2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Allah yardımcın olsun canım inşallah böyle bişeye gerek kalmadan bebeğine vaktinde kavuşursun

İnşallah sorunsuz atlatır sağlıklı bir Doğum yaparsın canım bende 10 gün sonra tüp bebek doktoruma gidicem başka şehirde ama ne yapalım o görmese içim rahat etmeyecek telefonda bırakma dedi muayene etmesinde yarar var

Yemiştim aslında, çok hareketliydi ama dönmedi nedense

Benim de 3 bucuktaydı randevum yemek yiyip gitmiştim.

Kan sulandırıcı değil ama coraspin kullanmaya başladım kızlar yürüyüş yapmıyordum yürüyüşe de başladım gunde yarim saat 2şer kere inşallah iyi gelir ve zamaninda dogar bebeğim çok endişeliyim. Farklı bi Dr 'a daha görünucem bakalım o neler diyecek.

Coraspin kan sulandırıcı zaten canım inşallah iyi gelecek merak etme doktorlar her ihtimali söylüyorlar ki dikkat edelim diye

Evet bence de gitmelisin hem bi başka gözün görmesi daha iyidir hem de bizimkiler tüp bebek olduğu icin bazi durumlari uzman doktorlar tam anlayamıyorlar senin de için rahatlar umarım haberlerini bekliyorum

İyi aksamlar güzel anneler :) bugün kızımın kaka nin ne olduğunu bilmediğini anladım sonra bezine yapmasını istedim yaptı gösterdim bak kızım kaka bunlar oluyor sen bunları wc ye yapacaksın sonra sifonu çekip by by kakalar diyeceğiz dedim çok şükür ki anladı beni normal de günde 1 defa bezine yapıyordu bugün 4 defa kaka yaptı 1 ı beze 3 ü tuvalete. 3. Günüm sıfır çiş kaçağı 60 defa wc ye koşturma ve 3 defa kaka yaparak tamamladık belime ağrılar girdi ama nazar değmesin korktuğum kadar olmadı :)

Eğitim verecek anneler çocuğunuz sizi gerçekten anlıyorsa bu işe kalkışın asla kızmayın onlara çünkü bilmiyorlar tecrübesizler hatta korkuyorlar. Sizde kendinize güvenin ve istikrarlı olun gerisi kolay olur emin olun.

Poly canım benim bi kaç arkadaşımda da ayni durum oldu hepsi sağlıcakla doğurdular. Doktorlar her ihtimali soylerler sen üzülme mutlaka başka doktora da görün benim de sıkıntılı çıktı dopplerim doktorum hepten panikletti tüp bebek dr rahatlattı bakalım iki doktor daha görecek sakin olmaya çalış allah korusun stres onlara tahminizden cok daha fazla zarar veriyor cik gez guzel muzikler dinle

Coraspin kan sulandırıcı zaten canım inşallah iyi gelecek merak etme doktorlar her ihtimali söylüyorlar ki dikkat edelim diye
İnşallah canım öğrendiğimden beri yüreğim ağzımda Allah yardımcımız inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize

Benimde doppler da göründü sıkıntı canım plesatadan giden kan akışında azalma var dedi.Senin nası bi sıkıntı göründü dopplerde MilenaNikoleyeva

Offf hasta oluyorum galiba okuldan geldiğimden beri üşüyorum boğazım gıdıklanıyor. Sıcak suya bal limon katıp içiyorum umarım işe yarar. Ayağımın altına da sıcak su koydum. Çok üşütüyorum ayağımdan

Günaydın kızlar belimden kasığıma bacağıma vuran bi ağrı var ve bebeğim sürekli kasılıyo çok korkuyorum akıntımda fazla geldi doktoruma mesaj attım şimdi cevap bekliyorum o kadar kötü şeyler yazıyor ki internette moralim bozuk hiç uyumadım cevap bekliyorum doktordan

Canım biley yoktur sakin olmaya çalış interneti çok araştırıp kafanı karıştırma doktorum toplanma olur arada demişti

Canım biley yoktur sakin olmaya çalış interneti çok araştırıp kafanı karıştırma doktorum toplanma olur arada demişti
İnşallah Toplanma oluyoduda bugün çok fazla oldu ağrımda olunca çok korktum doktorum hastanede değil devlet var burda oraya gideyim diyorum ama onlarda genelde kanama olmadan vs çok işgilenmiyo yada alttan bakmak istiyolar eşim işten gelince nöbetçi bi doktor bulursam giidcem yoksa zaten randevum pazartesi ben hiç evham yapmazdım böyle şeyleri ama burda olan bi kaç olaydan etkilendim sanırım rabbim hiç binkadını evlatla sınamasın çok zor gerçekten bi kere yaşadım bende rabbim bi daha yaşatmasın bu arada bebeğin harektlerini hissediyorum en azından çok şükür

Benimde doppler da göründü sıkıntı canım plesatadan giden kan akışında azalma var dedi.Senin nası bi sıkıntı göründü dopplerde MilenaNikoleyeva
Plasentada lakun dedikleri kanama golcukleri var ve Plasenta eski sezeryan kesime yapismis. Internette okuduklarimdan sonra resmen bunalima girdim doktoruma gittim ben panik o benden panik :) tüp bebek doktoruma gidince rahatladim . Simdi hep olumlu düşünüyorum kafami dağitacak işler buluyorum ve internette hiçbir şey okumuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…