2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Senin ki benimkinden büyük beklemek iyi o zaman

Sağol canım işte okula başlayacak diye biraz acele ediyorum bide yaşına Şubat'ta giriyor soğuklarda zor olur deniyor Ağustos'ta bi deneyeceğim inş

Canım zor ama el mecbur maalesef öyle ya da böyle olacak bu iş :) ben klozet aparatı aldım ve küçük bir basamak kızına direkt wc ye alışsın diye çünkü lazımlığa alıştıktan sonra klozete zor olur diye düşündüm yani iki defa ugrasmaktansa tek seferde kurtarayım inşaAllah çok yorulmam :/

Kuzun daha hazır değil galiba annesi istersen üstünü çıkartmadan oturt lazımlığa en azından korkusunu aşar. Sonra arada çisini yapması için bensiz oturt. Şu an yapma ama o psikolojiyi bi unutsun ağlamayı sürekli hale gelmesin.

Benim hiç ağrı olmadı tetanozda biraz ağırlık vardı o kadar her işimi yaptım kolumun ustunede yattım. Hareket ettir kolunu çabuk atlatirsin. Kıyamam canım geçmiş olsun. Annelik seni zamanla daha cesur ve güçlü kılacak emin ol. Benimde evde yanlız kalma fobim vardı. Örümcek fobim vardı hepsini yasaya yasaya yeniyorsun birden olmuyor. Anne olunca güç geliyor insana. Biz memleketten uzagiz bulunduğumuz şehir hiç akraba yok eşim 12 saat evde yok bebegim sayesinde yendim o bana güç verdi inşallah seninde öyle olacak yeneceksin.

Bende iki kızıma da direk klozetle başladım lazimlik hiç kullanmadım ilk bi kaç gün ben sordum tuvaleti var mı diye alkışlayıp öpüyorum yaptiginda çok kolay alıştılar. Seninki de alışır merak etme ne kadar çabuk alıştırsan okadar ıyi ikiniz içinde.

Evet hayat bizi günden güne büyütüyo oysa hala annemin kuzusuyum kürtaj olduğumda bunu daha iyi anladım annelik çok başka bi duydu çok başka bi güç çok başka bi sabır henüz anne değilim doğmadı bebeğim ama eminimki onunşa dahada güçlenicem o beni büyütücek bende ailemden uzakta yaşıyoruz eşim gece çalışıyo benimde tek kalıyorum etrafda kimse olmamasıda zor ama eminim yavrum doğunca herşey daha güzel gelicek sağlıcakla gelsinlerde başımızın üstünde sorunları korkuları

Genelde 1 yaşına kadar kapanıyormuş zaten doktorda bize olmayadabilir bende yanılmış olabilirim en iyi eko çektirmek emin olmak dedi ama çok küçük hiç sorun değil biraz rahatladık öyle eko da çekilelim bakalım ne diyecek tabii ki önceden ultrason falan yokmuş ki bırak detaylıyı falan kimbilir neler vardı da bilmiyorlardı

Bende 1 ayda 4 kilo almış biri olarak alkış bekliyorum sen o kadar alma kilo diren 1 ayda git hepsini toplu al aferin bana

Canım artık mecbur alacaksın bir kere bebek kilo alıyor tatlım ben 21 haftam bitti bebek zaten nerdeyse yarım kilo oldu yani rahim plasenta ağırlığı da var. Artık artıyor kilo artışları ben bu zamana kadar 6 kilo aldım ama çoğu son 2 ayda. Mesela 2 haftada bir kilo aldım ama bu arada besin zehirlenmesi oldu ishal falan 3-4 gün birşey yiyemedim yoksa 2 haftada 2 kilo almış olurdum öğlen mantılı sebzeli çorba ve tavuk yedim ekmek yedim yanında ve hala aç gibiyim inanamıyorum kendime

canım ne güzel başlamışsın benim de oğlum 28 aylık ben de doğumdan önce öğrensin istiyorum ama çalışıyorum annemin öğretmesi lazım çi diyor bazen bezi atıyor biraz üstüne düşsek sanki öğrenek hemen annem bayramdan sonra öğretiyim diyor bir de odasını ayıracam doğumdan önce yoksa 4 kişi çok zor olacak bakalım hayırlısı senin kızın ne kadarlık

kızlar ben de son 2 ayda 6 kilo aldım 68 den 74 e çıktım sonumdan korkuyorum ama doymuyorum yiyorum

vala benim de ne zamandir canim cekiyo ama kars da da yok malesef burda hic bisey yok.
Sen karstamıydın canım.Geçen sene bizde erzurumdaydık.Ablam doğu gorevi dolayısıyla karstaydı doktor yönünden çok sıkıntılı orası.Allah kolaylık versin

Ay o oda mevzusu yüzünden eşimle fena kavga edeceğim kizima bağımlı ayrılamıyor odadan diyorum yazık etme çocuğun psikolojisi bozulacak senin yüzünden oda da geniş değil ki 4 kişi kalalım çocuk doğduğunda senin yüzünden kardeş kıskançlığı yaşayacak dedim dinlemiyor kıyamıyorum diyor kızım 33 aylik canım.

Merhabalar herkese hamileliğimin başından beri mantar enfeksiyonum vardı 10 tane fitil kullandım geçti,sonra idrar yolu enfeksiyonu çıktı ona da hap kullandım geçti,şimdi yine mantar çıktı bu sefer dr mantar hapı verdi 3 tablet 3 gün arayla benim gibi olan var mı 10 günde 1 tahlik veriyorum yaa kullanayim mi hapi cok ilaç kullandım huzursuzluk var içimde offff

Kızlar bugün çok kötü bi kabus gördüm hala etkisinden kurtulamadım.Bebeğim ölmüştü.Sezeryanla alınışını bile bire bir yaşadım.Çok gerçekti o kadar ki gerçek zannettim habire inşallah bu kabustur rüyadır doye konuşuyodum.Gözümü bi açışım vardı görmeniz lazım o kadar şükrettim ki rüya olmasına.Allah kimseye göstermesin çok kötüydü

eşim de öyle diyor kalsın diye ama ben ayırma taraftarıyım oğlumun uykusu çok hafif her şeye uyanıyor zaten uyku yeni düzeldi iki çocuk gece uyansa yetişemem çok zor olacak zaten araları az bence ayırmak doğru

kızlar ben de son 2 ayda 6 kilo aldım 68 den 74 e çıktım sonumdan korkuyorum ama doymuyorum yiyorum

ben de geçen cumartesi tartıldım. 7 kilo almıştım. iştahım maaşallah çok var. benim ekmekle aram hiç yoktur. yersem sabah 1 dilim o kadar. ama normal yemek çok yiyorum. doktorum sağlığın açısından bir sorun yok şimdilik endişe etme kafana takma dedi. ben de takmıyorum açıkçası. verirken çok zorlanacağım biliyorum ama şimdiden düşünmek işime gelmiyor açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…