2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Masallah .Allah bagışlasın.Paşanın keyfi baya yerinde baksana.Ayrintılının sorunsuz çıkmasına da çok sevindim.Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu.Bebişlerimize saglık sıhhat versin

İnşaAllah canım zaten bebeği düşünerek dozunu ayarlamıştır doktorun.

Hanımlar mrb bebeği sağlıklı olanlara çok sevindim ben bir kaç gündür stresten dolayı sanırım baş ağrısı çekiyorum maalesef rabbim bizlere ve bebişlerimize şifa versin inşallah bu arada alışveriş ne alemde anneler günü için güzel indirimler var değerlendirmek lazım, ben indirimden bebek bezi, alt açma bezi, temassız ateş ölçer ve süt pompası denk gerirdim. Sizler neler aldınız önerdiğiniz ürünler var mı?

Valla bende aynı şeyi düşünüyordum. Son 1 haftadır maşallahı var benimde bebişin. Bazen düşünüyorum acaba bi şeyden mi rahatsız oluyor. Pimpiriklilik iste. Az hareket etse bi dert etmese bi dert şimdiden ilgi odağı oldular.

Maşallah baya belirgin çıkmış çok tatlı. Bana guluyor gibi geldi. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizim başımıza..

Cnm benim hic sterse girme bebeklerimize zarar.. bazen bende sinirleniyorum sonra diyorum ki amannnn benegimden daha mi onemli cunku onlarin psikolojisi daha karnimizdayken gelisiyor o yuzden butun stresleri dogumdan sonraya birak... ben bazen esimle tartisiyorum esim diyor ki nolur su dogumu yapana kadar kafana bisey takma sonra konusuruz doyor hakli yani bence .....ben hic bisey almadim daha bugun annem 2 takim kiyafet aldi o kadar yani

Cnm haklısında elimide değil sorun aslında okulda projeler sergiler şükür bungün bitti de biraz rahatladım sayılır, bebişe odaklanıp ihtiyaç alıp kafa dağıttım biraz iyide oldu aslında hiç bir şey takmamak lazım dediğin gibi bu süreçte

İyi akşamlar herkese 3gündür yine gezinmekten koşturmaktan giremedim kızlar herkes iyi mi biri olsa özet geçse havadisleri ne güzel olur pinkberry yazdı mı bişey aklımdaydı hep, biZ 21haftanın ortasındayız herşey yolunda ev,çocukların okulu, yüzmesi, restoranın angarya işleri derken bu hafta yoruldum baya yarın inşallah tüm günü evde geçirmek istiyorum ütü çamaşır birikti de birikti. Çarşamba günü bi yatılı yardımcı adayı ile görüşeceğim bi arkadaşımın evindeki kadının akrabası hayırlısıysa olsun diyelim.. şimdilik bu kadar sütlaç yaptım onları dolaba koyayım kalan sütün ılımasını bekliyorum yoğurt mayalayıp yatacağım duş bile alacak taakatim kalmadı

Cnm ya pinkperry sezaryen opmus bebegi kaybetmis suyu bittigi icin uzulduk rabbim insallah en kisa zamanda yerini doldurur insallah

Offf okudum pink in mesajını içim titredi resmen, nasıl herşey yolundayken birden bire böyle bişey oldu(( neyse sözün bittiği yer iyi akşamlar

İnşallah arkadaşım umarım bir sorun yok der çok küçük 1 mm den bile küçük doktor şüpheli yaklaştı zaten ama olsa da hayati bir sorun asla değil dedi yine de yanlış görülme olsa iyi olur

Canım çoğu çocukta kalpte delik oluyor. Kalp odacıklarınarasındaki az bir açıklık demek bu ve kalp büyüdükçe kapanıyor. Bebişinin ultrasonda görüldüyse muhtemelen ya doğuma kadar yada 1 yaşına kadar kapanır. Artık hızlı büyüyorlar biliyorsun.
Benim kızımda mesela çocuk domtoru steteskopla dinlerken üfürüm duydu da kalbinde delik var ama eko çekilecek kadar değil yine de isterseniz çektirin dedi. Çektirmedik lakin 1 yaşındol adan kapandı delik, üfürüm geçti.

Benim de doğuştan delik varmış annem anlatıyodu hep. doğumumdan hemen sonra farkedilmiş 6 yasıma kadar 6 ayda bir eko çekildim 6 yaşımda deliğin tamamen kapandığını söylediler. Bence boşa gerilme yani dejavu_one :))

Bebek arabası önemli bence kış bile olsa bebekle mutlaka dışarı çıkacağız, arabası ilk aldığımız şeydi ben kullanım olarak travel sistemleri kullanışlı buluyorum ileride baston pusete geçerim muhtemelen ama 4moms origami bebek arabası portbebesini ve uyumlu anakucağını aldım çünkü hastane çıkısı portbebenin ve anakucağının özellikle araca da monte olabilenlerin kullanışlı olduğunu düşünüyorum baştan arabada portbebede bile yatıran çok bebişleri ama sen yinede önce kendi ihtiyaçlarını belirlemeye çalış, ihtiyaçların doğrultusunda yaparsın alışverişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…