2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
My Poncik canım kızılcık hoşafı enfeksiyon için iyi geliyor demiştin sanırım bende de mantar çıktı acaba bende içebilir miyim sonuçta bir hoşaf içilebilir demi aklıma takıldı :)

My Poncik canım kızılcık hoşafı enfeksiyon için iyi geliyor demiştin sanırım bende de mantar çıktı acaba bende içebilir miyim sonuçta bir hoşaf içilebilir demi aklıma takıldı :)

Evet canım iyi geliyor enfeksiyona.Mantar için yapmadıysan sirkeli suylada genital bölgeni yıka çok yararını görürsün.

İstanbulda mısın ? İstanbul ve Bursa fiyatları biraz farklı. Mesela burda muayne 350 ise orda en fazla 400’dür. Risk varsa durumunda para önemsiz,inşallah sorunsuz atlatırsın canım.

Kızlar dün bacağıma bir ağrı girdi öyle böyle değil hemen doktorumu aradım magnezyum verdi birde ağrı belden girerse mutlaka yanıma geldi

benim gibi kimler bebişini kasıklarında hissediyor

Ben de yani tam ortada hissediyorum göbeğimin altı o göbek kavisinin başladığı yerde. (şeyimin hemen üstünde bitiminde yani) Normalde göbek deliğime yakın hissediyordum şimdi daha güçlenince hareketleri aşağıda hissetmeye başladım.
Normal heralde

Kızlar beni sağlık ocağı aramadı tetanoz aşısıniçin bugün doktora da sormayı umuttum kayıtta yaptırdım oysaki

Hanımlar selam sizi ilk hamile kaldığımdan beri takip ediyorum bir türlü girip yazma fırsatım olmadı.
Bursa'dayım ben de eylül annesi olucam kısmetse...
doktor önce kız gibi dedi 13. haftada
sonra kesin kız dedi 14.haftada
sonra erkeğe benziyo dedi 15.haftada
sonra da kesin erkek dedi 16. haftada
kafam karışık....
bir kızım var bu arada ikinci bebişim olacak kısmetse...

Canım işte dün doktora gittim doktor bana 24.haftadasın artık hareketleri takip etmeye başla ve bir yavaşlama hissedersen hemen gel dedi.Bende artık takibe başladım doktor dedi diye.

Ben de 28den sonra diye biliyorum geçen hafta 1 2 gün hareket etmedi diye endişelenmiştim doktorum korkma daha zamanı değil takip etmek için dedi Hatta 2 gün önce gittim bir şey söylemedi

Baya bi değişmiş
Başka bi dr baksa belirsizlikte sıkıcı

İstanbulda mısın ? İstanbul ve Bursa fiyatları biraz farklı. Mesela burda muayne 350 ise orda en fazla 400’dür. Risk varsa durumunda para önemsiz,inşallah sorunsuz atlatırsın canım.
İstanbul'dayim canım bakalım önümüzdeki hafta 3 farklı doktor görecek beni kesin teşhis alirsam Melih bey'le devam etmek istiyorum yoluma inşallah saglikla alırız hepimiz bebeklerimizi canım tesekkurler iyi dileklerin için

Ya bu surat ne allahım nasıl da güzel yüzü var dimi yuvarlak sanki maşallah bu şimdiden çok tatlı kaö hafta lık burda tam bende gidicem inşallah böyle güzel bi poz yakalarız
Aynen canim banada cok guzel geldi kirpinin yavrusu kadife tuypu olurmus ya ondan heralde bugun tam 21 haftalik olduk insallah sende de boyle guzel foto yakalanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…