2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
bide sıcak olur hava eylül de bende güzel bi sabahlık alayım dedm içine sade ince pijama giyer fotoları onunla cekinirim diye ama cok ugrastırcak gibi artık güzel bi sey denk getirirsem alırım
bu tarz bişey istiyodum ben

maalesef memurlukta izin biriktiremiyosun 2017 iznini 2019 a erteleyemezsin bitirmek zorundasın

Çok güzel canım kupasına dikkat et birde şu boyun kısmına gelen dantel kupurler e alerjik varsa hiç rahat edemezsin ben sırf beğendiğim için almıştım rahatımı düşünmedim yani o kupurlerin içinde simli iplerde oluyor gri krem rengi inanılmaz kaşındım eve gittim yıkadım kaldırdım normal de de giymedim hiç :) rahatlık ön planda olmalı har zaman :)

Osteocare da omega 3 yok cnm

tül alcam büyük ihtimal ama evet yaa bn etiketleri bile yırtıp atıyorum o dantele iplere hiç tahammül edemem duramam yani

Canım ben kizimda 7 aylık hamileyken çocuk odasını boyamistim kokusu bakıyor ama zevki oluyor
Günaydın arkadaşlar :)
Evde badana var heryer heryerde cumartesi temizlik olacak kendim bazı şeyleri yapamıyorum diye içim rahat etmiyor var mı benim gibi badanaya kalkışan?sanki ben yapıcam badanayı

nasıl yani şimdi 16 eylül Allah nasip ederse doğumum var 2017den 15 gün iznim var doğumdan sonra 2 aylık doğum izni bittikten sonra kullanamıycakmıyım kalan bu 15 gün izni
yıl bitmeden bitiyorsa doğum izniniz kullanabilirsiniz tabiki. benim 20 gün iznim duruyor hala, doğum iznim de aralık 17 de bitiyor. 12 gün kullansam 8 gün yanıyor yani. O yüzden bu aralar kullanayım dedim

doğum izni bitince yıllık izin alabiliriz kadrolu memurum ben 2018 de aktarabilirim izni yanmaz ki 37 ye kadar çalışırsam ben aralık sonu gibi bu yıl izni yazarım ocakta da 2019 iznini yazarım
benim şu an 40 gün iznim var canm yani 2017 izni duruyor. doğum izni sonrası da 20 gün kalmıyo yıl bitimine. Benim durumumda olan varsa hatırlatayım dedim

Panik olduuum hediyeliklere falan karar vermem lazım daha bebişimin yorganı nevresimi yastığı hiç bişiyi yok. pijama takımı almam lazım yapılacak baya şey var ya
Yaaa bende karar veremedim daha hastanede ikramliklara suslere yaptiklarimiz ya da aldiklarimizi burda paylasalim ki bizlere de fikir olur

maalesef memurlukta izin biriktiremiyosun 2017 iznini 2019 a erteleyemezsin bitirmek zorundasın
Cidden şaşırtıcı birşey. Sizde işe giriş esası diye bir şey yok mu anlamadım, yani işte 1 yılını dolduran hak kazanır, atıyorum Nisan girişliyse Nisanda yıllık izni dolar, o zaman kullanır. Hem 3-5 yıl biriktirilemese dahi, birbirini izleyen 2 yılın izni kullanılabilir diye biliyorum.

Günaydın arkadaşlar :)
Evde badana var heryer heryerde cumartesi temizlik olacak kendim bazı şeyleri yapamıyorum diye içim rahat etmiyor var mı benim gibi badanaya kalkışan?sanki ben yapıcam badanayı
ben ki cam silmeye üşenen biriyim sana hayran kaldım gercekten :)) allah kolaylık versin canım

tekerleri büyük ama çok rahat çıkıyor incele bak hoşuna giderse al ben memnunum

en fazla 1 yıl aktarılıyor canım memurlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…