2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
68 le hamile kaldım şuan 73 üm o da son iki ayda aldım çok kustum ama zayıflamadım yediğim için sonum ne olur bilmiyorum boyum kısa değil ama kilo doğumda sıkıntı oluyor
Bende ilk 3 ay aldım kiloyu. Son 1 aydır nerdeyse hiç kilo almadım. Ama gobegim büyümeye devam ediyor. Millet doğum yakın sanıyor o kadar yani

Evet. Sen zaten onu sormamışmıydın ? Zeynep ayşe mesela isim,ayşeyi kimlikten kaldırmak istiyorsun gibi. Zeiynep yazılmış yanlışlıkla kimliğe diyelimki,onu zeynep yaptırmak başka bişey.
Evet canım ben onu sordum iki isim birini kaldırmak istiyorum
Bakalım artık nasıl olacak

Kızlar benim bebeğim sürekli karnımın bi tarafına toplanıyo karnım yamuk duruyo ve her geçen gün daha da çoğalıyo ilk başta hareket ettiğindendir diye düşündüm am internette erken doğum falan saçma sapan şeyler okudum moralim çok bozuldu doktorumu arasammı yada direk hastaneyemi gitsem bilemedim inşallah kötü bişey yoktur içime şüphe düştü

Bence normal oluyor arada toplanır Arada vurur bazen karın sertleşir bazen yumuşat
Önce bi ara gel ders gidersin

neyse ki zyıf baslamışsın kuzu bnm kiloyla baslasan nolcakmş
Aynen tek tesellim o. Doktorumda aldigim kilonun fazla oldugunu ama baslangic kilosundan dolayi tolere edebilecegimi soyluyor. Ilk gebeligimde 16 kilo almistim bakalim bunu kacla tamamlayacagim
Beğeniyorsan bi tanıdığım oğlu çokta akıllı tatlı seviliyor
Anlami guzel ama soylenisinden dolayi agir buluyorum canim o yuzden dusunmuyorum.

Bence normal oluyor arada toplanır Arada vurur bazen karın sertleşir bazen yumuşat
Önce bi ara gel ders gidersin
Ya öyle düşündüm de baya yamuk duruyo karnım ve hep aynı yerde çıkıntı ama çok farkedilir şiş gibi sanki bi tarafı internette kasılma falan diyolar çok korktum bilemedim ilk defa bi konuda evham yaptım hamileliğimden beri erken doğum falan yazıyodu korktum açıkcası korktum kontrolümde ayın 14 de mesaj atıcM şimdi

Anladım benim ilki iki isimli
Buna tek koymak istiyorum ama emin olamıyorum tek rahat oluyor ikinci isimde aklım kalıyor :)

Yani konumu öyledir plesantadan kaynaklı
Çok Anormal geliyorsa yaz için rahat eder bence

Yani konumu öyledir plesantadan kaynaklı
Çok Anormal geliyorsa yaz için rahat eder bence
Sağol canım umarım normaldir dediğin gibi ilk olunca farklı geliyo herşey insana netten de bi bakınca zaten bidaha bakmıycam valla öyle şeyler yazılıyorki rabbim yavrularımızı bize bağıslasın inşallah

Benim doktorumda ölçtü ama uzunluğu sormadım.Sadece normal dedi.Sen mi sordun uzunluğunu canım.Doktor mu soyledi.İnşallah bi sıkıntı olmaz.Tabi bol bol dinlenmen lazım dikkat etmek şart

Canım korkma kasılma olsa bile bunhaftada artık hissedersin karnın serleşmesi yamulmasına gerginlik hissi eşlik eder içten de hissedilir yani. Benim de arada sağ tarafım şiş duruyor o zamanlar oğlum içe doğru tekme atıyor. Karnın çok daha büyüdüğünde anlicaksın zaten, o yamuk olan çıkıntı kısım ya poposunya sırtı oluyor :) okşa biraz sağ sola dön yatıp yer değiştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…