2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydınlar
Dün bende detaylı ultrasona gittim. Fakat benim kız bi türlü dönmedi. Yarım saat ara verdik yürüdüm hareket ettim yine dönmedi bazı organlarına bakamadı Dr haftaya tekrar gideceğiz. Yüzünü de göstermedi.

Evet öyleymiş canım 6 ayda bir kontrol oluyormuş doktorda sorun olur demedi ama kesinleştirmek adına eko çekilsin dedi çarşamba çektiricez bakalım hayırlısı hakkımızda.

Canım çikolata yeseydin ve meyve suyu içseydin bana randevu alırken öyle demişlerdi öyle gittim yoksa benim ki sabahları uyuyor. Güzel gördü bakıldı yüzü istediğimiz gibi net çıkmadı ama iyiydi yani haftaya öyle dene

günaydın kızlar

1 2 haftadır beslenmeme dikkat etmiyodm normalde ne kadar sağlıksız besleniyomuşuz onu anladım

Valla öyle canım fast food falan yiyordum sosis salam yiyordum ama konserve dondurulmuş hazır meyve suları hiç kullanmıyordum zaten kola da ancak dışarı da ya birkaç evde yaptığım yemekle içerim o da kutu alır hemen bitirirm büyük almazdım. Şimdi daha da dikkat ediyoruz tabi süt içmeyen ben nerdeyse hergün muzlu süt yapıp içiyorum mesela. Ama senin gibi kaçamaklarım da oluyor dün hamburger yedim mesela ama akşam evde yemek yedim. Kfc yiyorum bir de ayda bir.

İnşallah canım öyle dedi doktorda hiçbir sorun olmaz sağlığı açısından dedi eko için randevu aldık çarşamba günü gidicem bakalım o yaşa kadar bir sorun olmadı dimi

Canım gitmeden hemen önce yemek ye üstüne biraz çikolata. Benim ki de normalde çok hareketsiz hep uyur, ayrıntılı saati 3tü, 2buçukta yemek yedim hemen üstüne çikolata ve çok hareketliydi, miden dolu bi şekilde git

Bende fastfood hastasıyım Marmaris büfe kankam bildiğin ciğer Amerikan turşu yedim dün değil önceki gün favorim çok sık yemiyorum tabiisi hamburger kebap falan daha çok yedim ama düzenlide besleniyorum haftanın 6günü fln 2yumurta yerim sabahları süt meyve et balık ceviz fındık tüketirim o yüzden arada fastfooduda çekinmeden yiyorum
Bebişin içinde hiç endişe etme çoğu bebekte görülüyor bu durum ve sonra kayboluyor kendiliğinden sende hep öyle düşün

ben de kola cok içmem ama meyve suyu cok içerdik eşimle bide pizzalar dönerler aketli gıdalar fln
kahvaltı da cok yapmazdm ben yapsamda 1 dilim ekmek cok az peynir le geçiştirirdm simdi yumurta yiyeym penir zeytin süt fln baya zengin kahvaltılar yapıyorm
akşam yemekleri zaten sırayla et yesillik bakliyat

ama mesela 2 haftadır kahvaltıyı yine bırakmıştm eşim farketmiş yumurta fln almş kahvaltı yaptıgını görücem dedi
akşamları da geçiştiriyodm balık almş gelmiş

Ben 1 yumurta ancak yiyorum ama bu hafta yemedi çok fazla kaşıntım var karnımdaydı kol ve bacaklara da yayıldı ama daha çok karnımda ama yumurtayla ilgili değil anladım. Ya karac,iğerde bir sorun varsa oluyormuş kaşıntı ya da pupp denen alerji neden oluyormuş şu an kaşıntı giderici krem kullanıyorum çok fayda etmiyor. Doktoruma gidicem ona da 10 gün sonraya randevu bulabildim hem kaşıntı hem de detaylı raporunu göstericem. Ense kalınlığımız 12. haftada normaldi dün 5.3 mm sınırda çıktı doktor detaylı dna önerebilirim ama duruşundan da olabilir kafası arkaya doğru dedi. Bir de kendi doktorum baksın ikili test riskim de düşüktü oysa ki.

Pizza döner falan bizde her hafta vardı canım. Kahvaltı bende yapmazdım öğlene kadar da dururdum ama şimdi acıkıyorum. Evde kahvaltı yapamıyorum ama eşim portakal sıkıyor tost yapıyor tostu biraz yiyorum ya yumurta yiyorum evde işyerine peynirli ekmek getirip yiyorum falan. Akşamları da düzenli yiyorum balık seviyorum ama artk zamanı geçiyor eve almıyorum dışarda yiyorum ama her hafta yemiyorum yemem lazım. Her akşam 350 400 ml muzl süt yapıp içiyorum. Ceviz var işyerine getirdim aklıma gelirse yiyorum işte ama kilosu falan iyi şükür bebeğimin

Beslenme konusunda sanki hiç iyi beslenemiyormuşum gibi geliyor bana. Ara öğünlerim gayet iyi meyve, yoğurt,süt,çerez. Ama öğle ve akşam yemekleri sanki geçiştirmelik gibi. Ne pişiricem diye düşünmekten yoruluyorum. Dün mesela ne yapsam ne yapsam derken fırında karışık kızartma yaptım. Ve ekmek çok tüketiyorum. Her öğünde yiyorum, sanırım artık sadece kahvaltıda tüketmeliyim. Tuzu da azalt yeme diyorlar ama tüketiyorum

bende mi hazırlayp işe getirsem evde yedigim öğlene kadar idare etmiyo acıkıyorum.
muzlu sütü bende denedim güzel oluyo cidden yazın bide içine buz atıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…