2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bu bende şuan oluyo nedeni ne peki bunun ?

Alla alla ilginçmiş.Şimdi bende şüpheye düştüm acaba benim doktorda mı normal diye geçiştirdi.Öff bi 9 ayı tamamlasakta rahat etsek

Ödem vs oluştu mu vucudunda Kirmizi pabuc nasıl süphelendin gebelik zehirlenmesinden? Ben de endişeleniyrum zaman zaman.. allah sıhhat versin tez vakitte atlat inşallah
tansiyonum yuksek diye ilac baslamislardi ve karaciger enzimleri yukseliyordu .ama sanirim zehirlenme yok simdilik idrarim temiz cikiyor.

ya kasılma olayına hiççç demeyin benim sağ tarafım resmen gerim gerim geriliyo sırtımdan bir vuruyo sağ gögsümün altına doğru resmen nefes alamıyorum karın içi genişlediği içinmiş kız kardeşim 6 ay oluyo doğum yapalı onunda oluyomuş abla nefesim kesiliyodu her seferinde dr.a koşuyodum ama dr. normal diyomuş o yüzden bende sıkıntı etmiyorum ee kolay değil candan can türeyecek resmen küçücük karına kocamna çocuk yerleşmeye çalışıyo çekilen ağrılar normaldir inşaallah ama muayeneye gittiğimde dr.a tekrar sorucam normalde yürüyüşe başlamıştım resmen yürüyüş yapmamıda engelliyo

kızlar grip oldum ya çok fenayım çok halsizlik var yarın izin aldım 3 gün dinlenecem inşallah nane limon zararlı mı kızlar ne yiyip ne içecem özellikle çok halsizim
bende olmuştum geçen hafta çok fenaydı valla ben zencefil limon ve pekmez karışımı yapıp içtim.nane limon içilebilir sakıncası yok.ben sadece ıhlamur ve adaçayı içmedim sağlık ocağındaki hemşire içme onları dedi sıcak suya bal limon koy iç dedi o şekilde atlattım.geçmiş olsun valla gebelikte çok zor bi daha olmayız inşaallah

Alla alla ilginçmiş.Şimdi bende şüpheye düştüm acaba benim doktorda mı normal diye geçiştirdi.Öff bi 9 ayı tamamlasakta rahat etsek

Canim bende oldu diye endişe etme, senin rahminin durumundan dolayı ekstra özen gösteriyorlardir sana. Hem öyle olsa bile bunu tek cozumu dinlenmek. Sen zaten raporluyusun. Ha ileri boyutta olursa o Aman doktorlar kesin söylüyor ve dikiş atılıyor zaten.

Himmmm 10 .kilo rekor var kaptinn
keske bende zayıf başlasaydm da böyle düşünmeseydm

cnm bnm de aynııı sürekli sağ tarafta hep ordan tekmeliyo inip cıkıyo fln ama bn hiç kötü bişey hissetmedim zamanla ortalara geçer bence
sonucta kötü bieşy olsa doktorlar söyler

sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğin sürece bence sorun olmaz sonucta daha 52 kilosun

Günaydın herkese
Bu sabah burun tıkanıklığı geniz akıntısı ve boğaz ağrısıyla uyandım hasta olmak istemiyorum....

var mı bunlara iyi geldiğini bildiğiniz bir şeyler

Günaydın hamiş hamımlar bir sorum olacak sitenin birinde Prima Bebek Bezi Premium Care Fırsat Paketi Yenidoğan 1 Beden 126 Adet + 2 Beden 120 Adet 95tl bir beden 126 tane cok gelir elimizde kalır mı tecrübeli anneler fikirlerini paylaşırsa sevinirim fırsat bu gün sonmuş çok derseniz 22 li deneme paketi alıp koymayı düşünüyorum kenara

Günaydın herkese
Bu sabah burun tıkanıklığı geniz akıntısı ve boğaz ağrısıyla uyandım hasta olmak istemiyorum....

var mı bunlara iyi geldiğini bildiğiniz bir şeyler
geçmiş olsun kök zencefil kaynat limon bal koy iç.nane limonda olur.boğaz ağrısı içinde ılık suya bal sirke limon tarçın koy iç hepside iyi gelir.Yeni atlattım bende çok şükür ilerlemeden bunlarla atlattım

Canım ben dün ondan sipariş ettim ve çok gelmez ilk haftalar 6/7kez belki daha fazla bez değiştirliyor. İlk ay 1numara kullanılır o paket 15/20günde biter zaten. Al bence ben aldım

Ihlamur zencefil limon bal yaptım bundan önce de bir muz yedim.. çok halsizletti lanet olasıca yaaa

Eklentiler

• Screenshot_20180504-100935.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 22
Bizde çoluk çocuk doktor kapısındayız kontrol süremiz muayene günü de dahil olunca 11.gün olmuş ve geçmiş ama asistan sorun olmaz çocuklarda geldi madem kardeşlerini görsünler dedi. Oğlumunda kontrolü vardı onu da getirdim kızda bende gelicem dedi illa ve durum bu. Oğlumun Boğaz enfeksiyonu ciğerlere inmiş iğne şurup tedavisi başlayacak dr crp sonucunu bekliyoruz. Birazdan yazarım gelişmeleri

1 numara 2-5 kilo arasi nasilsa canim.
120 tane de cok degil zaten cabucak biter.
Bence mantikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…