- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.221
Canım iyi misin inş önemli birşey yoktur magnezyum eksikliğide bahsettiğin şikayetleri yapıyormuş akıntı bu dönemde artık gösterirmiş dün bir doktorun videosunda duydumGünaydın kızlar belimden kasığıma bacağıma vuran bi ağrı var ve bebeğim sürekli kasılıyo çok korkuyorum akıntımda fazla geldi doktoruma mesaj attım şimdi cevap bekliyorum o kadar kötü şeyler yazıyor ki internette moralim bozuk hiç uyumadım cevap bekliyorum doktordan
Şimdi nasılsın canım? Geçmiştir umarımGünaydın kızlar belimden kasığıma bacağıma vuran bi ağrı var ve bebeğim sürekli kasılıyo çok korkuyorum akıntımda fazla geldi doktoruma mesaj attım şimdi cevap bekliyorum o kadar kötü şeyler yazıyor ki internette moralim bozuk hiç uyumadım cevap bekliyorum doktordan
Huzayfe telaffuzu pek kolay değil bi çocuk için biraz kaba ve karışık açıkcası. Musab da ekmek musab çarpısında ki musab sanırım ne kadar doğru olur bilemedim. En iyisi ve kulağa da hoş geleni mirza sonra da asaf.. not: anlamlarıyla değil kullanışı ve kulağa gelişi açısından değerlendirdim ben.Günaydın kızlar bizim cinsiyet yeni belli oldu.2.oğluş geliyor . İsim konusunda kararsız kaldık.Aklımızda olanlar Mirza,Musab ,Asaf,Huzayfe.Acaba bu isimler nasıl sirayet eder.Oğlumun ismi Hakan ve ismiyle muamma bir çocukSizin fikirleriniz nelerdir
Huniler kardeşimizdir onlarsz olmazSanırım hepimiz böyleyiz kocama okuttum oda seni yazmışlar diyo akli dengemizi yitirmeden doğsalar bari sonumu huniyle iç içe görüyorum
Ahahaa ay çok iyiymisAyy çok beğendim aynı benle eşim. Bende diyorum ben kızımı evlendiremem evlendirsemde uzağa veremem
Tamamdır canım sağolasınkars a gelirseniz dr filan oneririm
canım kaç aylık kizinİyi aksamlar güzel anneler :) bugün kızımın kaka nin ne olduğunu bilmediğini anladımsonra bezine yapmasını istedim yaptı gösterdim bak kızım kaka bunlar oluyor sen bunları wc ye yapacaksın sonra sifonu çekip by by kakalar diyeceğiz dedim çok şükür ki anladı beni normal de günde 1 defa bezine yapıyordu bugün 4 defa kaka yaptı 1 ı beze 3 ü tuvalete. 3. Günüm sıfır çiş kaçağı 60 defa wc ye koşturma ve 3 defa kaka yaparak tamamladık belime ağrılar girdi ama nazar değmesin korktuğum kadar olmadı :)
Eğitim verecek anneler çocuğunuz sizi gerçekten anlıyorsa bu işe kalkışın asla kızmayın onlara çünkü bilmiyorlar tecrübesizler hatta korkuyorlar. Sizde kendinize güvenin ve istikrarlı olun gerisi kolay olur emin olun.
33 aylik canım benim kızım da. Zorlama bence bir müddet bırak eğitimi 1 2 hafta sonra tekrar başla onunla konuşmayı dene inada binerse yapmıyor sipalar çok uyanıkcanım kaç aylık kizin
Bende 10 gündür oğlumu alıştırmaya çalışıyorum 36 aylık 3 yaşında lazimlik klozet istemedi çişini normal tuvalete yapıyor söylemiyor ama tutuyor ben götürünce yapıyor uykudanda genelde kuru uyanıyor
Asıl mesele kaka
Kakayi alıştırma kilodu giydiriyorum ona yapıyor oturmak istemiyor tuvalete sıkmak istemiyorum ama boyle alışır diyede çok korkuyorum
Slm annisler
Bende perşembeye dr gidicem detaylı olacak boyle sorunları duydukça insan korkuyor inşallah herkes sorunsuz geçirir bu sureci
Kilolar ne durumda bu arada ben 5 kilo aldım alimim yavaşladı gibi boyle devam eder umarım gobusum birden çıktı durdu şu an stabil çok şişmeyiz umarım erik çok yiyorum oda wc ye çıkarıyor kabızlık sorunu olanlara öneririm
21. Hafta bitti 4 kilo şimdilikSlm annisler
Bende perşembeye dr gidicem detaylı olacak boyle sorunları duydukça insan korkuyor inşallah herkes sorunsuz geçirir bu sureci
Kilolar ne durumda bu arada ben 5 kilo aldım alimim yavaşladı gibi boyle devam eder umarım gobusum birden çıktı durdu şu an stabil çok şişmeyiz umarım erik çok yiyorum oda wc ye çıkarıyor kabızlık sorunu olanlara öneririm
esiniz askeri personel mi emniyet mi.imkanlar sinirli ama herkes birbirine yardimcinolur birbirine.ben de elimden geleni yaparmTamamdır canım sağolasın
Canım benim de arada sızı ve ağrı duyuyorum ama gelip geçiyor normal geliyor bana karın kasları lifleri geriliyor bebekler büyüdükçe ama için rahat etsin istersen doktoru arayıp sor canım.Kızlar çok acilll gobek deligim çok agryo ve açıyor bu durumu yaşayan var mi normal mi basılı geçecek bu durum
2 gundur daha çok agryo canım aricam gecmezse inşallah bi sıkıntı yoktur tedirgin oldum birazCanım benim de arada sızı ve ağrı duyuyorum ama gelip geçiyor normal geliyor bana karın kasları lifleri geriliyor bebekler büyüdükçe ama için rahat etsin istersen doktoru arayıp sor canım.
Kızlar ben acilde idrar testi yaptırdım lökosit sayısı 100 çıkmış doktorda yok haftasonu nasıl geçer bu keseyi delebiliyormuş enfeksiyon çok korkuyorum 10 gün önce 25 çıkmıştı bir içimlik toz kullandım monurol geçmişti yine olmuş
Kızlar çok acilll gobek deligim çok agryo ve açıyor bu durumu yaşayan var mi normal mi basılı geçecek bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?