2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
tekrar tekrar baktım buz devrindeki sid gibi bişey gördüm ya neden anlamıyorum ben bu görüntülerden cok sinir oldm su an kendime

Benim annemde anlamıyor bak anne işte burnu gözü diyorum hani ben göremiyorum burnu görünmüyor ki diyor bana. Detaylı ultrasonda ağzı burnu daha net benimki baya baya dolma dudak çıkmış yalnız babasına çekecek kesin şekli. Tamamen bakma açısıyla alakalı hani bazı resimler vardır bir açıdan bakarsın başka öbür açıdan başka birşey görünür bebek ultrasonları da aynı işte o yüzden bazıları farkedemez neresi ne diye.

marmaris bufe hastasiyiz dedeeee

BEnde kucukken bebek anlamiyordum ama bunda gayet net canim...resmen guluyor. Ayyy dun boyle gulerken gordum ya. Cok mutlu oldum sanki dogmus gibi hissettim var ya bambaska.. ranbim isteyen herkese nasip eder insallah..yaa kizim 11 yasinda unutmusum valla bebegi sanki ilkmis gibi heyecanlaniyorumm
ultrason fotosundan anlamayan ilk anne olarak tarihe geçicem

bende mi hazırlayp işe getirsem evde yedigim öğlene kadar idare etmiyo acıkıyorum.
muzlu sütü bende denedim güzel oluyo cidden yazın bide içine buz atıcaksın

Ben oldum olası erken yiyemem zaten yumurta yiyorum tostun birazını ama tost olmazsa sandviç işyerinde daha iyi oluyor acıkmış oluyorum daha iyi yiyorum kaşar beyaz karışık koyuyorum çünkü tost yesem hepsini o saatte bitiremiyorum tekrar sandviç yapsam tıkanmış oluyorum ama saat 10.30 gibi falan acıkıyorum ee o zaman yesem öğle yemeğini yiyemicem o yüzden işe getirmek daha avantajlı oluyor 9 gibi yiyorum . Aynen muz ve bal karışımı süper oluyor yazında buz dediğin gibi çilekli de deneyecektim ama çileklerin de doğru düzgün tadı yok ki

marmaris bufe hastasiyiz dedeeee

Kızımm canımı istettiniz yaa Eskişehir'e de açılmıştı ama kapandı mı kapanmadı mı bilmiyorum geçen gün geçerken göremedim çünkü bir uğrayayım ben. İstanbul'a gidicem haftasonu ama oraya gitmeye vaktim yok avm de varsa giderim

akşam yemegi derdi bende de var hele corba ne yapsam diye düşünmekten

vala benim de ne zamandir canim cekiyo ama kars da da yok malesef burda hic bisey yok.

kendi bebegimin anlıyorm cünkü ultrasonda da görüyorm ya doktor gösteriyo bak agzı yüzü diye ama böyle karsıma foto gelince tavsan gibi kalıyorm

bnde bazen düşününce heyecanlanıyorm
dün eşime diyorm dogsa da hem rahatlasma hem de doya doya sevsek diye

evet bende bazen dyanamayıp öğleene dogru bişeyler yiyorm bu sefer öğle yemeginde bişey yenmiyo dedigin gibi

ben cilek sevmem yaa önceden cilek tarlamız vardı gece gündüz toplardk o yüzden tiksindim galiba

evet bende bazen dyanamayıp öğleene dogru bişeyler yiyorm bu sefer öğle yemeginde bişey yenmiyo dedigin gibi

ben cilek sevmem yaa önceden cilek tarlamız vardı gece gündüz toplardk o yüzden tiksindim galiba

Ben çilek severim ama valla tadı yok çok nadir güzel çilek denk geliyor yani. Reçel olarak sadece çilek reçeli severim ve yaparım.

Ben çilek severim ama valla tadı yok çok nadir güzel çilek denk geliyor yani. Reçel olarak sadece çilek reçeli severim ve yaparım.
eğer sizin orda varsa köylü pazarından al canım onlarınki hormonsuz dogal oluyo ben genelde köyden getirtiyorm öyle meyveleri recellik hoşaflik

Günaydın Eylül anneleri :) kızımla 3. Eğitim gününüz çişini çok güzel söylüyor Maasallah ama halen kakasini yapmadı poposunu tutuyor anlıyorum sıkışıyor anne çişim diyor koştur koştur wc ye gidiyoruz çişini yapıyor gaz da çıkıyor ama kaka yok of zor olacak galiba en iyisi az zeytinyağı icireyim belki işe yapar

Son düzenleme:
Günaydın kızlar aşıya geldim inşallah bayılıp gitmem şuan bekliyorum ve acayip korkuyorum gerildikçe gerildimm nefret ediyorum bu aşılardan iğnelerden inşallah acımıyodur

iyi en azından söylüyomş geldigini ablam yegenimin peşinde gziyo bu aralar kızım çiş var mı diye

Maşallah :) büyük tuvalet maalesef zor. Yeğenim 4 yaşına kadar büyük tuvaletini beze yaptı. Küçük tuvaletim geldi deyip yapıyordu klozetine ama büyük tuvaleti geldiğinde bez bağlatıyordu, bez yoksa günlerce tutuyordu. Allah kolaylık versin

Bizimki de öyle olacak diye korkuyorum inan karnı kocaman oldu ödül vereceğim diyorum gülüyor :) wc de aşk yaşıyoruz sürekli öpüp sarılmak istiyor sıpa ugrastiriyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…