2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynı durumu bende yaşıyorum, hamileliğimin 2. Ayında ölçtürdüm yüksek çıktı. Nöbetçi doktor troid ilacı verdi 3 gün kullandım başka doktora gittim o ilacı bırakmamı istedi oranım yüksekmiş ama büyük bi oran olmadığı için sıkıntı yapmamamı söyledi 5. Ayda gene doktor değiştirdim. Bu sefer ki doktorum mutlaka aynı testi tekrar yaptırmamı istedi duruma göre ilerleteceğini söyledi. Haftaya randevu aldım test için bakalım sonuç ne gösterecek

Merhaba kızlar hayırlı cumalar. Aranizda beylikdüzü medilife hastanesine giden arkadaslar vardı bana doktor tavsiye edermisiniz. Doktorumu değiştirmek istiyorumda.

inanın hepsini yapıyorum ben o yüzden çok şaşkınım 15 günde 2 kilo almışım hatta
Usg ve dr un ölçümüne göre de farklılık olabiliyor 10gün önce de 350gr dedi bana bugünde aynı çıktı bence ölçümden oynuyor falan o anda öyle çıkıyor

Troid ilacinin halsizlik bas donmesi vs yan etkilerini okudum bu tur seyler yasadin mi
3 aydan sonra 2.5 in uzerinde olmasi sorun degil anlaminda mi o sekilde bilgi verdi acaba

Bende zeka geriligi gibi yazilar okudum o yuzden endiselendim. Saglikla dogsalar da rahatlasak. Ikinci olmasina ragmen bu gebeligimi daha stresli geçiriyorum hep bir sorun olcakmis gibi

3 aydan sonra 2 civarı normalmiş. İnternette de baktım 3 aydan sonraki süreçte 3 ün altı olmalı diyor

Hâlâ istahsizim ben herşeyi yiyemiyorum malesef muz yemeye bile yeni başladım.

Yumurtaya alternatif haftada 2 kez bıldırcın yumurtası yiyebilirsin.Bi lokma ya belki zorlamaz

kızlaar diş agrısı yasayan varmı??ve buna dişciye gitmeden cözüm bulan?

Bence dis doktoruna gidip sorunu gorun.
Onun yazacagi bilgiye ve receteye gore doktorunla gorusursun.Bazi mudahalelere,ilaclara izinler var.

Ekstra bir üründe China Oel yani Çin yağı diye bisy var.Arastirabilirsin.Gebeliktede kullanilabiliyor

Hanımlar ilk hamileliğim olduğu için tecrübeli annelere danışarak almak istiyorum, görseldeki ürün kullanışlı mı? Set halinde 135 tl bi instagram sayfasında, sizce iyi midir?

Eklentiler

• E7D6EF30-FD37-4194-9C1B-2CEFA102485E.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 104
merhaba benim TSH da yüksek çıkmıştı ilk doktorum EUTHYROX 25 MCG verdi ozamandan bu yana hala içiyorum sanırım gebeliğin sonuna kadarda içicem.Ayda 1 kandan değer baktırıyorum çok şükür 3 ün altında çıkıyo ilaç işe yarıyor

Hayırlı cumalar. Dün detaylı ultrasonumuz vardı herşey yolundaymış şükür. Ama plesanta hala rahime yakınmış şuna da korkulacak bişey yok ama dikkat et kendine dedi. Doğuma kadar yukarı çıkmazsa normal doğum olmaz gibi dedi. İnşallah çıkar yukarı.. Benim gibi plesantası aşağıda olan arkadaşlar vardı yukarı çıkanlar var mı acaba

Canım hangi hastanede oldu detaylı ultrason yunus hoca nin hastasiydin

Hanımlar ilk hamileliğim olduğu için tecrübeli annelere danışarak almak istiyorum, görseldeki ürün kullanışlı mı? Set halinde 135 tl bi instagram sayfasında, sizce iyi midir?

Ben gittigidiyordan aldım canım sadece yatağını.Bence kullanışlı bir ürün.İnstagramda pahalı biraz gitti gidiyorada bak derim.

Hayırlı cumalar eylül anneleri. Dün gece uyurken birden bacağıma kramp girdi ilk gebeligim de yaşamıştım ama bu sefer felaket bir acıyla uyandım 5 10 dk kadar sürdü ama canımdan can gitti :/ eşimin eline yapıştım acidan bu neden kaynaklanıyor acaba

Canim instagramdan birsey almanu tavsiye etmem.markasi ne ise normal sitesinden alsan olmaz mi

ya bu ne şimdide bu moda oldu inanın okadar duyuyorumki kendi dr.um banada aynı şeyi söyledi normal doğum yaptırmamak içinmi böyle bisey söylüyolar yaa 23 ünde renkli ultrasonu devlet hastanesinde yaptırcam ordaki ne diycek bakalım

O zaman böyle bir ürünü mutlaka alıyorum ama fiyatı için biraz daha araştırma yapıyorum. Sağolun tavsiyeler için

Bu sayfaya bak bide istersen benim şu beşik gibi olana kaydı gönlüm takim halinde fiyat sormadim daha instagramda babynesst ismi

Eklentiler

• Screenshot_20180504-135817.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…