2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar günaydınnnnnn hala isim bulamadım oğluma ya fikir verin nolurrr natte bakıyorum hepsi çok klasik yada çok conconlu yavruma güzel bir isim vermek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum::::)

Benim ilk oğlumun adı Uras. Çok severek kullanıyorum. Ikıncının adı daha belli değil bizimde..

Benım dolu dolu 6 ay kanamam oldu ilkinde. Artık büyüdüler. Tabıkı genelde yat dınlen ama umutsuzluğa kapılma.

Ben 2 gundur hastanede yatiyorum arkadaslar preeklemsi suphesiyle.dualarinizi esirgemeyin.

Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın??

ben iyiyim de degerlerim bozum iste

Ya 1,2 kere oldu hissediyorum diyo çok mutlu oluyodum bugün aşırı bi yamukluk vardı sabah elimi koyunca kaçıyo zaten sanki iniyo anında internetten hani bu hareketlerimi oluyo diye bakayım dedim iyi bişey sanıyordum internette kasılma falan yazıyodu işte erken doğum riski falan diyince korktum demekki normal bişey ilk olunca işte insan bilmediğinden böyle oluyor

Ödem vs oluştu mu vucudunda Kirmizi pabuc nasıl süphelendin gebelik zehirlenmesinden? Ben de endişeleniyrum zaman zaman.. allah sıhhat versin tez vakitte atlat inşallah

Canım bende senin gibiyim.plasenta ondeymiş benim o yüzden hissefeilmiyomus arada yastik var gibi oluyomus ayrintilida çıktı benimde seninde öyledır belki
Benim ayrıntılı haftaya çarşamba. İnş iyidir benim prensesim. Aklıma bir sürü şey geliyor . Ah şu endişeler

Merhaba kızlar bnm bulamtılar epey azaldı bitti gibi bişi,sabah uyanınca geç kahvaltı yaparsam oluyor onun harici çok şükğr bitti.cinsiyetimiz kesinleşti.kızımmm olacak.bir kız sonra erkek ama şimdi kesin kız dediler .belirsizlik kötö çok şükürÖğrendim . .darısı tğm anne adaylarımıza

ben iyiyim de degerlerim bozum iste

Idrarda protein mi çıkıyor? Hng değerlere bakıyorlar. Çok geçmiş olsun.

Bende çok önceden beri oluyor bu durum. Dra sordum hatta. Normal dedi.

Her saat olmuyorsa endişe etme doktorum günde 3-4 kez normal diyor magnezyum içiyorum bende sanki iyi geliyor ben üzülünce sinirlenince çok oluyor

Şu kasılma olayını hala anlayamadım nasıl bşr şey
Benim sürekli göbek deliğimin üst tarafı, göğsümün altından göbek deliğime kadar olan kısımda bir gerilme hissi var içten. Mesela bu kasılma mı?

Benim doktorumda ölçtü ama uzunluğu sormadım.Sadece normal dedi.Sen mi sordun uzunluğunu canım.Doktor mu soyledi.İnşallah bi sıkıntı olmaz.Tabi bol bol dinlenmen lazım dikkat etmek şart

Kuzum doktorum normal demişti ama ben sorunca söyledi kaç olduğunu riskli mi bu dediğimde hayır dedi. Eşim doktor arkadaşına sordu ve ben bugün başka doktora gittim sınırda olduğunu ve dinlenmek gerektiği söylendi.

Değil canım, bebeğin henüz göbek deliği üstüne çıkmadı, yani kasılma dediğin bölgede olamaz. Kasılmada bebek bir tarafa toplanır karnın bir tarafı şiş yamuk gmrünür, karnının içinde bir gerilme de hissedersin ve bunu son aylarda net anlayabilirsin

İşte tecrübesiz olunca tedirgin oluyorsun canım :) benimki o zaman muhtemelen aşırı yemek yemekten mide kısmı geriliyor. Bir de göbeğim çok çabuk büyüdü, mide kısmımda kendimi bildim bileli şiştir düm düz değildir o yüzden geriliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…