2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar bizim cinsiyet yeni belli oldu.2.oğluş geliyor . İsim konusunda kararsız kaldık.Aklımızda olanlar Mirza,Musab ,Asaf,Huzayfe.Acaba bu isimler nasıl sirayet eder.Oğlumun ismi Hakan ve ismiyle muamma bir çocuk Sizin fikirleriniz nelerdir

Canım iyi misin inş önemli birşey yoktur magnezyum eksikliğide bahsettiğin şikayetleri yapıyormuş akıntı bu dönemde artık gösterirmiş dün bir doktorun videosunda duydum

Şimdi nasılsın canım? Geçmiştir umarım
Huzayfe telaffuzu pek kolay değil bi çocuk için biraz kaba ve karışık açıkcası. Musab da ekmek musab çarpısında ki musab sanırım ne kadar doğru olur bilemedim. En iyisi ve kulağa da hoş geleni mirza sonra da asaf.. not: anlamlarıyla değil kullanışı ve kulağa gelişi açısından değerlendirdim ben.

Ayy çok beğendim aynı benle eşim . Bende diyorum ben kızımı evlendiremem evlendirsemde uzağa veremem
Ahahaa ay çok iyiymis kaçarsa kocaya görürsün o zaman ben eşime bütün işleri oğluma yaptıracam kizim olursa sadece kızıma yüklenip oğlumu kadınlari ezen hizmetçi gibi gören erkekler gibi yetiştirmiycem dedim bu konuda çok hassasım. Tabi eşim Allah'a şükür merhametli insan hep yardim eder bana ama etmeyenleri gordukce sinir oluyorum. erkek kardeşimi de ben yetistirdim sayılır şimdi bulasik bile yıkıyor anneme. Aman oğlum yorulmasn aman şöyle olmasn aman böyle olmasn erkektir herşeyi yapar diyen annelerden olmayı nasip etmesin rabbim

canım kaç aylık kizin
Bende 10 gündür oğlumu alıştırmaya çalışıyorum 36 aylık 3 yaşında lazimlik klozet istemedi çişini normal tuvalete yapıyor söylemiyor ama tutuyor ben götürünce yapıyor uykudanda genelde kuru uyanıyor
Asıl mesele kaka
Kakayi alıştırma kilodu giydiriyorum ona yapıyor oturmak istemiyor tuvalete sıkmak istemiyorum ama boyle alışır diyede çok korkuyorum

Slm annisler
Bende perşembeye dr gidicem detaylı olacak boyle sorunları duydukça insan korkuyor inşallah herkes sorunsuz geçirir bu sureci
Kilolar ne durumda bu arada ben 5 kilo aldım alimim yavaşladı gibi boyle devam eder umarım gobusum birden çıktı durdu şu an stabil çok şişmeyiz umarım erik çok yiyorum oda wc ye çıkarıyor kabızlık sorunu olanlara öneririm

33 aylik canım benim kızım da. Zorlama bence bir müddet bırak eğitimi 1 2 hafta sonra tekrar başla onunla konuşmayı dene inada binerse yapmıyor sipalar çok uyanık

Dediğim gibi kızmakla sinirlenmekle olacak iş değil bu mevzu onları da anlamak lazım dogduklarindan bu güne hep bez kullandılar rahatlardı istedikleri yerde zamanda yapiveriyorlardi. Sen istikrarlı ol bir müddet takip et ve sürekli çiş var mı kaka var mı diye hatırlat sonra kendisi söyler zaten. Birde bu forumda okumuştum kız çocukları erkek çocuklarından daha kolay öğreniyormuş sen de strese girme zor olsada öğrenecek inşaAllah bütün çocuklar çocuklarımız :)

Ben de pazartesi gireceğim detayliya inşaAllah sorunsuz çıkarız Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın canım :/

21. Hafta bitti 4 kilo şimdilik

Kızlar çok acilll gobek deligim çok agryo ve açıyor bu durumu yaşayan var mi normal mi basılı geçecek bu durum

Kızlar çok acilll gobek deligim çok agryo ve açıyor bu durumu yaşayan var mi normal mi basılı geçecek bu durum
Canım benim de arada sızı ve ağrı duyuyorum ama gelip geçiyor normal geliyor bana karın kasları lifleri geriliyor bebekler büyüdükçe ama için rahat etsin istersen doktoru arayıp sor canım.

Canım benim de arada sızı ve ağrı duyuyorum ama gelip geçiyor normal geliyor bana karın kasları lifleri geriliyor bebekler büyüdükçe ama için rahat etsin istersen doktoru arayıp sor canım.
2 gundur daha çok agryo canım aricam gecmezse inşallah bi sıkıntı yoktur tedirgin oldum biraz

Kızlar ben acilde idrar testi yaptırdım lökosit sayısı 100 çıkmış doktorda yok haftasonu nasıl geçer bu keseyi delebiliyormuş enfeksiyon çok korkuyorum 10 gün önce 25 çıkmıştı bir içimlik toz kullandım monurol geçmişti yine olmuş

Aynen bendede enfeksiyon çıktı doktor ilaç yazmadı kuru kızılcık aldırdı onu tüketiyorum hoşaf yapıp.

Benim de acıyor bir haftadır göbek deliğimin sol tarafı içten. Fıtık mı diye düşünüyorum. Çarşamba ayrıntılıya gidicem o zaman sorucam

Kızlar babymall da bebek kıyafetlerinde 1 alana 1 bedava var. Özellikle hastane çıkışını birkaç tane alacaksanız oldukça inidirimli hale gelmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…