- 27 Kasım 2012
- 800
- 808
- 323
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.141
Hemen arkasından değil de 3 yıl sonra olabilir hem kardeş hem arkadaş oluyorlarKızlar dün detaylimiz çok şükür iyi cıktı bebeğim 21+6 haftasıyla uyumlu. Daha önceden 1 hafta önce çıkıyordu bende korkuyordum sekerim biraz yüksek çıkmıştı acaba onun için mi diye. Kendisi 435gr şuan. Akşam tam iftarda evde olduk benim 2 saat gidiş 2 saat dönüş toplam 4 saat otobüs yolculuğundan sonra ayaklarım bir şişti eve dönerken ayaklarımı yere sürüyordum. Iftardan sonra da bi yatmışım yeni kalktım her yanım tutulmuş. Ama derin bir nefes aldım rüyalarıma giriyordu bu detaylı. Allah'a şükür herşey yolunda. Iyi dilekleriniz için hepinizi öpüyorum. Bir an evvel kavuşsak bebeklerimize de burda uyuyodu uyumuyordu yemek yiyordu beziydi falan konuşsak. Benim ilk hamileliğim valla zormus gerçekten. Her gün yeni Birşey düşünmekle geçiyor. Bir de annem demez mi hemen arkasından bir tane daha yaparsın. Bünye bu kadar stresi ustuste kaldıramaz. 4-5 yıl kimse benden çocuk beklemesin dedim.
Bende bunun mavisini aldım bizimde ilk eşyamız küvet oldu birde emzik aldım inşallah tutarKızlar kızımın ilk eşyasını banyo küveti olarak aldım :) ufaktan başlamak lazım
Çok tatlıymış güle güle bici bici yapsın annesi..Kızlar kızımın ilk eşyasını banyo küveti olarak aldım :) ufaktan başlamak lazım
Canım korkma bisey yoktur Allahın izniyle. Sen çok hareketli olursan hissedemeyebiliyorsun bende dün bütün gün yollardaydım hiç hissetmedim nerdeyse. Arkadaşların dediği gibi tatlı bisey ye sonra yat uzan sen hissetmeye çalıştığında belki oda uykuya dalıyordur. 1-2 gün öyle dene hissedemezsen en kötü en yakın sağlık ocağına git kalp atışlarını dinletsinler sana.Son 3 gündür malesef kızımın hiç bir hareketini hissetmiyorum.. sabahları az da olsa bulantım kusmam olurdu bitti gitti.. çok endişeliyim.. hatta o kadar endişeliyim ki kötü haber duymaktan korkuma doktora bile gitmiyorum.. 2 haziranda rutin kontrolüm var onu bekleyeceğim.. inşallah korktuğum başıma gelmez.. dua edin olur mu
Öyle canım haklisin. Ben öyle baştan peşin peşin konuşan anneleri çok gördüm sonradan herşey o kadar değişiyor ki, kimisi der ben asla emzik kullandirtmiycam çocuk doğduğunda bakıyor emzikle mutlu mecbur ağzına veriyor. Kimisi diyor ben asla tv seyrettirmiycem sonra çocuğu tv nin karşısından ayrılmıyor. Ablama diyorlardı yemiyorsa bırak peşinden koşma ac kalsın anlar diye. Şimdi parklarda çocuklarını yedirmeye calisiyolar. Kimse kendi çocuğunu kendinden iyi düşünemez. Sende bırak boşver laf anlatma zaman neyi gösterir bilinmez de. Daha önce kayibin olduğunu bilmiyordum canım senin ekstra dikkat etmen lazım. Can taşıyorsun sonuçta. Onun sağlığını düşünmek daha önemli sonuçta oructan. Kazası var bunun kafaya takma tutmak istiyorsan hayırlısı ile kucağına al o zaman tutarsın. Kimseyide takma. Esin annen bile istemiyormuş. Haklılar onlar ikinizinde iyiliğini düşünüyorlar çünkü.Annem ve eşim istemiyor zaten tutmamı ama etrafımda benle aynı haftalarda hamile olab arkadaşlarım var kendilerini oruç tuttukları için mükemmel sanıyorlar falan havalara giriyorlar ama herkezin kendi fikri kendi düşüncesi ben arada bi tutmak istiyorum çok fazla dayanamam suya ki hele ben günde 4,5 litre su rahat içiyorumdur acayip düşkünüm suya haliyle bide bebek kaybettiğim için ailem pek sıcak bakmıyor troidden ötürü, ama sadece bu değil cidden mesela benim arkadaşım emzik kullanmıycak iyi dedim geçtim ben kullanmayı istiyorum dedim demediği laf kalmadı iste şöyle zararlı böyle zararlı demek istediğim ben karşımdaki bebeğine nasıl davranmak istiyorsa saygı duyarım tek laf etmem ama arkadaşım ağzına geleni haldur huldur söylüyo haliyle insan acaba yanlış mı cidden diye üzülüyo ama bebim diyeceğim tek şey herkez kendi çocuğunun annesi olsun tek istediğim bu benim yavrumu benden iyi düşünecek değil kimse ama bazılarına laf anlatmak cidden çok zor canımm
Iyi olmanıza sevindim canım. Herşeyin başı sağlık. Sağlık olsunda herşey olur. Seninde hayirl9 ramazanların olsun.Sağolun Kızlar evet minnak bir hafta önden gidiyor karnım da bayağı büyüdü. Şeker yüklemesi yapmıştık sonuçlarım iyi çıkmış kan ve idrar tahlillerimiz de temiz biraz demirim eksikmiş o da normal diyor doktor.
