- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.201
Allah yardımcın olsun canım inşallah böyle bişeye gerek kalmadan bebeğine vaktinde kavuşursunKızlar ben ayrıntılı ultrasona girdim.
Bebegimin herşeyi normal çok şükür ama plesantasindan bebeğe giden damarlardaki kan akisinda azalma varmış erken doğum olabilirmiş yani bebegi besleyemedigi anladıkları anda sezeryan yapabilirlermis çok korkuyorum daha 23 haftalık ve 27 28inci haftalarda bile aldıkları oluyormuş cok uzun sure kuvezde kalmasi gerekebilirmis bana dua edin lutfenn
İnşallah sorunsuz atlatır sağlıklı bir Doğum yaparsın canım bende 10 gün sonra tüp bebek doktoruma gidicem başka şehirde ama ne yapalım o görmese içim rahat etmeyecek telefonda bırakma dedi muayene etmesinde yarar varKızlarColcicegi89 bugün tüp bebek doktoruma gittim plasentada kanama alanlari vardı rutin takiplerimi yapan doktorum kan sulandiricilarin gereksiz oldugunu hatta plasentamdaki kanamayi arttiracagini soylemisti. Ama son kararı bana bırakmıştı tüp bebek doktorum iğnelerin şu an senin için bir faydası da zararı da yok keselim dedi. Sezeryanim icin de su an risk yok 36'da herşey netlesir dedi coook rahatladım. Salı perinatolog perşembe de profesor gordumu beni tam rahatlayacagim. İnşallah sıkıntısı olan arkadaşlarım da bir an önce güzel haberler alır
Yemiştim aslında, çok hareketliydi ama dönmedi nedenseCanım çikolata yeseydin ve meyve suyu içseydin bana randevu alırken öyle demişlerdi öyle gittim yoksa benim ki sabahları uyuyor. Güzel gördü bakıldı yüzü istediğimiz gibi net çıkmadı ama iyiydi yani haftaya öyle dene
Benim de 3 bucuktaydı randevum yemek yiyip gitmiştim.Canım gitmeden hemen önce yemek ye üstüne biraz çikolata. Benim ki de normalde çok hareketsiz hep uyur, ayrıntılı saati 3tü, 2buçukta yemek yedim hemen üstüne çikolata ve çok hareketliydi, miden dolu bi şekilde git
İnş zamanında doğar canım kan sulandırıcı kullanıyor musun bu gibi durumlarda verildiğini duymuştum kuzenimdede aynı olay var ilk iki gebeliğinde 32 ve 34 te aldılar şimdi üçüncü 36. Haftada doğmadı henüz
Canım bende de o risk var şöyle ki şu an bir sorun yok ama ikili testte papp-A değerim düşük çıktığı için erken doğum riski olabiliyormuş bu da trombofiliden dolayı olabiliyormuş yani kan pıhtılaşması falan bunu bana ilk doktorum hiç demedi değiştirdiğim doktor dedi. Hatta bana soluna yat dedi coraspin kan sulandırıcı zaten kullanıyorum tüp olduğu için onu ihmal etme dedi özelliklekan akışına baktı ama tam da birşey dememişti ben araştırdım. Sende bence raporu al kendş doktoruna git coaspin verebilir faydası olabilir, soluna yat o da bebeğe giden kan akımına etki ediyor, yürüyüş yap ama fazla değil doktorunda sana anlatır mutlaka ne yapman gerektiğini bir şey olmaz inşallah canım
Kan sulandırıcı değil ama coraspin kullanmaya başladım kızlar yürüyüş yapmıyordum yürüyüşe de başladım gunde yarim saat 2şer kere inşallah iyi gelir ve zamaninda dogar bebeğim çok endişeliyim. Farklı bi Dr 'a daha görünucem bakalım o neler diyecek.
