- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.821
doğum izni bitince yıllık izin alabiliriz kadrolu memurum ben 2018 de aktarabilirim izni yanmaz ki 37 ye kadar çalışırsam ben aralık sonu gibi bu yıl izni yazarım ocakta da 2019 iznini yazarımkızlar bu arada aranızda devlet memuru olan varsa, doğum izni başladıktan sonra yıllık izin kullanamıyormuşuz. Yani 2017 den yanacak izniniz varsa dikkat edin.
Toplam 13 hafta olan doğum izninden sonra kullanabiliriz herhalde ama hesaplamak lazım iyice yanacak izin olmasın :)kızlar bu arada aranızda devlet memuru olan varsa, doğum izni başladıktan sonra yıllık izin kullanamıyormuşuz. Yani 2017 den yanacak izniniz varsa dikkat edin.
nasıl yani şimdi 16 eylül Allah nasip ederse doğumum var 2017den 15 gün iznim var doğumdan sonra 2 aylık doğum izni bittikten sonra kullanamıycakmıyım kalan bu 15 gün iznikızlar bu arada aranızda devlet memuru olan varsa, doğum izni başladıktan sonra yıllık izin kullanamıyormuşuz. Yani 2017 den yanacak izniniz varsa dikkat edin.
hediyelik ne yapıcaksn karar verdin mi ? bnm yorgn nevresim işi kv de bana geceliği de anam alcakmş bende ceyize büyük beden pijama almştm baya hazrırım su anPanik olduuum hediyeliklere falan karar vermem lazım daha bebişimin yorganı nevresimi yastığı hiç bişiyi yok. pijama takımı almam lazım yapılacak baya şey var ya
Benim 3.gebeliğim daha kuvvetli tekmeler bende de yok 2/3haftadır minik minik hissediyordum 2gün önce elimle hissettim ilk defa eşim daha hiç hissedemiyor ayaktaykrn bende hissedemiyorum yatarken bir iki hafif hafif o kaaaaKızlar merhaba 22. Haftadayım ama ben bebeğimin hareketlerini cok zor hissediyorum. Bazen 2 gün hiç kımıldamıyor. Hareket ettiğinde de o kadar az ki anca yaşıyor cok şükür diyebiliyorum. Forumda okuyorum hep . Benimle aynı haftada olanların kıpır kıpır olduğunu okuyorum. Cok endişeliyim kızımda bir sıkıntı mı var diye... Normal mi bu cok üzülüyorum cok
Ya ben bikinilerimle geçiririm diyordum ama geçen giydim memikler fora vazgeçtimNasıl bir mayo aldın?hamile mayosu arıyorum henüz çıkmamış sanırım 9 haziranda tatile çıkıyoruz bizde...hamile mayosu ise resmini paylaşırmısın
Bende mi bunlardan baksam bikini giyilmez herhaldeDosya yükleyemedim ama benimki 2 parca. Linkteki gibi https://goo.gl/images/cHgfAM
2 parçalı daha rahat olur diye düşündüm yaz boyu gobegim de büyürse rahatsız etmez.
günaydın canım :)) akşam dizide öldün ya sen cok üzüldüm vallaGünaydın güzel anneler :) doktorum bana sağ ya da sol tarafa yatmamı söyledi ben de uykuya geçene kadar sağ ya da sola yatıyorum ama sabah uyanınca hep sırt üstü duruyorum. Acaba bir sorun olur mu?
