasına kadar alttan ayva göbek gibi şişti biraz. Kızımda karnım enine doğru genişti,şimdi önden top gibi gidecek belli. Max 1 ay sonra tam hamile olurum :)

aynı durumdayım tutturmuş dedemin adı olsun Hasan Ali bende sırf seyden dolayı gıcık oluyom kimse babasının adını koymamış biri özgür diğeri poyraz koymuş torun olarak sanamı düşer diom sırf o duruma gıcık olduğum için istemiyorum aslında çok güzel isim hasan ali bence ama dediğim durumdan dolayı koyasım gelmiyo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…