2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen canim banada cok guzel geldi kirpinin yavrusu kadife tuypu olurmus ya ondan heralde bugun tam 21 haftalik olduk insallah sende de boyle guzel foto yakalanir
Ay inşallah randevumuz pazartesi 22+3 olucaz 4 gün önden gidiyodu bakalım 23 çıkcakmı ayy acayip merak ediyorum iyice belli olur artık en son babasına benziyodu atarım bende artık inşallah

OrganiZasyon şirketine yaptırıcam ben,ilk doğumumdada öyle yaptırmıştım ve çok memnun kalmıştık. Doğum işi zaten telaşe,bide orda masayla uğraşmak falan zor iş..
Peki neler vardı masada hazırladığınız kadariyla

Hediyelik olarak tohumlu kalemler var onlardan düşünüyorum bide cikolata hastanede serbet veriyo daha ne olsun yeter bence. Ee tabi kapı süsü balon falanda yaparız.
Bende öyle basit biseyler yaparım heralde süsleme falan da işte küçük bir masaya biseyler koyayım dedim ne ikram etsem

Peki neler vardı masada hazırladığınız kadariyla
Organizasyon şirketi hazırladı herşeyi. Kapı süsü,bebek beşiği süsleme,yatak başı süsleme,kapı girişinde sağdw ve solda çiçek sütunu vardı(yukarıdan aşağıya doğru minik minik çiçekler dökülüyormuş gibi değişik bişeydi) masada şamdanlar,mumalar,kavanozlarda badem şekerleri,cup cakeler,pop kekler,lohusa şerbeti,çikolata,hediyelik eşyalar,marşmelov,yapay çiçekler falan vardı.

Alerjisini nasıl anladın canm :/ hapı da etkilidir bence dedi mi sanada doktor bir ay sonra tekrarla tahlili diye.
Hamilelikten önce de çok düşük dü Ozaman vuruldum iğneyi ve yüzümde her yerim kabardı o zaman anladım doktor bunda iğne etkili dedi hap çok fazla etki etmez demişti şimdi ne oldu bilmiyorum bir daha ölçtürmem lazım inşallah bebeğe çok etkisi yoktur

Kızlar bir sorum olcaktı benim bebiş 2 gündür çok hareketli yani önceden gece sırtüstü yatınca hissediyordum şimdi maşallh çok hareketli bu ayda bu kadar olur mu valla çok hareket etse az hareket etse düşünüyoruz bu annelik ben kadar pinpirikli yapıyor bide ilk olunca

Ayyy minnoş çok tatlı maşallah Allah sağlıklar kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…