2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Meraba kızlar
@Ysmdfn canım sana birşey sormak istiyorum konumuzla alakası yok ama.
Oğlumun iki ismi var ve birini çıkartmak istitoruz.ne yapmamız lazım prosedür nedir?

Karışmış gibi oluyorum kusura bakmayın ama Yanlış bilmiyorsam şu an kimlikler değişirken 1 sefere mahsus dilekçe verilerek değiştirilebiliyor.annemin isminde bir harf yanlışlığı vardı dilekçeyle değişti.hatta isim ekleyip çıkarılıyormuş galiba.nüfus müdürlüğüne bir sorun isterseniz.

Benimkini bilmeyen anlamıyor daha. Göbek hizasına kadar alttan ayva göbek gibi şişti biraz. Kızımda karnım enine doğru genişti,şimdi önden top gibi gidecek belli. Max 1 ay sonra tam hamile olurum :)
Benide goren o cocugu nerde sakliyon diyorlar..evet kiz da karnimiz yaygan olur yanlara dogru ama erkek de sivri olur one dogru

tansiyonunuza bakti4diniz mi hic

merhaba eylül anneleri. ben şu an 21 haftalık hamileyim. aranızda ayrıntılı ultrason için cerrahpaşa ali benian beye giden oldu mu acaba

Bizde Yusuf Kerem düşünüyoruz nasipse

Kızlar hayranım size maşallah ben hala korkularımı atamadım hep biley olursa korkusu panik atak oldum hiçbirşey düşünemiyorum bakamıyorum o yüzden kendimi rahat bırakamıyorum

Kızlar hayranım size maşallah ben hala korkularımı atamadım hep biley olursa korkusu panik atak oldum hiçbirşey düşünemiyorum bakamıyorum o yüzden kendimi rahat bırakamıyorum
Bendede hiç heves yok alışverişte yapmadım hep bir kenarda bekleyen korkularım var

memurların yıllık izni sadece 1 yıl devreder 2.yıla devretmez canım ayrıca işçilerden farklı olarak hafta sonları da sayılır izinde..örneğin 2 hafta izne çıkmak istersen 12 gün yıllık izninden düşer oysa ssk işçilerde 10 iş günü düşer..maalesef sgk çatısında birleşti denilse de emekli sandığı ile ssk kanunları farklı..

Bendede hiç heves yok alışverişte yapmadım hep bir kenarda bekleyen korkularım var
rabbim korusun esrgesin sag salim alıcaz kucagımıza hazırlıksız yakalanmayalım kızlar baslayalım artık hazırlıklara

68 le hamile kaldım şuan 73 üm o da son iki ayda aldım çok kustum ama zayıflamadım yediğim için sonum ne olur bilmiyorum boyum kısa değil ama kilo doğumda sıkıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…