2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben dedelerin isimlerinin koyulmasina karsi degilim ama bizim dedemizin adi esref. Kucucuk bebege Esref diye seslendigimi dusunemiyorum

Benimkini bilmeyen anlamıyor daha. Göbek hizasına kadar alttan ayva göbek gibi şişti biraz. Kızımda karnım enine doğru genişti,şimdi önden top gibi gidecek belli. Max 1 ay sonra tam hamile olurum :)
bnm ofis arkadaslarım yürüyüşünde değişti belli oluyo artık dediler

Ben dedelerin isimlerinin koyulmasina karsi degilim ama bizim dedemizin adi esref. Kucucuk bebege Esref diye seslendigimi dusunemiyorum
:):)): yaaaaa ama bizim iş yerinde eşref bey diye bir adam var gercekten tam Eşref :)): adam dolu bir adam eskiden müdürlük yapmış inanılmaz bilgili kendini yetiştirmiş makina mühendisi zaten bence eşref

Meraba kızlar
Ysmdfn canım sana birşey sormak istiyorum konumuzla alakası yok ama.
Oğlumun iki ismi var ve birini çıkartmak istitoruz.ne yapmamız lazım prosedür nedir?

Canım bende senin gibiyim.plasenta ondeymiş benim o yüzden hissefeilmiyomus arada yastik var gibi oluyomus ayrintilida çıktı benimde seninde öyledır belki

:):)): yaaaaa ama bizim iş yerinde eşref bey diye bir adam var gercekten tam Eşref :)): adam dolu bir adam eskiden müdürlük yapmış inanılmaz bilgili kendini yetiştirmiş makina mühendisi zaten bence eşref
Anlam olarak cok guzel isim aslinda ama kucuk cocuga cok agir. Insallah buluruz yakin zamanda icimize sinen biseyler

Günaydın arkadaşlar :)
Evde badana var heryer heryerde cumartesi temizlik olacak kendim bazı şeyleri yapamıyorum diye içim rahat etmiyor var mı benim gibi badanaya kalkışan?sanki ben yapıcam badanayı
Bizde bebişimizin odasını boyıcaz. Koku falan rahatsız eder mi diye korkuyorum. Kendi işini yapamayınca insan rahat edemiyo

İsimler konuşulmaya başlanmış bende Yusuf düşünüyorum ama yanına 2. bir isim konusunda kararsızım. 2 ismin avantajları dezavantajları neler önce bir araştırmam lazım. Sonrasında belki Yusuf’un yanına bir ekleme yapabiliriz :)

Meraba kızlar
Ysmdfn canım sana birşey sormak istiyorum konumuzla alakası yok ama.
Oğlumun iki ismi var ve birini çıkartmak istitoruz.ne yapmamız lazım prosedür nedir?
Avukat tutarsanız daha olumlu sonuç alırsınız. Haklı sebep sunman gerekecek keyfi olmaz. Eşinle birlikte gidip gerekçenle birlikte açabililirsin dava. İsmin komik olmalı,kişinin başka bir isimle tanınıyor olması,bu ismi taşıyan birinin kötü bir işe bulaşmış olması gibi kanıtlayabileceğin gerekçelerle başvurman daha sağlıklı olacaktır. Yoksa zaman ve para kaybı olur.

kızlar sonunda renkli ultrason için ümraniye devlet hastanesinde randevu almayı başardım çok şükür:):):)sadece merak ettiğim 23 mayısa verdiler bende ozman 23 +3 günlük oluyorum geç değil dimi renkli ultrason çektirmek için.Genelde hangi haftalar en uygun 20-24 arası biliyorumda aceba bu aralıktaki en uygun hafta hangisi oluyo

Neler yiyorsun mesela canim? Benimde cok saglikli beslendigim soylenemez tost kizartma makarna pilav çorba hep böyle gidiyor.vitamin ilacini ihmal etme

İlk hamileliğimde çok düzenli ve sağlıklı besleniyordum. Bu sefer yemek yemekten tiksindiğim için o an canım ne isterse onu yiyorum bazen canım hiç bişey istemiyor aç kalmayı tercih ediyorum yada meyve yiyorum soğuk. Onun dışında kuru şeyler. Geçen gün zorla biraz balık yedim, eti sevmiyorum yiyemiyorum

Valla ben de ıkına ıkına Göztepe den aldım randevu kadın a şu Şhreekte ki çizmeli kedi gibi minnoş minnoş baktım kiyamadi bana ayın 15 ine randevu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…