2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım lütfen hiç üzme kendini bol bol yat dinlen asla ağır iş yapma ağır kaldırma sağlıklı sebze meyve tüket canım moralin en üst düzeyde olsun strese girme bebeğin için inşaAllah gününde hayırlarla gelecek bütün bebeklerimiz.

Canım üzülme benim de plasentanda 3 cmlik kanama alanın var dedi ama önemli degil bu dedi. Her doktordan gelince çok moralin bozuluyor acaba doktorun çok mu pinpirikli. Sen yine dikkat et kendine ama stres de yapma .Allah'ın izniyle bir şey olmayacak

İnşallah canım ölçmedi alanı ama küçük değildi ince uzun boylu boyunca aslında rahat bir doktor ama beni rahatlamak birşeyde söylemedi risklerindede bahsetmedi tek söylediği vajinal kanama yapabilir yapmayadabilir

kızlar hamile yogasına başlayan veya başlamayı düşünüp araştıran var mı? başlayan varsa memnun mu? birkaç yerle görüştüm başlamak istiyorum. öncelikle yapan varsa aramızda görüşlerini almak istedim.

üzülme canım rabbim şifa versin bebeğinide senide korusun inşallah cok dikkat et kendine yat dinlen

ayy bende düşünüyorum ama sırtımın sağ tarafında inanılmaz bir ağrı var yürüyüş yapmamı engelliyor normalde hergün toplam 1 saat yürüyordum ama ağrıdan dolayı yürüyemiyorum aceba pilates iyi gelirmi ki bende araştırıyorum 10 seans 900 tl bi yer buldum yeterli olurmu 10 seans bilemedim

Bende 8 kilo aldım 19 haftalıgızz bana da çok diyorlar Zaten kilolu hamıle kaldım 71 le . ve boy 1,50
bebege bi zararı olmasında kuzum. yürüyüş vs sansın yok mu en azından bundan sonrası için kilo almanı yavaslatırsın

kaptinn ben sağlıklı besleniyorum aslında ama akşam yemeğinden sonra hemen uzanıyorum ve uyuyaklıyorum bu ençokta kilo yaptı. Başlarda düşük tehlikem kanamam var dıyede hep yattım zaten troidimde var.. en ıyısı sezeryan beni paklar normal doğuramam bu kıloyla

kızlar günaydınnnnnn hala isim bulamadım oğluma ya fikir verin nolurrr natte bakıyorum hepsi çok klasik yada çok conconlu yavruma güzel bir isim vermek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum::::)
Canım Kutay ,Kayra, Göktuğ, Tuğra, İlker, Cihangir beğendiğim isimlerden

öyle düşünme belli olmaz ki simdi bi tehliken rahatsızlıgın yok dimi

Allah şifa versin canım inşallah daha fazla ilerlemez.Sen çalışıyomusun bu kadar sıkıntıya ragmen devam etmiyosundur heralde çalışıyo olsanda.Evde yatman dinlenmen lazım yemek falan yapıyomusun yapıyosan bir an önce birak yapmayı.Allah korusun daha kötü bişey olsa sonrasında kendini suçlarsın dinlenmedim diye.Ayakta kalmak bile riskli bizim için onun için diyorum.Rabbim bebeklerimizi bize bagışlasin

Isim sildirme dediğin şey ne canım mesela iki isim birini çıkarmak mı
Evet. Sen zaten onu sormamışmıydın ? Zeynep ayşe mesela isim,ayşeyi kimlikten kaldırmak istiyorsun gibi. Zeiynep yazılmış yanlışlıkla kimliğe diyelimki,onu zeynep yaptırmak başka bişey.

yoga ya da pilatese başladığında yararını görebilmek için doğuma kadar düzenli olarak haftada 1 veya2 yapmak gerekiyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…