2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bizde Yusuf Kerem düşünüyoruz nasipse
Yusuf kerem, yusuf emir çok güzel çok uyumlu isimler ama işte çocuğa iki ayrı ortamda iki farklı isin kullanılınca nasıl olur bilemiyorum. Mesela benim yeğenim zeynep sude evde biz hep zeynep diyoruz. Okulda sude deniyor. O biraz kafamı karıştırıyor. Yoksa bende kesinlikle yusuf yanına kerem yada emir tercih ederim :)

Bendede hiç heves yok alışverişte yapmadım hep bir kenarda bekleyen korkularım var
Bende malesef aynı durumdayım.Korkumu yener gibi oldum o ara sadece bi tane küvet aldım sonrasında yine sorun yaşayınca şu an sadece tek amacım son ayları gorebilmek onun dışında bişey düşünemiyorum.Rabbim yardımcımız olsun

hasan ali yücel ilk milli eğitim bakanımız köy enstitülerini kuran kişi ve can yücel'in babası..ayrıca hz.hasan ve hz.ali'den dolayı da bence güzel..bir daha düşün bence eşine bir şans ver

Vala bizim avantajlı olduğumuz tek bi şey çıktı desenize. Cidden kötüymüş yani. Bana şimdi ilaç gibi gelecek toplu yıllık izinlerim, hafta sonları,resmi tatil falan derken en az bi 2 buçuk ay daha eklerim, sonra 2 ay part time, 4 gün çalış 3 gün izin, kalan süt izniyle 1 gün ekstra izin derken 1 yaşına getiririm, sonra da Allahın izniyle, innşallahhhh istifamı verir ayrılırım diye düşünüyorum.

Arkadişler gitti gidiyorda Prima premium lar indirimde ben şimdi sipariş ettim 1ve 2numarasını https://urun.gittigidiyor.com/bebek...-1-beden-126-adet-2-beden-120-adet-323085524#
Ben de alsam mı diye düşünüyorum şu anda ama... Her bebek her markayı kullanamıyor, bezler hep elimizde kalıyor falan dedi arkadaşlar, emin olamadım.

Yürüyüş yaptım sahilde 2km şimdi 2de dönüş yeter mi acep oturdum bi de karnımı doyurdum diyemem çünkü doymadımohhh şimdi eriteyim biraz daha bi de evin oradaki balıkçıya girer bi çeyrek balık ekmek gömerim artık neydek yani ölek mi

hasan ali yücel ilk milli eğitim bakanımız köy enstitülerini kuran kişi ve can yücel'in babası..ayrıca hz.hasan ve hz.ali'den dolayı da bence güzel..bir daha düşün bence eşine bir şans ver
aynı mevzuyu sabah ablamla konuştuk ne kıymetli insanlarmış hatta tevafukmudur nedir dün köy enstitüleriyle ilgili beın ız de belgesel vardı onu izledim.O dönemde öğretmenlik yapmış bir amca dioki 3 çocuğum vardı birini kaybetsem acım bu kadar taze kalmazdı aklıma her geldiğinde içim acıyo dedi yhaa ben şok ne idealist vatansever insanlarmış.Bir teyzede dediki 10 15 sene kadar faaliyet gösterseydi bile türkiye şuanki durumundan çok farklı olurdu dedi

nerden nereye geldim evladıma hayırlı bir isim vermek istiyorum inşaAllah en uygun ismi bulurum.

Walla premium care i kullanamazsa hangisini kullanır ki en doğalı o:) onla başlanırsa öyle gider bence

afiyet bal şeker olsun ye tabii :)

o ne güzel yürüyüş olmus öyle

Walla premium care i kullanamazsa hangisini kullanır ki en doğalı o:) onla başlanırsa öyle gider bence
Sipariş verdim bakalım ya bulunsun. Bilgim yok hiç, her kafadan bir şey çıkıyor, biri diyor şimdiden al depola, öbürü diyor elinde kalır. Gözümü kararttım aldım, bulunsun ne olacak ya.

Sipariş verdim bakalım ya bulunsun. Bilgim yok hiç, her kafadan bir şey çıkıyor, biri diyor şimdiden al depola, öbürü diyor elinde kalır. Gözümü kararttım aldım, bulunsun ne olacak ya.
İyi yapmışsın 1numara bebek 3üstğ doğarsa 2kutu anca kullanılır ama 2numarada baya kalınıyor. Hatta 3.5doğan çocuk direk 2numaraylada 3/4ay geçiriyo

Hıım tamam canım sağolasın

Canım bende öyle birşey duydum ama emine değilim onun için sordum avukat olduğu için bilgisi vardır diye düşündüm

67 ile hamile kaldım ve şuan 74 olmuşum. Henüz 23 haftalığım ilerde kimbilir kaç kilo daha alırım.Moralmanlarım çöktü.
Ben 71le başladım şimdi 79 küsürüm doymuyorum doyamiyorum arkadas yemek meyve cerez dondurma tatli cikolata derken bidaha karnim acıkıyor
Bendede hiç heves yok alışverişte yapmadım hep bir kenarda bekleyen korkularım var
O korkular bende de var sadece 1 tane parmakla örülen ipten battaniye yaptim baska da hic biseyi yok dün rüyamda doğuruyordum hastanede ay diyorum bi tane kiyafeti yok ne giyecek cocuk artik korkulari unutup baslamak lazim sanirim alisverise

75e kesin gözüyle bakalım

75 le doguma girdin kala cıktın kuzum cok fark var mıydı
Canim benim karnim cok buyuktu ve suyum cok fzlaydi dogumdan ciktiktan 3 gun sonra 64 dum..subatta dogum yaptim agustos geldiginde 56 kilo olmustum hic bir sekilde diyet diyet filan yapmadim. 7 ay emzirdim emzirirken sadece su ictim

Her ay gidiyoruz hamileyim zorlanıyorum ama anlamıyor hemen surat asiyor kocam.
Oğlum her gittiğimizde bir huyu değişiyor.
Gorumcem bekar benden büyük çocuk gibi oglumla ayrı odada oyun oynuyor ben mutfaktan çıkamıyorum. KV oğlunun yanında isteklerini sıralıyor. ...
Sinir stres içinde gidip geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…