Ya sorma çocuğu dogurdum öldümgünaydın canım :)) akşam dizide öldün ya sen cok üzüldüm valla
bence sorun olmaz zatn sen yada bebek rahatsız olsanız dönersin bi sekilde
Geçmiş olsun tansiyonunuzu kontrol ettirin belki yükseliyordur o araGunaydin kızlar. Dun akşamdan beri acayip başım ağrıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ilaç ta kullanmak istemiyorum. Geçen ay da böyle bir baş ağrısı yapismisti bana günlerce sürmüştü. En son 3. Günü dayanamayıp minoset içmiştim. Ağrımı geçirmişti ama sonra burnum kanadı. Ertesi gün de kahverengi bir akintim olmuştu tabi kosa kosa doktora gittim. Doktor bir sorun olmadığını söyledi. Gebeliklerde olabiliyormuş bazen böyle. Ilactan sonra tesadufen denk mi geldi bunlari yasadim yoksa ilaclami bağlantısı var bilmiyorum. Doktor ilaç la ilgili değil desede. Şuan korkuyorum ilaç içmeye. Gözlerim sanki yerinden cikicakmis gibi ağrıyor. Uzanıyorum bol su içiyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum. Allah çalışan annelere kolaylık versin. Bir de çalışsaydım ne olurdu artık..
valla bende agladım izleyincce gözlerini kapatırlarken flnYa sorma çocuğu dogurdum öldümben bile şok oldum önceden haberim olsaydı hazırlıklı olurdum pat diye gidiverdim eşim bile ağladı insaf ya yeterin dedim kapattım tv yi
Canım aslında sırtım ağrıyor sırt üstü yatınca sağ sol rahatta uyku içinde ne ara o pozisyona geliyorum anlamıyorum.
Benim halen belli değil erkek olursa Ertuğrul koyacağız :)kızlar günaydınnnnnn hala isim bulamadım oğluma yafikir verin nolurrr natte bakıyorum hepsi çok klasik yada çok conconlu yavruma güzel bir isim vermek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum::::)
Ah canim ya ben de isim bulamiyorumkızlar günaydınnnnnn hala isim bulamadım oğluma yafikir verin nolurrr natte bakıyorum hepsi çok klasik yada çok conconlu yavruma güzel bir isim vermek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum::::)
Normalde düşük tansiyonum var. Ama hamilelikte biraz daha düştü. Şuan bilmiyorum ama geçen hafta en son 9 a 5 ti.Geçmiş olsun tatlim çok ağrın oluyorsa ağrı kesici iç bebeğe bi zararı olmaz. Tansiyonuna bakıyo musun?
Deneyeyim canım iyi olur sırt üstü yatmak pek iyi değil diye okudum az önce nette sıkıntı yani.valla bende agladım izleyincce gözlerini kapatırlarken fln
hangi tarafa daha rahatsan diğer tarafına hafif bi yastık koy istersen dönmeni engeller ben sabah sağıma dönük oluyorum genelde
çok hafif ben iki yıl önce 750 ye almıştım katlanması bavul gibi taşınması çok güzel rahat da tek sıkıntı çift taraflı değil çift taraflı bir araba daha iyiKizlar bebek arabasi alanlar ya da ilk cocugunda kullananlar Joie Litetrax 4 kullanislilik bakimindan nasil fikri olan var mi ben cok begendim ama henuz karar vermedim.
Teşekkür ederim canım. Denicem şimdi.kendileri rahat ettikleri için bizide orda rahatız sanıyolar sanırım
bnm 2 sokak ötemde kv ler yani bn sürekli gidiyorum siz en azından tatillerde
normal dogumda da oluyo muymus bu iğne ben bilmiyoduum
canım istersen bi tansiyonunu ölçtür. ve agrının kesilmesi için bn su uygulamayı yapıyorum sende dneyebilirsin hafifletiyo. ama bende migren var;
Kolonya şişeleri veya kokulu sabun düşünüyorum canım magnet diyordum ama bence insanlar magnetten bıktı :/. Jardinyer set ve sebil arkadaşımdan gelecek süslemeyi ben hallederim dedi sen renklere karar ver dedi bu nedenle içim rahat. Sadece fotoğraf çekimi için dantelli güzel bir lohusa takımı ve pembe renk bir pijama almalıyım onuda doğuma girmeden fotoğraf çekinmek için :)hediyelik ne yapıcaksn karar verdin mi ? bnm yorgn nevresim işi kv de bana geceliği de anam alcakmş bende ceyize büyük beden pijama almştm baya hazrırım su anbi jardinyer drajelik cam sebil vs mevlüt için gerekli seyleri almam gerekiyo onuda secemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?