2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ikinci bebegine hamisler, erkek anneleri oglunuzun ismi nedir acaba??? Paylasin da fikir olsun nolur ya isim bulamiyorum ben

kızlar diş etlerim aşırı kanıyor fırçalarken. resmen kan gövdeyi götürüyor. alt çenemde sağda bir dişime de dilimle dokunduğumda sızlıyor. aşırı hassasiyet var. diş doktorumdan randevu aldam. haftaya pazartesi gideceğim. tedavi gerekirse en uygun zaman 20-25. haftalar arası dedi. görünürde çürük falan yok. ama ben hayatımda hiç dolgu veya kanal tedavisi yaptırmadım. ya böyle birşey gerekirse diye çok korkuyorum 6 ayda bir diş taşlarımı temizletiyorum. genetik olarak vücudum üretiyor maalesef. yine zamanı geldi. umarım hassasiyet diş taşı nedeniyledir.

Bende beyaz tenliyim canim.
Ilk gebeligimde olmustu iste.Yuzumde olmadi ama boyun kismimda olmustu hafif kararma,kirli gb.
Simdi gobekte cizgiyi gormeyince acikcasi boynumda da olmaz diye umutlandim :)
Yaz daha tehlikeli evet lekeler icin.
Babe'nin urunlerini seviyorum

Son düzenleme:
Ay sorma benim kadar kimse pimpirik olamaz.kafayı yemeden bu günlere gelebildim cok şükür.darısı eylule
nabız yüksekliği bende de cok var.yavas yavas yürürken kalp carpintilarimi nabzimi hissediyorum.yine birseye heyecanlaninca,korkunca,endise duyunca,kavga ederken illa ki oluyor.bunun zarari ne ki acaba?nabiz yukselince tansiyonda mi yukseliyor?

Kızlar bu arada kontrole gidip geldim bile gördüm oğluşumu :) 340 gr olmuş kendileri :) günüyle uyumlu çok şükür bir sorunumuz görünmüyor. Haftaya salı günde ayrıntılı ultrasonumuz var :)
masallah subhanallah.gozun aydin canim

bende bugun tam bundan bahsettim.dolgum yavas yavas kirilmaya basladi.tamamen giderse mecbur discinin yolunu tutucam.anestezi olmadan bi sekilde dolguyu yaptircam artik sakincasi yokmus bu aylarda yapilabiliyormus.dolgunun cok korkacak bi yani yok,ama anestezi olmadan nasil olur bende bilmiyorum.katir kutur yaptircaz bi sekilde :)

Kızlar taşındık . 1+1 de oturuyorduk 3+1 e geçtik . Aile kalabaliklasiyor malum . Çok yorucu geçti . Bunu da atlattım şükür . Gardırop falan bir an önce yaptırmak istiyorum :) özel yapım olacak uyguna yaptıracağımiz bir tanidik var . Bol raflı olsun diyorum . Country tarzını beğeniyorum yatak odam da öyle . Sizler çocuk gardropu nasıl birşey düşünüyorsunuz . 3 kapılı dolap 3 çocuğuma yeter mi acaba ?? Birde çekmecelik yaptirsam

CocoChanelmademoiselle benim tansiyonum normalden nabzım yüksek çıktı 130 çıkınca kendini nasıl hissediyorsun nabzin yüksek dedi bende neden olur felan dedim bir çok sebebi olabilir zaten sağlık ocağı doktoru olduğu için detaylı bir muayene olmadı bende eve geldim hala kendimi iyi hissetmiyorum çarpıntm var ama bu benim için yeni bişey değil hemen hemen hergün oluyo bana sonra kendiliğinden geciyo

O çarpıntı bende de var canim.gerci bende panik atak var onunla alakali olabilir mi bilmiyorum.bunun icin bi ilac ta kullanmiyorum.ama senin siikayetlerinin birebir aynisi bende de var.mesela su icmeye kalkıyorum,kalbim pat pat firliycak nerdeyse.nabzim durduk yere yüksekliyo oturduğum yattigim yerden vücudum sallanmaya basliyo.hayir olsun insallab

Zaten doktor panik atak varmi diye sordu ondan olabilirmis yani bende varsa da bu gebelikte başladı galiba önce böyle sıkıntılarım yoktu inş bir sıkıntı olusturmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…