2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim çok erken çıktı canım 12-13 haftalıkken, şimdi de belirginleşti ama her gebelikte olmuyormuş diye okumuştum

Yaptırdım canım mecburiyetten. İlk 3 aylık dönemde yapmıyorlarmış ama 2. 3 aylık dönemde yapıyorlarmış. Hem kendi doktorum onay verdi hemde diş hekiminin görüşü buydu.
Sagol canim,o zaman dolgum tamamen düştüğünde gider bende yaptiririm.zaten bunlar bu zamana kadar basimiza gelmez,hamile olunca basimiza gelir :)

Ben de anlamadim ilk iki gebeliğimi de 11 kilo ile tamamlamıştım ve hiç dikkat etmediğim halde aslında vücudum kilo almaya çok müsait ama şuan 1 kilo almışım sadece bişey yiyemiyorum bu defa ama tiksindim bi çok şeyden.

Kızlar kontrolde omega3 istemiştim, eski vitamini bıraktırdı yerine omega 3 içeren regenesis max yazdı. Kullanan var mı nasıl bir vitamin , inşallah bir yan etkisi olmaz
Ben 2 aydır regenesis kullaniyorum canim.hic bir yan etkisi yok.en iyisi oymus.ben memnunum.progestan haplari varya,onun seklinde.biraz büyüğü.kahverengi bi hap

Merhaba anneler
Çok yorgunum (( ben hemen yoruluyorum karnımın alt bölgesi de gerilip gerilip duruyor bunların hepsi birlesip beni üzüyor dr um normal diyor pipirikli yanlarım içimde felaket çanlari çaliyor hayırlısı ile eylül e bi varsak of kendi kendimi mutsuz ediyorum biliyorum ama elimde değil...

bnde hemen yoruluyorum önceden eve cıkarken eşimle yarısırdık simdi ben cıkıyorum sen yavas yavas gel diyo

Ben 2 aydır regenesis kullaniyorum canim.hic bir yan etkisi yok.en iyisi oymus.ben memnunum.progestan haplari varya,onun seklinde.biraz büyüğü.kahverengi bi hap
Evet canım şekli bir değişik, ilk olarak boyutuna bakıyorum çünkü :) yutma sorunu var bende iri hapları yutamıyorum. Kolay yutuluyor mu peki

Ara sıra hamile olduğumu hatırlasa yeticek aslında. Veya birkezde bebekle ilgili konuyumo açsa mesela. Neyse artık umursamıcam.
Sağlıkolsunda herşey çözülür :)

Kizlar kac kilo aldiniz acaba. Ben 21 haftalik gebeyim. 5 kilo aldim. Sizde durum ne
20. Haftam dılacak yarın 3 kilo aldım toplamda :)
Çok konuştum canım sakin sakin anlattım. Ne hissettiğimi ondan neler beklediğimi anlattım. Ama kuruntu yapan kendi kendine sorun üreten kişi oldum :)
Bugün iyice düşündüm eşimde olsa kimseden birşey beklemicem artık. Ben şuan mutlumuyum bebeğim olacağı için mutluyum. Başkası ilgilenmese sevmese de olur . Yani yapacak başka bişey yok :)

Varırız varırız merak etme. Bende çok çabuk yoruluyorum. Bi yatak örtüsü degistiriyorum yarim saat yatıyorum. Yattikca da yatasım geliyor. Allah çalışan annelere kolaylık versin. Zor ama keyifli bir süreç. Hele miniğim yatınca kıpırdanıyor ya o zaman butun dertleri unutuyorum. Yolun yarisi bitti bile

Selam kızlar bugün sağlık ocağında randevum vardı tansiyonum normaldi nabzım 130 çıktı giderken halsizdim ve çarpıntı vardı ama gün içerisinde böyle olduğum için sıkıntı yapmadım doktor nabzin yüksek iyimisin atak rahatsızlığın varmi stresli donemdenmi geciyorsun dedi şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim yani gebeligim zor geçiyo stresliyim ve halsizim bunlara bağladım dedim ara ara nabzını kontrol et kendini kötü hissedersen doktora görün dedi benimle aynı durumları yaşayan varmi acaba tedirgin oldum biraz

Evet canım şekli bir değişik, ilk olarak boyutuna bakıyorum çünkü :) yutma sorunu var bende iri hapları yutamıyorum. Kolay yutuluyor mu peki
Valla ben başta zorlandim,bende hap yutma ozurluyum canim :)) ama sonra alıştım.rahatlikla yutabiliyorum suan

Çok konuştum canım sakin sakin anlattım. Ne hissettiğimi ondan neler beklediğimi anlattım. Ama kuruntu yapan kendi kendine sorun üreten kişi oldum :)
Allahın izniyle bebegin doğduğunda degisir canim stres yapma kendine.hamileligin tadini cikarmaya bak.sana diyorum ama bende cikaramiyorum o ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…