2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın arkadaşlar mutlu hafta sonları biz olsun nasıl gidiyo benim bebiş çok hareketli sürekli tekmeliyo hiç uyutmuyo beni yaramaz

Günaydın kizlarr konuştuklarınizi okudum fırsatım olmuyor pek yazmaya hepiniz iyisinizdir inşallah benim bebis bi gün çok hareketli bi gün sesi çıkmıyor sizin nasıl durumlar bnde alışveriş yaptım besik bebek arabası kaldı sadece

Kızlar dün detaylimiz çok şükür iyi cıktı bebeğim 21+6 haftasıyla uyumlu. Daha önceden 1 hafta önce çıkıyordu bende korkuyordum sekerim biraz yüksek çıkmıştı acaba onun için mi diye. Kendisi 435gr şuan. Akşam tam iftarda evde olduk benim 2 saat gidiş 2 saat dönüş toplam 4 saat otobüs yolculuğundan sonra ayaklarım bir şişti eve dönerken ayaklarımı yere sürüyordum. Iftardan sonra da bi yatmışım yeni kalktım her yanım tutulmuş. Ama derin bir nefes aldım rüyalarıma giriyordu bu detaylı. Allah'a şükür herşey yolunda. Iyi dilekleriniz için hepinizi öpüyorum. Bir an evvel kavuşsak bebeklerimize de burda uyuyodu uyumuyordu yemek yiyordu beziydi falan konuşsak. Benim ilk hamileliğim valla zormus gerçekten. Her gün yeni Birşey düşünmekle geçiyor. Bir de annem demez mi hemen arkasından bir tane daha yaparsın. Bünye bu kadar stresi ustuste kaldıramaz. 4-5 yıl kimse benden çocuk beklemesin dedim.

Bir sorun yoktu canım. Sadece burda bazı şeyler okuyunca rüyalarıma giriyordu bu detaylı. Neyse ki herşey yolundaymış. Ilk bebek olunca herşeyden ödüm patlıyor. Köpegim 6 yıldır benimle. Ne zaman evde yalnız bıraksam kıyameti koparır bütün apartmanı ayağa kaldırır. Evlenmeden önce ailemin evindeyken havlasa bile pek sorun olmuyordu. Yazlık yer olduğu için apartmanda pek kimse olmuyordu. Evlendiğimde çalışıyordum o zamanda annemlerde kaldı ama annem çok yorulmaya başlamıştı bende işi bıraktım yanima aldım şivayı. Zaten çocuk yapmak istediğim için işi birakicaktim. Şimdi her yere beraber gidiyoruz evde pek yalnız kalamıyor. Doktora vs. Gideceğim zaman komşuya bırakıyorum. Dün komşumuz yoktu vet.e bıraktım. Bilmiyorum nasıl olacak. Gerçi geçen haftaya kadar evde yavru kedi vardi kendi çocuğu sanıyordu onu onla evde kalınca sesi soluğu çıkmıyordu emziyordu falan ama kediyi sahiplendirdim. Buyumustu artik. Simdi eski davranızlarına geri döndü. Ne çok anlattım bende. Şimdilik iyiyiz ama bakalım bebek doğunca neler olacak.

Kızlar evde tansiyon takibi yapan varmı?Doktor tansiyon çok önemli dedi ama benim hep düşük çıkıyor 9/6 yada 9/5 gibi sizlerin kaç?
Canım ben evde takip yapmıyorum ama benim hamilelikten önce tansiyonum düşüktü. 11 6 falan di. Şimdi her sağlık ocağına gidişimde olcturuyorum benim de 9/6 9/5 cikiyor. Normal dediler bana bu durum.

Nazardan dedemin atinin çatlayıp öldüğünü biliyorum. Dikkat et canım. Nazar diye birşey var kesinlikle. Bu zamanda kim iyi gözle bakıyor kim kötü gözle bakıyor bilemezsin. Sen dikkat et.

Böyle insanları anlamıyorum ya nasıl olur da sana sinirlenir. Hiçç mi iyiliğini düşünmüyor senin. Ya da sen oruç tutunca onun sevap hanesine 1 puan mi gidicekmis. Din senin çocuk senin. Dinimiz öyle güzel bir din ki bu oruclarin kazası var. Mazeretin var sa tutma diyor zaten din sana. Tutsan da karnındaki cana eziyet ediyorsan eğer ne hayri kaldı o orucun
.. kimseyi takma kafana tutamiyorsan sebebin vardır muhakkak. Ben tutamıyorum mesela öyle ilaç kullandığından falan da değil yani susuz kalınca basim çok agriyor bir kere ağrı girdimi günlerce çıkmıyor. Yazık değil mi karnimdakine ben öyle ağrı çekerken o kimbilir ne hale geliyordur. Kimsede bisey diyemez bana tutmuyorum diye, zaten kimsede istemiyor tutmmi .

