2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın herkese
Bu sabah burun tıkanıklığı geniz akıntısı ve boğaz ağrısıyla uyandım hasta olmak istemiyorum....

var mı bunlara iyi geldiğini bildiğiniz bir şeyler
geçmiş olsun canım dinlenmeye calış bizim tek ilacımız bu

Gecmis olsun canim

Evet canım gerilip içinde top varmış gibi sıkışma oluyorsa kasılma günde 2/3normal kabul ediliyor.ama o kadar yukarda olur mu bilemedim yani rahim kasıldığını düşünürsek göbek deliğinin üstü göğüs altı değil tam göbek çevresi olması gerekiyor

günaydın kızlar. dün kontrolüm vardı bebeğimin gelişimi 3 4 gün gerilemiş. ne yapmam lazım çok üzgünüm
Sabah 2haşlanmış yumurta, taze meyve suları, peynir çeşitleri özellikle kaşar, muz, süt yoğurt ceviZ kırmızı et balık. Vitamin takviyesi alıyorsan omega 3ü de eklet.

cok geçmiş olsun canım ya oğlusun insallah iyileşir biran önce
kardeşlerini görmeye geldiler demek ne güzel

Benimde dün kontrolüm vardı 19. Hafta içindeyiz 5 gün küçük görünüyordu ama sorun değil ultrasonda yanılma payı oluyo çünkü ve ben hala kilo almamisim 64 le başladım ilk ay 1 kilo aldım ve hala 65 kg im

Cnm bol bol kasar ve muz ye gercekten bebegi cok guzel gelistiriyor

Yaa bende sadece ıhlamur içmiştim günde 1 bardağı geçirmemek şartıyla. Bir de zencefilin fazlasının zararlı olduğunu söylemişlerdi. Hiç kullanmadım o yüzden. Ne doğru ne yanlış bilemiyoruz en iyisi hasta olmamak..

bence abartmamak kaydıyla ikiside iyi gelir ben sabah 1 aksam 1 bardak içtim sonrasındada kendime o ılık suyla bal tarcın limon sirke karışımı yapıp içtim.En güzeli tabiki hasta olmamak ama malesef bu yıl bence hastalık çok olacak kar yağmadı mikroplar kol geziyo

Evettt herşey ylundaydı şükür paşa 25cm boy 359gr dedi dr. Geçen hafta da 20+2görünüyordu bugünde öyle ölçtü hiç büyümedi demekle ya da ölçüm milimetrik oynayınca da fark olur illaki. Haftaya ayrıntılı sonra da Ay sonu tekrar geleceğim.

oh oh maşallahh boyu fln gayet yerinde gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…