2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
A öyle mi çok sevindim canım yukarı çıkmasına. Kaç haftalık sın canım sen? Yok ev işi bile yapmıyorum tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığım için süpüntü bile yapmıyorum ev işlerini ablam gelip yapıyor.

Canim benim çıktı da sezeryan kesime yapiti su an ama bebek buyudukce yer değiştiriyormus %90 çıkar seninki de
Hadi ya inşallah seninki de düzelir canım yapıştığı yerden ayrılır.

Bir hafta var aramızda canım aynen ultrason Dr öyle dedi çıkar büyük ihtimalle dedi ama insanın içi rahat etmiyor. Benim kanamam yok şükür. Kasık ağrılarım var oda aşağıda olduğundan kaynaklanıyormuş

Yunus beyin yönlendirmesiyle denipol hastanesinde tansel bey yaptı canım. Gayet açıklayıcı bir şekilde anlattı herşeyini. Kızımızı bayağa gördük sen gitmedin mi daha
Gittim kuzum bende orda yapıldı başka bir doktora da muayene oldum ben denipolde o doktor bana tüp bebek olduğu için sezeryan olur dedi riske atmak istemeyiz dedi. Yunus hoca birsey dedi mi doğum hakkında

Özel... 10 yıldır hizmet veriyorum aynı yere. Nankörlükleri daha da can acıtıyor bu yüzden. Ya da beni enayi yerine koymaları diyelim.
benim hayat felsefem şudur özelde çalışmış olsaydım ve sana yapılan bu haksızlık bana yapılsaydı üstelik gözümün içine baka baka yapılsaydı bu zerre umrumda olmaz çıkardım bak bakalım gözde elemanmısın yoksa en ufak bişeyde tekme atılacak birimisin tazminat durumları vs.oluyo sizde biliyorum ama bence hiç bişey sağlığından ve bebğinden daha önemli değil onu yapamıyosan elini herşeyden iş verirlerse yap vermezlerse keyfine bak sonuçta tecrübe ettin kendini parçalasanda madalya vermiyolar bırak madalyayı hakkın olan ücreti vermiyolar o yuzden boşşşverrrrrrr

En büyük pislikleri de 10 yıllık tazminatım vardı, evlilik nedeniyle çıkabiliyordum. Nisana kadar canım cicim sevdiğim en değerlimiz diye vermedikleri gaz kalmadı. Dönünce müdür olucan mı demediler, başka departmana alacağız mı demediler, ne vaatler... İstifa etme şansım da kalmadı şimdi ya, hala vaatler gazlar devam ama bu sefer yapabilirsek, bütçemiz el verirse, amerikadan onay gelirse... Enayiliğime doymuyorum...

özelde terfii mesleesi cok can sıkıcı bende özelde calışıyorum ve dogum izniyle beraber işten cıkıcam zaten dogru düzgn bi hakta vermiyolar ama iş olunca yaoarsın edersin..
rabbim güzel insanlarla karsılastırsın hepimizi

10 seneden sonra kendin çıkmak istesen de alabiliyosun tazminatını ya

Özel... 10 yıldır hizmet veriyorum aynı yere. Nankörlükleri daha da can acıtıyor bu yüzden. Ya da beni enayi yerine koymaları diyelim.
Bi çözümü Yok mu ya bunların burnunu sürtmek için hamile olan birine yapılır mı
Ben ilk oğlumda özel bir okulda çalışıyorum yeni hamileyim kanamalı düşecek falan diye korkuyorum mecburen izinden dolayı söyledik bi daha ki yıla birini bulalım nı diyor müdür daha Haziran'da ben 7/8 haftalık hamileyim
Ben de ben nerden bileyim düşecek mi kalacak mı
Yani hamileye yarım insan gözüyle bakıyor herkes

O benim dediğim 15 seneden sonraymış ben senin yerinde olsam o tazminatı almak için boşanır tekrar evlenirim valla...

Merhaba anneler
Dün okuldan sonda mecburen bir seminere katıldım ve sonuç pertttt oldum ayaklarım şişmiş akşam ayaklarım üzerine basamadım sabah da kalktım sanki tüm kemiklerim kırılıyor okula gidemedim dr gidip rapor aldım ama hala ayaklarım tam düzelmedi yüksekte tutuyorum uzanıyorum ayağa kalkıyorum yine bileklerim ve ayak tabanım acıyor.
Bugün ilk kez göbek deliğimin sol üst tarafında hissettim bebisimi galiba yukarı cıktı artık Ama hala kuvvetli tekmeler hissetmiyorum minik pit pitlarla yola devam

Maalesef öyle. İş yavaşlatma yapsam pislik yapsam, zaten kovamayacaklar ama kendime yediremiyorum, bir işi illa layıkıyla yapmazsam çok kötü hissediyorum. Ama müstahak bunlara da... İnanır mısınız hastayım, ölüyorum, mesaide adam yok diye hasta halimle mesaiye geliyorum. Rapor alsam kim ne diyecek ama işte cidden enayiliğime doymayayım.

O benim dediğim 15 seneden sonraymış ben senin yerinde olsam o tazminatı almak için boşanır tekrar evlenirim valla...

İlk yıllar sezonluk çalış, uzun ücretsiz izinlere çık derken daha 3600 ümü dolduramadım. Doldursam bakmayacağım gözlerinin yaşına. Vala aklıma gelmedi değil, inadına boşan geri evlen.

Canım hakka girmek istemiyorsun lakin keyfi değil ki bu sefer kendine ve bebeğine haksızlık ediyorsun temponu biraz düşür hamile olduğunu sürekli belli et sen de unutma biraz işkolik bi insansın ve işini iyi yapan birisin güzel ama artık annesin unutma

özellikle magnezyum bazen de kalsiyum eksikliğinden oluyor...bende de oldu dr hemen magnezyum başla dedi akşam yatmadan içiyorum ama arada yine olacak gibi gerildi bu sefer kalsiyum + magnezyuma başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…