- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #22.161
Özel... 10 yıldır hizmet veriyorum aynı yere. Nankörlükleri daha da can acıtıyor bu yüzden. Ya da beni enayi yerine koymaları diyelim.özel mi kamu mu?
A öyle mi çok sevindim canım yukarı çıkmasına. Kaç haftalık sın canım sen? Yok ev işi bile yapmıyorum tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığım için süpüntü bile yapmıyorum ev işlerini ablam gelip yapıyor.Merhaba benim aşağıdaydı dünkü kontrolde yukarı çıkmış çok şükür. Bu süreçte kendimi yormadım. Eğilip kalkarken dikkat ettim ev işlerine belli ölçüde ara verdim inşaallah sizinki de çıkacaktır içinizi ferah tutun.
iyi ozaman sıkma canını dinlenmene bak sakın ol olumlu düşünYok canım benim kendi doktorum demedi ultrason çeken Dr söyledi öyle. Ayrıntılı olarak gösterdi eşiğini ama kordonu yukarıda şuanda bu iyi bişey dedi.
Hadi ya inşallah seninki de düzelir canım yapıştığı yerden ayrılır.Canim benim çıktı da sezeryan kesime yapiti su an ama bebek buyudukce yer değiştiriyormus %90 çıkar seninki de
Bir hafta var aramızda canım aynen ultrason Dr öyle dedi çıkar büyük ihtimalle dedi ama insanın içi rahat etmiyor. Benim kanamam yok şükür. Kasık ağrılarım var oda aşağıda olduğundan kaynaklanıyormuşCanım benim rahim ağzını kapatıyor tam yukarı çıkmadı doktor bekleyelim daha erken diyor çıkabilirmiş 20+0 olduk bugün dün gitmiştim ama benim plasentada kanama görünüyor o Çan’ımı sıkıyor zaten kanamalarım oldu şimdiye kadar yine olabilirmiş
Gittim kuzum bende orda yapıldı başka bir doktora da muayene oldum ben denipolde o doktor bana tüp bebek olduğu için sezeryan olur dedi riske atmak istemeyiz dedi. Yunus hoca birsey dedi mi doğum hakkındaYunus beyin yönlendirmesiyle denipol hastanesinde tansel bey yaptı canım. Gayet açıklayıcı bir şekilde anlattı herşeyini. Kızımızı bayağa gördüksen gitmedin mi daha
benim hayat felsefem şudur özelde çalışmış olsaydım ve sana yapılan bu haksızlık bana yapılsaydı üstelik gözümün içine baka baka yapılsaydı bu zerre umrumda olmaz çıkardım bak bakalım gözde elemanmısın yoksa en ufak bişeyde tekme atılacak birimisin tazminat durumları vs.oluyo sizde biliyorum ama bence hiç bişey sağlığından ve bebğinden daha önemli değil onu yapamıyosan elini herşeyden iş verirlerse yap vermezlerse keyfine bak sonuçta tecrübe ettin kendini parçalasanda madalya vermiyolar bırak madalyayı hakkın olan ücreti vermiyolar o yuzden boşşşverrrrrrrÖzel... 10 yıldır hizmet veriyorum aynı yere. Nankörlükleri daha da can acıtıyor bu yüzden. Ya da beni enayi yerine koymaları diyelim.
ay o cok fazla ben 70e fln görmüştüm2li takımın fiyatına 550tl diyolar yhaaa kafayı yemişler
En büyük pislikleri de 10 yıllık tazminatım vardı, evlilik nedeniyle çıkabiliyordum. Nisana kadar canım cicim sevdiğim en değerlimiz diye vermedikleri gaz kalmadı. Dönünce müdür olucan mı demediler, başka departmana alacağız mı demediler, ne vaatler... İstifa etme şansım da kalmadı şimdi ya, hala vaatler gazlar devam ama bu sefer yapabilirsek, bütçemiz el verirse, amerikadan onay gelirse... Enayiliğime doymuyorum...benim hayat felsefem şudur özelde çalışmış olsaydım ve sana yapılan bu haksızlık bana yapılsaydı üstelik gözümün içine baka baka yapılsaydı bu zerre umrumda olmaz çıkardım bak bakalım gözde elemanmısın yoksa en ufak bişeyde tekme atılacak birimisin tazminat durumları vs.oluyo sizde biliyorum ama bence hiç bişey sağlığından ve bebğinden daha önemli değil onu yapamıyosan elini herşeyden iş verirlerse yap vermezlerse keyfine bak sonuçta tecrübe ettin kendini parçalasanda madalya vermiyolar bırak madalyayı hakkın olan ücreti vermiyolar o yuzden boşşşverrrrrrr
Bilmiyorum anlattım mı burada, ama hamile kaldığım için bana söz verilen terfiiyi vermediler, başıma da yeni yetme bir müdür getirdiler. Laf söylemeye geldiğinde benim dengim, ben herkesin gözünde müdürüm zaten ama maaşım az, haklarım az, her işi ben yapıyorum yine yeni yetme bir şeyden anlamadığı için. Katlanamıyorum artık kızlar, şu Ağustos bir gelsin gerçekten çıldıracağım burada. 2 aydır rahatlatacağız seni yalanları bitmiyor, hala daha her işe koşuyorum, güneş altında misafir peşindeyim, fırçalar yiyorum... Yok, yok. Tuvalete bile gidemiyorum kızlar yoğunluktan, ama ne zaman ağzımı açsam, ben mihenk taşıyım, bensiz olmaz, ben en iyisiyim, ben gönüllerin müdürüyüm. Ver gazı!