evlat ayrımcılıgı oooovvv
bnde bi kere eşimin tatlıyı yaptıgını söylemiştim(mutfakta cok iyidir eşim) kv tabi annesi becerikli evde ona gerek kalmıyodu dedi küsmüştüm bende
Ben kv konusunda en şansliniz olarak görüyorum şuan kendimi. Kendisi zamanında kvsinden çok çektiği için gelinlerin hepsine kendi kızı gibi davranıyor. 2 günde bir arar beni halimi sorar. Sakin sen bisey yapma iş güç der benim oğlum yapar sana vefalidir o falan der. Melek gibi bir kadın yani. Dilimi ısırdım şuan

Son 3 gündür malesef kızımın hiç bir hareketini hissetmiyorum.. sabahları az da olsa bulantım kusmam olurdu bitti gitti.. çok endişeliyim.. hatta o kadar endişeliyim ki kötü haber duymaktan korkuma doktora bile gitmiyorum.. 2 haziranda rutin kontrolüm var onu bekleyeceğim.. inşallah korktuğum başıma gelmez.. dua edin olur mu

Pek sanmıyorum baya büyük 17 hafta tamamen göstermedimi ultrason da
Gözüküyordu canım hatta bende gördüm aa erkekmi dedim evet bak gördüğün gibi öyle gözüküyor dedi doktor ama çevremdekiler kordonla karıştırılıyor falan diyince aklıma şüphe düştü

Canım bendede öyle oluyordu kızımda bazen endişeleniyordum hemen. Tatlı bişeyler ye üzerine bi su iç uzan ve bekle birde öyle dene bizide haberdar et Allahın izniyle bişey yoktur korkma

Ayy canım neymiş bu papA nın normali düşüklüğü vs bana kimse bişey demedi bakayım bende

Canım benimki 0.50 çıkmış 1 falan olması lazımmış ama ben araştırdım 0.30 ve alto daha çok riskliymiş o yüzden çok takmıyırum dr da normal ayda bir çağırıyor zaten ayrıca rahim ağzı boyum iyi 50 mm kan akışı da iyi bebeğe sadece dikkatli olmak lazım o kadar

Karaciğer en son iyiydi sağlık ocağında baktırmıştım ama çok kaşıntım oldu karnımda ara ara bacaklarımda karnımda hala var ve kabardı artık çok sık değil ama günde bie defa tutuyor karaciğerden de olabiliyormuş salı günü baktırıcam. Neyse ki hareketleri biraz sıklaştı sabah özellikle çok hareket ediyor içim ferahlıyor hissedince Allah'a emanet inşallah kucağımıza alıcaz sağlıkla

Tatlı ye canım yada sağlık ocağına git kalp atışlarını duyunca rahatlarsin benimde öyle oldu suyum fazla olduğu için hissetmemisim Kotu düşünme herşey yolundadır Allahın izniyle

Bende de 2 gün oldu korktum ama sonra yemek falan üzerin e çikolata yedim uzandım baktım başladı.. korkma ama 3-4 gün hissetmezsen direk doktora bence 2 hazirana çok var

Annem ve eşim istemiyor zaten tutmamı ama etrafımda benle aynı haftalarda hamile olab arkadaşlarım var kendilerini oruç tuttukları için mükemmel sanıyorlar falan havalara giriyorlar ama herkezin kendi fikri kendi düşüncesi ben arada bi tutmak istiyorum çok fazla dayanamam suya ki hele ben günde 4,5 litre su rahat içiyorumdur acayip düşkünüm suya haliyle bide bebek kaybettiğim için ailem pek sıcak bakmıyor troidden ötürü, ama sadece bu değil cidden mesela benim arkadaşım emzik kullanmıycak iyi dedim geçtim ben kullanmayı istiyorum dedim demediği laf kalmadı iste şöyle zararlı böyle zararlı demek istediğim ben karşımdaki bebeğine nasıl davranmak istiyorsa saygı duyarım tek laf etmem ama arkadaşım ağzına geleni haldur huldur söylüyo haliyle insan acaba yanlış mı cidden diye üzülüyo ama bebim diyeceğim tek şey herkez kendi çocuğunun annesi olsun tek istediğim bu benim yavrumu benden iyi düşünecek değil kimse ama bazılarına laf anlatmak cidden çok zor canımm

Ben o kordonla karışma muhabbetine çok inanmıyorum yahu kordon baya büyük yani ama erkekse testisleri falan oluyo 13 haftadan beri değişmedi 13 haftada kordonu bacağının arasındaydı hatta ama ikisi çok farklı ayırt edilebilecek kadar dr a bağlı birazda tabi bence içine şüphe düşmesin erkektir o 17 hafta büyük bi hafta ama illa rahat edemiyceksen yine bekle bi kontrolünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…