2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hayrı canım çalışmıyorum zaten tüp bebek süreci biraz sıkıntılı bugüne kadar evde birşey yapmadım pek annem ilgilendi genelde bu kadar dinlenmeye rağmen kanamalar peşimi bırakmıyor ilk aylar rahim içindeydi şimdi plasentada

Ayy canım ya kıyamam.Rabbim bir an önce sifa versin sana.Bende tüp bebekle hamile kaldım bendede sikıntılar hiç eksik olmuyo o kadar dikkat etmeme ragmen acaba tüp bebekle hamile kalanlar da genelde böyle mi oluyo.Rabbim yardımcımız olsun

Kızlar hayranım size maşallah ben hala korkularımı atamadım hep biley olursa korkusu panik atak oldum hiçbirşey düşünemiyorum bakamıyorum o yüzden kendimi rahat bırakamıyorum
Canım korkma allaha emanet birşey olursa duygusu bendede var ama böylede yaşayamam. Sen yap güzelce bebişine hazırlık

Allah yardımcınız olsun sen moralini yüksek tut inşallah sağ salim alacaksın kucağına bol bol dinlen doktorun dediklerini yap

Ben 2 gundur hastanede yatiyorum arkadaslar preeklemsi suphesiyle.dualarinizi esirgemeyin.
Dua ederim tabi canım inşallah kontrol altına alınır bol bol dua et sakin olmaya bak sen.

canım cok geçmiş olsun ne hastalıgı onuda bilmiyorm ama hamileilikte oluyodu sanırım duymstm daha önce
Allah şifa versin bebeğini sana bagışlasin canım.Preeklemsi ne oluyo canım ilk kez duydum kusura bakma o yüzden soruyorum
Gebelik zehirlenmesi canım halk dilinde, yüksek tansiyondan kaynaklanıyor genelde idrarda proteine rastlanınca şüpheleniyor bu hastalıktan.

kızlar grip oldum ya çok fenayım çok halsizlik var yarın izin aldım 3 gün dinlenecem inşallah nane limon zararlı mı kızlar ne yiyip ne içecem özellikle çok halsizim

kızlar grip oldum ya çok fenayım çok halsizlik var yarın izin aldım 3 gün dinlenecem inşallah nane limon zararlı mı kızlar ne yiyip ne içecem özellikle çok halsizim
Nane limonu doktorum tüketebilirsin demişti bende çok hasta olduğum için bol bol içtim. Bol sıvı ve C vitamini içeren meyveler tüket ve tabi bol bol dinlenme başka çaresi yok geçmiş olsun

ya geçici bişey yani diimi

Selam kızlar
Ben bugün başka bir doktora gittim
O da servikal uzunluğu 2.9 ölçtü. Sinirdasin istirahat ile üstesinden gelirsin dedi.
Bana yine heyet raporu yolu gözüktü.
Yeterki bebeğim sağlıkla zamanında gelsin.

67 ile hamile kaldım ve şuan 74 olmuşum. Henüz 23 haftalığım ilerde kimbilir kaç kilo daha alırım.Moralmanlarım çöktü.
Hemen hemen aynı hamile kalmışız bende 68 'le hamile kaldım şuan 78im. Üzülme boşver ben takmiyorum bebeklerimiz sağlıklı olsunda doğdukları zaman onlarin pesinde kosmaktan bize verdirirler o kiloları.

Ben dedelerin isimlerinin koyulmasina karsi degilim ama bizim dedemizin adi esref. Kucucuk bebege Esref diye seslendigimi dusunemiyorum
Anlam olarak cok guzel isim aslinda ama kucuk cocuga cok agir. Insallah buluruz yakin zamanda icimize sinen biseyler
Beğeniyorsan bi tanıdığım oğlu çokta akıllı tatlı seviliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…