2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba anneler
Bugün iftarda yalnız kaldım tribini yaşamamak için sizleri dinledim ve eşimin yanına geldim bugün ağlamak yok :))))))) ama yorgunluk fena. Ben aşırı yorgunum bu hafta dr gidicem belki başka bir vitamin felan verir soyliyim bakalım.
Kv dertleri yazılmış bende de o dertten var ya da vardı diyelim. Çok farklı kültürlerin insanıyız ne ben onlara ne onlar bana uyum sağlayamadık. Ben gayet resmi davranıyorum allahtan aynı şehirde değiliz, gidip gelme şansımız senede 1 kere olabiliyor bu yıl bebiş sayesinde gitmiyorum da öyle sık sık aramam da ilk evlendigimizde ararlardı sohbetleri iğneleyici tuhaf hiç bana göre değil ben de laf söylenince ışık görmüş tavşan gibi kalıyorum o an cevap veremeyip sonrasında kendimi ve eşimi yiyodum. Çözümü uzak durmakla buldum. Böylece laf söyleme şansı olmuyor tavsiye ederim.

. Ne kadar sıklıkla kan tahlili yaptırıyorsun canım ?

Canım yeni fark ettik bu durumu 10 gün kadar oldu. Pazartesi tekrar yapılacak. İnşallah düşmüştür Düşmezse üniversite hastanesine sevk edeceğim dedi doktor. İçimi biraz rahat tutan tansiyonumun düşük olması ve idrarımda bir sıkıntı olmaması.

Ah bu kayinvalideler... Neyse ki benimki uzakta üstelik eşim de aşırı düşkün değil. Yanımda olsa yedi yirmi dört hizmet bekleyen biriyanina gittiğimizde 3. günden sonra arıza çıkıyor zaten.
Bakalım bizler nasıl kayinvalideler olacağız

Öğlenden beri hiçbirşey yemediğim halde akşamda çok az yediğim halde tartıda 48.3 gördüm hadi 300 gr kıyafettir çok kalın şeyler yok üzerimde 47.5 ancak çıkıyordum nasıl aldım 500 gr bilmiyorum 8 kilo almış oluyorum tamam pideyi kaçırdım dün ve bugüm sabah ama napıyım doymuyorum ekmeksz asla yiyemem çalıştığım için öğlende yemekhanede iyi.yiyorum derdim kilo değil ama ödem ve tansiyon tehlikeliymiş benim için.Salı dr gidicem kaşıntılardan dolayı da karnım hep kabardı

47 kilo mu olur yahu ye gitsin kuzum sen.

Hanımlar romatoit artrit(iltihaplı eklem romatizması)yaşayanlar varmı..tutulmalarım çoğaldı bebeğe zararı olurmu die endişe ediyorum.21.haftadayım.bu durumu yaşayan varmı.neler yapıyosunuz

Selam kızlar. Biz kuzuma bebek odası alacağız inşallah en son 17.haftamda erkek dendi sonra ayrıntılıda devlete gittiiğim için orda söylemediler. Sizlerde cinsiyeti 17.haftadan sonra değişen oldumu acaba ? Kordonmuş yanlış görmüşüm olayı korkutuyor beni giysileri değiştirwbilirim ama odayı özel yaptıracağım onun geri dönüşü olmaz :))

Bende haftaya tekrar gideceğim.bugun karaciğer ultrosona girdim bişi çıkmadı çok şükür.idrar yolu enfeksiyonuda çıkmıştı bende belki bu durumdan yükselmiş olabilir dedi doktor umarım hayırlısıyla atlatırız

Net olarak bilmek istiyorsan ayrıntılı ultrasonu bekle canım.

Pek sanmıyorum baya büyük 17 hafta tamamen göstermedimi ultrason da

47 kilo mu olur yahu ye gitsin kuzum sen.

Canım benim boyum kısa ama 1.48 boyum doktor en fazla 12 kiloya izin var dedi ikili testte Pap-A değerim düşük çıkmış bu da preaklamsi yani gebelik zehirlenmesi kan pıhtılaşması vs gibi nedenlerle erken doğım riski diyo kilo alma fazla dedi ama vücut alıyor işte gittiğimde ayaklarıma ödemimr bakıyor tüp olduğu için coraspin alıyorum zaten aksatma ve sola yat muhakkak dedi bakalım salı kontrol var

Şaka bir yana tabiki dikkat et canım. Aynı şeyler bende de var. Tup bebek, papa düşüklüğü . Üstelik son testimde karaciğer enzimlerim de yüksek çıktı. İyi düşünmek istiyorum, iyi olsun diye umut ediyorum... Bebeğimin hareketlerini hissettikçe beni bırakma diye yalvarıyorum... Rabbim inşallah sağ salim kucağımıza verir yavrularımızı

Bu papp/a değeriniz kaçtı kızlar, yani kaç olması gerekiyormuş ki

Ayy canım neymiş bu papA nın normali düşüklüğü vs bana kimse bişey demedi bakayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…