2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Igneden bahsetmişsiniz benim iğne korkum yok ama benim damarlarım yok bulamıyor hemşireler her kan vermeye gittiğimde delik deşik oluyorum en sonunda elimin üstüne iğnenin ucunu sokuyorlar damlata damlata tüpü dolduruyorlar.. ignenin Arkasına tüp taktiklarinda dolmuyor cunku kan gelmiyor oyle. Her gittigimde kan aldırmaya benim damarlarım zor alınamıyor kan böyle damlata damlata alabiliyorlar ancak dediğim halde hirs yapıyorlar illa bulucaz damarı diye koluma sokuyorlar iğneyi tabiki bulamıyorlar o iğneyi içerde bi saga bi sola döndürüyorlar ya benim o zaman tansiyonlarım 0 a düşüyor herhalde bayılacak gibi oluyorum birde şey demeleri yok mu hatice abla bi de sen denesene sanki deneme tahtası olarak gitmişim ben oraya he diyorum bütün hastane sıraya gecsin. Bazen ayagimdan falan alıyorlar doğuma giderken en korktuğum şey o damar yolunu nasıl açacaklar bende.

kızlar ben de son 2 ayda 6 kilo aldım 68 den 74 e çıktım sonumdan korkuyorum ama doymuyorum yiyorum

Ben son zamanlarda almadım ama 3 kilosunu falan son 2 ayda almışımdır asıl bundan sonrasından korkuyorum bende çünkü doymuyorum yani doyuyorum tekrar yemek yemek istesem yiyemem ama atıştırma eğilimim oluyor içim eziliyor acayip bir şekilde. Bir de 1 ay sonra evde olucam rapor hakkı yıllık iznim var doğum izninine kadar onları kullanıcam sonra da normal doğum izni olacak zaten evde daha çok yerim herhalde

Kızlar ben ayrıntılı ultrasona girdim.
Bebegimin herşeyi normal çok şükür ama plesantasindan bebeğe giden damarlardaki kan akisinda azalma varmış erken doğum olabilirmiş yani bebegi besleyemedigi anladıkları anda sezeryan yapabilirlermis çok korkuyorum daha 23 haftalık ve 27 28inci haftalarda bile aldıkları oluyormuş cok uzun sure kuvezde kalmasi gerekebilirmis bana dua edin lutfenn

valla ben de korkuyorum sonumdan oğlumda bir yılda ancak eski kiloma döndüm zor veriyorum emzirirken de çok yiyorum ben evde yiyemiyorum ya oğlumla uğraşmaktan fırsat olmuyor iş de otur otur hareket yok sürekli yiyorum ne güzel erken izine ayrılacaksın ben kurban bayramına kadar çalışmayı düşünüyorum tabi dayanabilirsem

İnş zamanında doğar canım kan sulandırıcı kullanıyor musun bu gibi durumlarda verildiğini duymuştum kuzenimdede aynı olay var ilk iki gebeliğinde 32 ve 34 te aldılar şimdi üçüncü 36. Haftada doğmadı henüz

Canım bende de o risk var şöyle ki şu an bir sorun yok ama ikili testte papp-A değerim düşük çıktığı için erken doğum riski olabiliyormuş bu da trombofiliden dolayı olabiliyormuş yani kan pıhtılaşması falan bunu bana ilk doktorum hiç demedi değiştirdiğim doktor dedi. Hatta bana soluna yat dedi coraspin kan sulandırıcı zaten kullanıyorum tüp olduğu için onu ihmal etme dedi özelliklekan akışına baktı ama tam da birşey dememişti ben araştırdım. Sende bence raporu al kendş doktoruna git coaspin verebilir faydası olabilir, soluna yat o da bebeğe giden kan akımına etki ediyor, yürüyüş yap ama fazla değil doktorunda sana anlatır mutlaka ne yapman gerektiğini bir şey olmaz inşallah canım

İnşallah öyle bir şey olmaz küveze girmesine gerek kalmayacak kadar uzun süre durabilir bebişin inşallah.
İçini ferah tutmaya baK

Canım senin papp-a degerin kaç çıkmıştı.Benimki de düşük malesef mom kısmında 0.61 yazıyo heralde 0.50 üstü normalmiş

Canim aklina hic kotu seyler getirme rabbim buyuk insallah normal surecte dogum yaparsin dua edicem senin icin

İnşallah dayanır canım sen içini ferah tut ve stres yapma onlar ihtimali söylemiş inşallah Olmaz

İnşallah vaktinde doğar canım bebeğin. İlaçlarını düzenli kullan hiç birşey olmaz inşallah

İnşallah canım öyle dedi doktorda hiçbir sorun olmaz sağlığı açısından dedi eko için randevu aldık çarşamba günü gidicem bakalım o yaşa kadar bir sorun olmadı dimi

Hiçbir sorun olmadı canım. Yine de her bebeğe her sene eko çekilmeli bence ama maalesef orda sabit tutmak zor. Kızım şimdi 3 yaşında, bu sene eğer durur korkmazsa istiyorum bi eko çektirmek

Sen her zaman vaktinde doğacak diye düşün canım benim. Bebişin hissetsin moralinin yüksek olduğunu. Durur annesi o daha üzme sen kendini. Zamanında gelicek kuzucuğun

Valla şok oldum ya zaten zayıf bi insan olsam sorun etmem de ben kilolu hamile kaldım ortada göbek olmayınca o kadar kiloyu beklemiyodum pazartesi bakalım bu kilonun yüzde kaçı bebeğe ait

Yaa benimde bi tek elimin üstünden buluyorlar ama o korkudan oluyo bende işte strese giriyorum bi tüp kan alıyor damlaya damlaya sonra kolumu delik delişik ediyo sonra elimin üstünü hemşirelerin en tecrübelisini çağırıyolar oda 5,6 girip çıkmadan sonra damla damla alıyo ama benimki korkudan diyolar tansiyonum düştüğü için

Kızlar Colcicegi89 bugün tüp bebek doktoruma gittim plasentada kanama alanlari vardı rutin takiplerimi yapan doktorum kan sulandiricilarin gereksiz oldugunu hatta plasentamdaki kanamayi arttiracagini soylemisti. Ama son kararı bana bırakmıştı tüp bebek doktorum iğnelerin şu an senin için bir faydası da zararı da yok keselim dedi. Sezeryanim icin de su an risk yok 36'da herşey netlesir dedi coook rahatladım. Salı perinatolog perşembe de profesor gordumu beni tam rahatlayacagim. İnşallah sıkıntısı olan arkadaşlarım da bir an önce güzel haberler alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…