hemen al:):):)ay o cok fazla ben 70e fln görmüştüm
En büyük pislikleri de 10 yıllık tazminatım vardı, evlilik nedeniyle çıkabiliyordum. Nisana kadar canım cicim sevdiğim en değerlimiz diye vermedikleri gaz kalmadı. Dönünce müdür olucan mı demediler, başka departmana alacağız mı demediler, ne vaatler... İstifa etme şansım da kalmadı şimdi ya, hala vaatler gazlar devam ama bu sefer yapabilirsek, bütçemiz el verirse, amerikadan onay gelirse... Enayiliğime doymuyorum...
Bi çözümü Yok mu ya bunların burnunu sürtmek için hamile olan birine yapılır mıÖzel... 10 yıldır hizmet veriyorum aynı yere. Nankörlükleri daha da can acıtıyor bu yüzden. Ya da beni enayi yerine koymaları diyelim.
O benim dediğim 15 seneden sonraymış ben senin yerinde olsam o tazminatı almak için boşanır tekrar evlenirim valla...En büyük pislikleri de 10 yıllık tazminatım vardı, evlilik nedeniyle çıkabiliyordum. Nisana kadar canım cicim sevdiğim en değerlimiz diye vermedikleri gaz kalmadı. Dönünce müdür olucan mı demediler, başka departmana alacağız mı demediler, ne vaatler... İstifa etme şansım da kalmadı şimdi ya, hala vaatler gazlar devam ama bu sefer yapabilirsek, bütçemiz el verirse, amerikadan onay gelirse... Enayiliğime doymuyorum...
n11de daha farklı sekillerde var oraya bakabilirsinhemen al:):):)
Maalesef öyle. İş yavaşlatma yapsam pislik yapsam, zaten kovamayacaklar ama kendime yediremiyorum, bir işi illa layıkıyla yapmazsam çok kötü hissediyorum. Ama müstahak bunlara da... İnanır mısınız hastayım, ölüyorum, mesaide adam yok diye hasta halimle mesaiye geliyorum. Rapor alsam kim ne diyecek ama işte cidden enayiliğime doymayayım.Bi çözümü Yok mu ya bunların burnunu sürtmek için hamile olan birine yapılır mı
Ben ilk oğlumda özel bir okulda çalışıyorum yeni hamileyim kanamalı düşecek falan diye korkuyorum mecburen izinden dolayı söyledik bi daha ki yıla birini bulalım nı diyor müdür daha Haziran'da ben 7/8 haftalık hamileyim
Ben de ben nerden bileyim düşecek mi kalacak mı
Yani hamileye yarım insan gözüyle bakıyor herkes
O benim dediğim 15 seneden sonraymış ben senin yerinde olsam o tazminatı almak için boşanır tekrar evlenirim valla...
Sayfayı takibe aldım, çok teşekkürlerBu sayfaya bak bide istersen benim şu beşik gibi olana kaydı gönlüm takim halinde fiyat sormadim daha instagramda babynesst ismi
Canım hakka girmek istemiyorsun lakin keyfi değil ki bu sefer kendine ve bebeğine haksızlık ediyorsun temponu biraz düşür hamile olduğunu sürekli belli et sen de unutma biraz işkolik bi insansın ve işini iyi yapan birisin güzel ama artık annesin unutmaMaalesef öyle. İş yavaşlatma yapsam pislik yapsam, zaten kovamayacaklar ama kendime yediremiyorum, bir işi illa layıkıyla yapmazsam çok kötü hissediyorum. Ama müstahak bunlara da... İnanır mısınız hastayım, ölüyorum, mesaide adam yok diye hasta halimle mesaiye geliyorum. Rapor alsam kim ne diyecek ama işte cidden enayiliğime doymayayım.
İlk yıllar sezonluk çalış, uzun ücretsiz izinlere çık derken daha 3600 ümü dolduramadım. Doldursam bakmayacağım gözlerinin yaşına. Vala aklıma gelmedi değil, inadına boşan geri evlen.
özellikle magnezyum bazen de kalsiyum eksikliğinden oluyor...bende de oldu dr hemen magnezyum başla dedi akşam yatmadan içiyorum ama arada yine olacak gibi gerildi bu sefer kalsiyum + magnezyuma başladım...Hayırlı cumalar eylül anneleri. Dün gece uyurken birden bacağıma kramp girdi ilk gebeligim de yaşamıştım ama bu sefer felaket bir acıyla uyandım 5 10 dk kadar sürdü ama canımdan can gitti :/ eşimin eline yapıştım acidan bu neden kaynaklanıyor acaba
istanbuldaysan eminönünde görmüştüm...kızlar ya bunlardan nerde bulabilirim instagramda baktım çokk pahalı yhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?