2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Geçmiş olsun canım, keşke çocuklar hiç hasta olmasa
Benim muhtemelen mide ile alakalı, o kısım geriliyor, ağzım boş durmuyor ki sürekli birşeyler ye iç şişiyor, yarın doktor kontrolümde sorarım bakalım:)

günaydın kızlar. dün kontrolüm vardı bebeğimin gelişimi 3 4 gün gerilemiş. ne yapmam lazım çok üzgünüm
Canım üzülme sakin ol. Bol bol yoğurt muz süt et yumurta ceviz bunları tüket suyunuda ihmal etme tekrar öne bile geçer rahat ol

1 kilocuukmu imrendim valla :) ben 4 kilo aldım ama bu kilonun 3 ü son bir ayda. Yani bir ayda 3 kilo aldım böyle giderse 70 kiloyla doğuma girerim herhalde çok mutsuzum :/ boyumda kısa 1.58

Ayyy aynıyız canım ben de sabah tartıldım 3 kilo almışım, o da bir ayda çünkü ilk 2 ay bulantıdan yiyememiştim. Benim de boy kısa 1.58 herkes de felaket tellalı gibi şimdi önemli değil son aylarda daha çok alacaksın demez mi

Kuzular geldik kontrolden. Bebişim ağzını açıp dilini çıkarıyordu ama 4 boyutlu olarak güzel bişi göremedik :). Birde kafası göbek deliğimin üstünde ayaklar sağ kasığımın oradaymış o nedenle ben böyle tekmeleri aşağıda hissediyorum içimden çıkacakmış gibi :) boyu 28 cm kilosuda 570 grammış. Normalde 21+6 yım bebiş 22+4 çıktı beş gün önde. Bir ay sonraki kontrolede aç karnına sabah gel dedi şeker yüklemesi yapıcaz.

Bu arada ben oruç durumunu sordum çünkü tutmak istiyordum bu sıcaklarda bu kadar uzun süre susuz kalman iyi değil dedi tutmanı tavsiye etmiyorum dedi bakalım tutmayacam galiba

Ayy aynıymışızz bende ilk zamanlar bulantı ve kusmadan alamadım şimdide feci gidiyorum doktorum hiç bişi demiyor ama eşim sağolsun artık dikkat et bundan sonra çok almaya başlarsın falan dedi ayy fenalık bastı ben 58 kiloyum canım şuan sen kaç kilosun

Ben 49 la hamile kaldım canım, 2 kilo kadar vermiştim ilk zamanlar şimdi aç karnına 52 gün içerisinde tok tartıldığımda 53 çıkıyorum. Görünürde kilolu değilim ama eşim gıcıklığına artık bana şişmaaaannn diye sesleniyor:)

Kizlar gunaydinnnnn nasilsiniz ben dun tetenoz asimi oldum cok sukur hic agrim yok.. dun vurulunca aksam hafif agrir gibi oldu ama bugun bisey yok insallah da olmaz
Benim ikinci gebelik olduğu için yapmadılar koruyuculugu hala devam ediyormuş sana ağrı yapmamasina çok sevindim çünkü ben çok acı cekmistim :)

aaa ozaman sen çok iyisin maşallah :). Keşke bende 49 la hamile kalabilseydim 48 kiloydum hamile kalmaya çalışırken 56 kilo oldum stresten nasıl yediysem

maşallah senin kız önden önden gidiyo
oruca izin vermezler bencde bende sorcm bakalım

Kizlar selam. Dr kontrolunden geliyorum gecen hafta saglik ocaginda yaptirdigim kan tahlili sonuclarini gosterdim doktoruma. Troid degeri yuksek cikmis. Hamileligin basinda 1.2 civari cikan deger 3.97 olmus. Hamilerde 2.50 a kadar normal kabul ediliyormus.Yeniden tahlil istedi doktorum. Aksamustu arayacagim sonuclar icin. Var mi bu sekilde troidi yuksek cikan yada bir bilgisi olan?

Valla elimden gelen bişey olsa keşke yemek yiyemiyorum ki benimde 1.65 ben de çok selvi boylu sayilmam

kızlaar diş agrısı yasayan varmı??ve buna dişciye gitmeden cözüm bulan?

Ben ilaç kullandım, 3.05 di ilaçla 1.4 e düştü. Dahiliye doktorum ilk 3 ay 2.5 in altı olmalı dedi ilacı bıraktırdı. 1 ay sonra yine bakalım dedi. Haftaya gidicem. Ama bazı doktorlar da hamilelik boyun ilaç kullanılacak diyor. Ben iki doktora gittim ikisi de ilacı bırak dedi değer düştüğü için.

Çok teşekkür ederim canım, yeni okudum mesajını. Yargılamak değil de 2 sene önce birinin başına böyle bişey gelse farklı bakabilirdim ben de ona. İnsan başına gelmeden bilmiyor.

Sağol canım hoşbuldum. Güzel haberler alırsın inşallah bugün.

Benim tsh hep düşük çıkardı sonra 19. Haftada devlet hastanesine gittiğimde kan değerlerime bakıldı 3.48 çıktı kadın doğum doktorum dahiliyeye gitmemi söyledi. Bende 2 hafta sonra dahiliyeden randevu aldım. Kan verdim bu sefer 2.14 çıktı. Doktorum sonuç iyi dedi dahiliye doktoru da o anki testle ilgili olabilir bu kadar hızlı düşmez dedi her ikisi de devlet hastanesi idi ama farklı hastanelerdi. 1 ay sonra tekrar gel dedi dahiliye 1 ay sonra tekrar gideceğim. Sende dahiliyeye git duruma göre ilaç başlanabilir. Bebeğin Iq seviyesini düşürebiliyor diye okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…