- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.101
Top burunlu bişey bu maşallahBen de bugün detaylı ultrasonu yaptırdım her şey yolundaymış şükür tam gününde çıktı bu kez 375 gram 23 cm. Sürekli esnedi bi deBizim bebişin burnu büyük olacak sanırım bi de çatık kaşlı Eki Görüntüle 2145203
bnmde giycek bişeyim kalmadı olmuyo artk kıyafetlerim kendime bişeyler almam lazımValla ben de hiç bir şey almadım. Yani lcw ye falan giriyorum bebekten çoktan kendime kıyafet bakıyorum hala
ben yine anlamadm yaa niye anlamıyorm su görüntülerdenBakin bakalim teyzeleri benim minnnosuma
Benim de doğuştan delik varmış annem anlatıyodu hep. doğumumdan hemen sonra farkedilmiş 6 yasıma kadar 6 ayda bir eko çekildim 6 yaşımda deliğin tamamen kapandığını söylediler. Bence boşa gerilme yanidejavu_one :))
Günaydınlar
Dün bende detaylı ultrasona gittim. Fakat benim kız bi türlü dönmedi. Yarım saat ara verdik yürüdüm hareket ettim yine dönmedi bazı organlarına bakamadı Dr haftaya tekrar gideceğiz. Yüzünü de göstermedi.
günaydın kızlar
1 2 haftadır beslenmeme dikkat etmiyodm normalde ne kadar sağlıksız besleniyomuşuz onu anladım
Canım çoğu çocukta kalpte delik oluyor. Kalp odacıklarınarasındaki az bir açıklık demek bu ve kalp büyüdükçe kapanıyor. Bebişinin ultrasonda görüldüyse muhtemelen ya doğuma kadar yada 1 yaşına kadar kapanır. Artık hızlı büyüyorlar biliyorsun.
Benim kızımda mesela çocuk domtoru steteskopla dinlerken üfürüm duydu da kalbinde delik var ama eko çekilecek kadar değil yine de isterseniz çektirin dedi. Çektirmedik lakin 1 yaşındol adan kapandı delik, üfürüm geçti.
Canım gitmeden hemen önce yemek ye üstüne biraz çikolata. Benim ki de normalde çok hareketsiz hep uyur, ayrıntılı saati 3tü, 2buçukta yemek yedim hemen üstüne çikolata ve çok hareketliydi, miden dolu bi şekilde gitGünaydınlar
Dün bende detaylı ultrasona gittim. Fakat benim kız bi türlü dönmedi. Yarım saat ara verdik yürüdüm hareket ettim yine dönmedi bazı organlarına bakamadı Dr haftaya tekrar gideceğiz. Yüzünü de göstermedi.
Bende fastfood hastasıyım Marmaris büfe kankam bildiğinValla öyle canım fast food falan yiyordum sosis salam yiyordum ama konserve dondurulmuş hazır meyve suları hiç kullanmıyordum zaten kola da ancak dışarı da ya birkaç evde yaptığım yemekle içerim o da kutu alır hemen bitirirm büyük almazdım. Şimdi daha da dikkat ediyoruz tabi süt içmeyen ben nerdeyse hergün muzlu süt yapıp içiyorum mesela. Ama senin gibi kaçamaklarım da oluyor dün hamburger yedim mesela ama akşam evde yemek yedim. Kfc yiyorum bir de ayda bir.
ben de kola cok içmem ama meyve suyu cok içerdik eşimle bide pizzalar dönerler aketli gıdalar flnValla öyle canım fast food falan yiyordum sosis salam yiyordum ama konserve dondurulmuş hazır meyve suları hiç kullanmıyordum zaten kola da ancak dışarı da ya birkaç evde yaptığım yemekle içerim o da kutu alır hemen bitirirm büyük almazdım. Şimdi daha da dikkat ediyoruz tabi süt içmeyen ben nerdeyse hergün muzlu süt yapıp içiyorum mesela. Ama senin gibi kaçamaklarım da oluyor dün hamburger yedim mesela ama akşam evde yemek yedim. Kfc yiyorum bir de ayda bir.
Bende fastfood hastasıyım Marmaris büfe kankam bildiğinciğer Amerikan turşu yedim dün değil önceki gün favorim çok sık yemiyorum tabiisi hamburger kebap falan daha çok yedim ama düzenlide besleniyorum haftanın 6günü fln 2yumurta yerim sabahları süt meyve et balık ceviz fındık tüketirim o yüzden arada fastfooduda çekinmeden yiyorum
Bebişin içinde hiç endişe etme çoğu bebekte görülüyor bu durum ve sonra kayboluyor kendiliğinden sende hep öyle düşün
Nasil anlamiyon kiz bebisim gulucuk atmisssssbnmde giycek bişeyim kalmadı olmuyo artk kıyafetlerim kendime bişeyler almam lazım
ben yine anlamadm yaa niye anlamıyorm su görüntülerden
ben de kola cok içmem ama meyve suyu cok içerdik eşimle bide pizzalar dönerler aketli gıdalar fln
kahvaltı da cok yapmazdm ben yapsamda 1 dilim ekmek cok az peynir le geçiştirirdm simdi yumurta yiyeym penir zeytin süt fln baya zengin kahvaltılar yapıyorm
akşam yemekleri zaten sırayla et yesillik bakliyat
ama mesela 2 haftadır kahvaltıyı yine bırakmıştm eşim farketmiş yumurta fln almş kahvaltı yaptıgını görücem dedi
akşamları da geçiştiriyodm balık almş gelmiş
tekrar tekrar baktım buz devrindeki sid gibi bişey gördümNasil anlamiyon kiz bebisim gulucuk atmisssss
Hahahshhhhhh ay kiz guldurdun beni vallatekrar tekrar baktım buz devrindeki sid gibi bişey gördümya neden anlamıyorum ben bu görüntülerden cok sinir oldm su an kendime
bende mi hazırlayp işe getirsem evde yedigim öğlene kadar idare etmiyo acıkıyorum.Pizza döner falan bizde her hafta vardı canım. Kahvaltı bende yapmazdım öğlene kadar da dururdum ama şimdi acıkıyorum. Evde kahvaltı yapamıyorum ama eşim portakal sıkıyor tost yapıyor tostu biraz yiyorum ya yumurta yiyorum evde işyerine peynirli ekmek getirip yiyorum falan. Akşamları da düzenli yiyorum balık seviyorum ama artk zamanı geçiyor eve almıyorum dışarda yiyorum ama her hafta yemiyorum yemem lazım. Her akşam 350 400 ml muzl süt yapıp içiyorum. Ceviz var işyerine getirdim aklıma gelirse yiyorum işte ama kilosu falan iyi şükür bebeğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?