Şiledeyiz şimdi evin önü müsait kızıma oyuncak aldı bir sürü dedesi bisiklete biniyor salıncakta sallanıyor geçiriyoruz zamanı:) havalar biraz daha sıcak olsa denize bile girerdik:)
Hepinizi öpüyoruz kızçemle, hayırlı ramazanlarınız olsun.
Teşekkür ederim canım, olsun başlamışsın en azından almaya :)Ne ıyi yapmışsın sağlıkla kullansın ben sadece kıyafet aldım
güle güle yıkansın yavrular inşallah, inşallah tutar emziği annesi :)Bende bunun mavisini aldım bizimde ilk eşyamız küvet oldu birde emzik aldım inşallah tutar
teşekkür ederim canım, sağlıklı banyoları olsun tüm yavrularımızın inşallah :)Çok tatlıymış güle güle bici bici yapsın annesi..
Gule gule yikansin canimKızlar kızımın ilk eşyasını banyo küveti olarak aldım :) ufaktan başlamak lazım
Ayyyy emzik emen cocuga bayiliyorum bende emzik biberon setini aldimBende bunun mavisini aldım bizimde ilk eşyamız küvet oldu birde emzik aldım inşallah tutar
Canim ben tutmuyorum dayanamam.. zaten simdi bile 2 lokma yiyim bebegim masallah halay cekiyor icimde.. kazasini tutarim dogumdan sonra insallahKızlar oruç tutuyor musunuz
Ben tutuyorum zorlanmıyorum çok şükür suyuda daha fazla içiyorum çatlayacak gibi oluyorum artik sahurda
Doktorum tutma demedi beslenmene dikkat et dedi
Sizler tutuyor musunuz
bebegin hareketlerinide takip ediyorum maşallah artış var azalma yok acıkma susamamda normal seviyede sonradanda zor tutuluyor gercektenCanim ben tutmuyorum dayanamam.. zaten simdi bile 2 lokma yiyim bebegim masallah halay cekiyor icimde.. kazasini tutarim dogumdan sonra insallah
Dogru zor oluyor.. ama ne bilim yani canim doktor bi sıkınti gormediyse sorun yoktur. Rabbim kabul etsinbebegin hareketlerinide takip ediyorum maşallah artış var azalma yok acıkma susamamda normal seviyede sonradanda zor tutuluyor gercekten
Ben tutmuyorum canım dayanamıyorum açlığa da susuzluguda hemen başım ağrıyor. Başım ağrıdığında hemen kendimi karanlık sessiz odalara kapatıyorum telefonun ışığı bile beynimi zonklatiyor. Agri kesici icmek zorunda kaliyorum. Sonra kendimi suclu hissediyorum. Ilk 3 ay sikintili gecti benim dusuk tehlikesi atlattim. Kazasını tutarız inşallah sağlıkla bir kucagimiza alalım.. dinimiz butun dinlerin ustunde evelallah. Bize böyle bir imkan sunmuş.Kızlar oruç tutuyor musunuz
Ben tutuyorum zorlanmıyorum çok şükür suyuda daha fazla içiyorum çatlayacak gibi oluyorum artik sahurda
Doktorum tutma demedi beslenmene dikkat et dedi
Sizler tutuyor musunuz
Yaa ama çok tatlılar. Bende bayram bitsin alicam sabırsızlıkla bekliyorum. Erkeklerinde çok güzel kıyafetleri var ama kızların ayrı bir güzel ya cicileri.. erkek anneleri kızmasın bana. Ben bayılıyorum bu pembe pembe kıyafetlere..Kizlar bunlar da benim cadima aldiklarim,,,
Doğru diyorsun canım doktorum da tecrübeli kızımda 14.haftada 99 kız demişti 17haftalık bebeğin erkekmi kız mı olduğunu ayırt edebilir bencede. Sağol kuzum:*Ben o kordonla karışma muhabbetine çok inanmıyorum yahu kordon baya büyük yani ama erkekse testisleri falan oluyo 13 haftadan beri değişmedi 13 haftada kordonu bacağının arasındaydı hatta ama ikisi çok farklı ayırt edilebilecek kadar dr a bağlı birazda tabi bence içine şüphe düşmesin erkektir o 17 hafta büyük bi hafta ama illa rahat edemiyceksen yine bekle bi kontrolünü
Aynen canim erkeklerin birazcik sade oluyor... ya ben 40 mevludu icin takim ariyorum ama bulamadim bi turlu.. bi tane tutulu takim gordum cok guzel ama yazlik eee malum bizim kirkimizda kisin olmus oluyor.. o yuzden arayis icindeyim daha soyle incili mincili tullu bisey olsun istiyorumYaa ama çok tatlılar. Bende bayram bitsin alicam sabırsızlıkla bekliyorum. Erkeklerinde çok güzel kıyafetleri var ama kızların ayrı bir güzel ya cicileri.. erkek anneleri kızmasın bana. Ben bayılıyorum bu pembe pembe kıyafetlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?