2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba benim aşağıdaydı dünkü kontrolde yukarı çıkmış çok şükür. Bu süreçte kendimi yormadım. Eğilip kalkarken dikkat ettim ev işlerine belli ölçüde ara verdim inşaallah sizinki de çıkacaktır içinizi ferah tutun.

Canim benim çıktı da sezeryan kesime yapiti su an ama bebek buyudukce yer değiştiriyormus %90 çıkar seninki de

Canım benim rahim ağzını kapatıyor tam yukarı çıkmadı doktor bekleyelim daha erken diyor çıkabilirmiş 20+0 olduk bugün dün gitmiştim ama benim plasentada kanama görünüyor o Çan’ımı sıkıyor zaten kanamalarım oldu şimdiye kadar yine olabilirmiş

Canim benim çıktı da sezeryan kesime yapiti su an ama bebek buyudukce yer değiştiriyormus %90 çıkar seninki de
Canım senin kanama alanı plasentanın içinde mi yoksa dışında mı ben geçen hafta başka doktora gittim özellikle plasnetada kanama var mı dedim yok dedi dün gittiğim doktor ben sormadan kanama alanı var dedi

Bebek karninda top gibi olur sertlesir bu kasilmadir

Kramplarin 2 sebebi var kalsiyum yada magnezyum azalmasi.. cok gecmis olsun..

kızlar ya bunlardan nerde bulabilirim instagramda baktım çokk pahalı yhaa

Eklentiler

• Screenshot_20180430-161047.webp
    18 KB · Görüntüleme: 101
Cok sagol canm yarın gidicem dişçiye bakalım

yaa sakinles bebegin için noldu ki

hayırdır yaaa kendini bebeğini bu kadar üzmeye değer hiç bişey yok bence strese girme değmez

Bilmiyorum anlattım mı burada, ama hamile kaldığım için bana söz verilen terfiiyi vermediler, başıma da yeni yetme bir müdür getirdiler. Laf söylemeye geldiğinde benim dengim, ben herkesin gözünde müdürüm zaten ama maaşım az, haklarım az, her işi ben yapıyorum yine yeni yetme bir şeyden anlamadığı için. Katlanamıyorum artık kızlar, şu Ağustos bir gelsin gerçekten çıldıracağım burada. 2 aydır rahatlatacağız seni yalanları bitmiyor, hala daha her işe koşuyorum, güneş altında misafir peşindeyim, fırçalar yiyorum... Yok, yok. Tuvalete bile gidemiyorum kızlar yoğunluktan, ama ne zaman ağzımı açsam, ben mihenk taşıyım, bensiz olmaz, ben en iyisiyim, ben gönüllerin müdürüyüm. Ver gazı!

özel mi kamu mu?

Canım hangi hastanede oldu detaylı ultrason yunus hoca nin hastasiydin
Yunus beyin yönlendirmesiyle denipol hastanesinde tansel bey yaptı canım. Gayet açıklayıcı bir şekilde anlattı herşeyini. Kızımızı bayağa gördük sen gitmedin mi daha

Yok canım benim kendi doktorum demedi ultrason çeken Dr söyledi öyle. Ayrıntılı olarak gösterdi eşiğini ama kordonu yukarıda şuanda bu iyi bişey dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…