2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar bu arada aranızda devlet memuru olan varsa, doğum izni başladıktan sonra yıllık izin kullanamıyormuşuz. Yani 2017 den yanacak izniniz varsa dikkat edin.
doğum izni bitince yıllık izin alabiliriz kadrolu memurum ben 2018 de aktarabilirim izni yanmaz ki 37 ye kadar çalışırsam ben aralık sonu gibi bu yıl izni yazarım ocakta da 2019 iznini yazarım

kızlar bu arada aranızda devlet memuru olan varsa, doğum izni başladıktan sonra yıllık izin kullanamıyormuşuz. Yani 2017 den yanacak izniniz varsa dikkat edin.
nasıl yani şimdi 16 eylül Allah nasip ederse doğumum var 2017den 15 gün iznim var doğumdan sonra 2 aylık doğum izni bittikten sonra kullanamıycakmıyım kalan bu 15 gün izni

Panik olduuum hediyeliklere falan karar vermem lazım daha bebişimin yorganı nevresimi yastığı hiç bişiyi yok. pijama takımı almam lazım yapılacak baya şey var ya
hediyelik ne yapıcaksn karar verdin mi ? bnm yorgn nevresim işi kv de bana geceliği de anam alcakmş bende ceyize büyük beden pijama almştm baya hazrırım su an bi jardinyer drajelik cam sebil vs mevlüt için gerekli seyleri almam gerekiyo onuda secemiyorm

Günaydın güzel anneler :) doktorum bana sağ ya da sol tarafa yatmamı söyledi ben de uykuya geçene kadar sağ ya da sola yatıyorum ama sabah uyanınca hep sırt üstü duruyorum. Acaba bir sorun olur mu?

Benim 3.gebeliğim daha kuvvetli tekmeler bende de yok 2/3haftadır minik minik hissediyordum 2gün önce elimle hissettim ilk defa eşim daha hiç hissedemiyor ayaktaykrn bende hissedemiyorum yatarken bir iki hafif hafif o kaaaa

Nasıl bir mayo aldın?hamile mayosu arıyorum henüz çıkmamış sanırım 9 haziranda tatile çıkıyoruz bizde...hamile mayosu ise resmini paylaşırmısın
Ya ben bikinilerimle geçiririm diyordum ama geçen giydim memikler fora vazgeçtim benimde bakmam lazım
Dosya yükleyemedim ama benimki 2 parca. Linkteki gibi https://goo.gl/images/cHgfAM
2 parçalı daha rahat olur diye düşündüm yaz boyu gobegim de büyürse rahatsız etmez.
Bende mi bunlardan baksam bikini giyilmez herhalde

Günaydın güzel anneler :) doktorum bana sağ ya da sol tarafa yatmamı söyledi ben de uykuya geçene kadar sağ ya da sola yatıyorum ama sabah uyanınca hep sırt üstü duruyorum. Acaba bir sorun olur mu?
günaydın canım :)) akşam dizide öldün ya sen cok üzüldüm valla
bence sorun olmaz zatn sen yada bebek rahatsız olsanız dönersin bi sekilde

günaydın canım :)) akşam dizide öldün ya sen cok üzüldüm valla
bence sorun olmaz zatn sen yada bebek rahatsız olsanız dönersin bi sekilde
Ya sorma çocuğu dogurdum öldüm ben bile şok oldum önceden haberim olsaydı hazırlıklı olurdum pat diye gidiverdim eşim bile ağladı insaf ya yeterin dedim kapattım tv yi

Canım aslında sırtım ağrıyor sırt üstü yatınca sağ sol rahatta uyku içinde ne ara o pozisyona geliyorum anlamıyorum.

Kizlar bebek arabasi alanlar ya da ilk cocugunda kullananlar Joie Litetrax 4 kullanislilik bakimindan nasil fikri olan var mi ben cok begendim ama henuz karar vermedim.

Geçmiş olsun tansiyonunuzu kontrol ettirin belki yükseliyordur o ara

kızlar günaydınnnnnn hala isim bulamadım oğluma ya fikir verin nolurrr natte bakıyorum hepsi çok klasik yada çok conconlu yavruma güzel bir isim vermek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum::::)

valla bende agladım izleyincce gözlerini kapatırlarken fln
hangi tarafa daha rahatsan diğer tarafına hafif bi yastık koy istersen dönmeni engeller ben sabah sağıma dönük oluyorum genelde

kızlar günaydınnnnnn hala isim bulamadım oğluma ya fikir verin nolurrr natte bakıyorum hepsi çok klasik yada çok conconlu yavruma güzel bir isim vermek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum::::)
Ah canim ya ben de isim bulamiyorum Erkek ismi bulmak sanki daha zor gibi. Internette de isimler hep Kuzey Poyraz Cinar Cagan Eymen Aras Emir. Anlami guzel kulaga hos gelen bir de boyle artik her 3 cocuktan 1inde duydugumuz isimlerden olmasin istiyorum. Of cok zor

Geçmiş olsun tatlim çok ağrın oluyorsa ağrı kesici iç bebeğe bi zararı olmaz. Tansiyonuna bakıyo musun?
Normalde düşük tansiyonum var. Ama hamilelikte biraz daha düştü. Şuan bilmiyorum ama geçen hafta en son 9 a 5 ti. ağrı yapar mı düşük tansiyon?

valla bende agladım izleyincce gözlerini kapatırlarken fln
hangi tarafa daha rahatsan diğer tarafına hafif bi yastık koy istersen dönmeni engeller ben sabah sağıma dönük oluyorum genelde
Deneyeyim canım iyi olur sırt üstü yatmak pek iyi değil diye okudum az önce nette sıkıntı yani.

Benim daha 23 yıl yaşamam lazımdı senaryo battı noyanin küllerinden doğma sahnesini izlerken fenalık geçirdim imdat diye bağırasım geldi :/ yani halime yi oynayan kadın yerine başka bir kadın gelebilirdi tarih dizisi ama tarihten saptı.

Kizlar bebek arabasi alanlar ya da ilk cocugunda kullananlar Joie Litetrax 4 kullanislilik bakimindan nasil fikri olan var mi ben cok begendim ama henuz karar vermedim.
çok hafif ben iki yıl önce 750 ye almıştım katlanması bavul gibi taşınması çok güzel rahat da tek sıkıntı çift taraflı değil çift taraflı bir araba daha iyi

Teşekkür ederim canım. Denicem şimdi.

Kolonya şişeleri veya kokulu sabun düşünüyorum canım magnet diyordum ama bence insanlar magnetten bıktı :/. Jardinyer set ve sebil arkadaşımdan gelecek süslemeyi ben hallederim dedi sen renklere karar ver dedi bu nedenle içim rahat. Sadece fotoğraf çekimi için dantelli güzel bir lohusa takımı ve pembe renk bir pijama almalıyım onuda doğuma girmeden fotoğraf çekinmek için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…