Evet bence de gitmelisin hem bi başka gözün görmesi daha iyidir hem de bizimkiler tüp bebek olduğu icin bazi durumlari uzman doktorlar tam anlayamıyorlar senin de için rahatlar umarım haberlerini bekliyorumİnşallah sorunsuz atlatır sağlıklı bir Doğum yaparsın canım bende 10 gün sonra tüp bebek doktoruma gidicem başka şehirde ama ne yapalım o görmese içim rahat etmeyecek telefonda bırakma dedi muayene etmesinde yarar var
İnşallah canım öğrendiğimden beri yüreğim ağzımda Allah yardımcımız inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimizeCoraspin kan sulandırıcı zaten canım inşallah iyi gelecek merak etme doktorlar her ihtimali söylüyorlar ki dikkat edelim diye
Benimde doppler da göründü sıkıntı canım plesatadan giden kan akışında azalma var dedi.Senin nası bi sıkıntı göründü dopplerdePoly canım benim bi kaç arkadaşımda da ayni durum oldu hepsi sağlıcakla doğurdular. Doktorlar her ihtimali soylerler sen üzülme mutlaka başka doktora da görün benim de sıkıntılı çıktı dopplerim doktorum hepten panikletti tüp bebek dr rahatlattı bakalım iki doktor daha görecek sakin olmaya çalış allah korusun stres onlara tahminizden cok daha fazla zarar veriyor cik gez guzel muzikler dinle
Ayy çok beğendim aynı benle eşim
Sen yine kızını evlendirmiyosun ben direk oğlumuda evlendirmiyorum kocam saçmalama şimdiden kaynanalık yapıyosun diyoAyy çok beğendim aynı benle eşim. Bende diyorum ben kızımı evlendiremem evlendirsemde uzağa veremem
Ayyy bizde bu yaz Doğuya tahini çıkcak eşimin valla bizim Doğum falan karıştı ortalık napcaz bilmiyorumevwt canm biz de dogu gorevindeyiz .her sey cok sikintili.insallah bu yaz baticiyiz
Canım biley yoktur sakin olmaya çalış interneti çok araştırıp kafanı karıştırma doktorum toplanma olur arada demiştiGünaydın kızlar belimden kasığıma bacağıma vuran bi ağrı var ve bebeğim sürekli kasılıyo çok korkuyorum akıntımda fazla geldi doktoruma mesaj attım şimdi cevap bekliyorum o kadar kötü şeyler yazıyor ki internette moralim bozuk hiç uyumadım cevap bekliyorum doktordan
İnşallah Toplanma oluyoduda bugün çok fazla oldu ağrımda olunca çok korktum doktorum hastanede değil devlet var burda oraya gideyim diyorum ama onlarda genelde kanama olmadan vs çok işgilenmiyo yada alttan bakmak istiyolar eşim işten gelince nöbetçi bi doktor bulursam giidcem yoksa zaten randevum pazartesi ben hiç evham yapmazdım böyle şeyleri ama burda olan bi kaç olaydan etkilendim sanırım rabbim hiç binkadını evlatla sınamasın çok zor gerçekten bi kere yaşadım bende rabbim bi daha yaşatmasın bu arada bebeğin harektlerini hissediyorum en azından çok şükürCanım biley yoktur sakin olmaya çalış interneti çok araştırıp kafanı karıştırma doktorum toplanma olur arada demişti
kars a gelirseniz dr filan oneririmAyyy bizde bu yaz Doğuya tahini çıkcak eşimin valla bizim Doğum falan karıştı ortalık napcaz bilmiyorum
Plasentada lakun dedikleri kanama golcukleri var ve Plasenta eski sezeryan kesime yapismis. Internette okuduklarimdan sonra resmen bunalima girdim doktoruma gittim ben panik o benden panik :) tüp bebek doktoruma gidince rahatladim . Simdi hep olumlu düşünüyorum kafami dağitacak işler buluyorum ve internette hiçbir şey okumuyorum.Benimde doppler da göründü sıkıntı canım plesatadan giden kan akışında azalma var dedi.Senin nası bi sıkıntı göründü dopplerdeMilenaNikoleyeva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?