2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Panik olduuum hediyeliklere falan karar vermem lazım daha bebişimin yorganı nevresimi yastığı hiç bişiyi yok. pijama takımı almam lazım yapılacak baya şey var ya
Hediyeliklere kadar anneme yıktım bütün herşeyi sanırım bundan kafam rahat baya ama doğumda sadece şerbet lokum çikolata olucak bide bi hediye daha düşünüyorum ama karar veremedim cidden kokulu taş çok klasikleşti ama sanırım kokulu taş olucak çünkü Mevlüt için daha değişik şeyler düşünüyorum bende hiç alışveriş yapmadım yavruma kara kara bunu düşünüyorum ne zaman başlıycam diye

benim şu an 40 gün iznim var canm yani 2017 izni duruyor. doğum izni sonrası da 20 gün kalmıyo yıl bitimine. Benim durumumda olan varsa hatırlatayım dedim
canım o izinleri de 32. haftadan önce kullan bence. çünkü 32. haftadan çalışabilir raporu aldıktan sonra 37. haftaya kadar aldığın rapor ve izinlerden dolayı doğum sonrasına aktarım yapamıyorsun. benim de 20 gün yanacak iznim var 2017den devreden. 32. haftaya kadar kullanacağım. sonraki 5 haftayı devretmek istiyorum çünlü.

kızlar günaydınnnnnn hala isim bulamadım oğluma ya fikir verin nolurrr natte bakıyorum hepsi çok klasik yada çok conconlu yavruma güzel bir isim vermek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum::::)
Elyesa bence çok güzel bi isim bazı kişilere telafuzu zor ama ben beğeniyorum değişikte yani pek duyulmamış bence

Inşallah gecmeyiz ben 52 kilo olmayı özledim. Ilk bebeginde en iyisini yapmissin emzirme döneminde gerçekten sadece suya ve sağlıklı şeylere yönelmek gerek.
Aynen neyse artik dogumdan sonra zayiflama gruplarinda bulusuruz. Ben sekerin sut fipan yaptigini dusunmuyorum sadece su yetiyor ama dedigim gibi diyet yapmadim ben zaten tatli sevmem o yuzden zorlanmadim insallah bunda da oype olurum

Valla canim ben bebege pisik yapmadigi surece cok marka ve pahali bezler dusunmuyorum sonucta cope gidecek

Eki Görüntüle 2142739 ben de bunu çok beğendim bulabilirsem alacağım tabi kumaşı da önemli.
Valla bende böyle bişey düşünüyorum rahatlık açısından annem bi tane süslü püslü dantelli almış bide benim var hiç açılmamış ama ben yinede böyle bişey alcam çünkü biliyorum ki o süslü şeyler beni bunaltcak daraltcak hiç gelemem sıkıyada buna hangi siteden baktın bundan almam şart benim.

Canım bende öyle birşey duydum ama emine değilim onun için sordum avukat olduğu için bilgisi vardır diye düşündüm
Tabii ki avukat hanım daha iyi bilir.benimki sadece bir duyum.hatta eşim de kendime bir isim daha ekliyim filan diyordu.bir sefere mahsusmuş.normalde annemin tek harf te değişmiyordu ama değişti şimdi.yakındaysa nüfus müdürlüğüne bir sorabilirsin.

Canim benim karnim cok buyuktu ve suyum cok fzlaydi dogumdan ciktiktan 3 gun sonra 64 dum..subatta dogum yaptim agustos geldiginde 56 kilo olmustum hic bir sekilde diyet diyet filan yapmadim. 7 ay emzirdim emzirirken sadece su ictim
kişiden kişiye değişiyo o zaman kiminin karnı cok olmuo mesela
eşine giderken tembih et ben iş yapmam de yada bana yardım ediceksn de bana kimse iş yaptırmıyo artk bn cnm isterse yapıyorm
iş bekleyen cagırmasın bi zahmet

https://www.camasirburada.com/ bu adresten baktım canım.

Kızlar kontrolden geliyorum yine canım sıkkın plasentanın aşağıda olması yetmiyormuş gibi birde plasenta ve zarı arasında kanama alanı varmış yine kanama yapabilirmiş Doğuma kadar böylede kalabilirmiş moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…