2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hemen arkasından değil de 3 yıl sonra olabilir hem kardeş hem arkadaş oluyorlar

Canım korkma bisey yoktur Allahın izniyle. Sen çok hareketli olursan hissedemeyebiliyorsun bende dün bütün gün yollardaydım hiç hissetmedim nerdeyse. Arkadaşların dediği gibi tatlı bisey ye sonra yat uzan sen hissetmeye çalıştığında belki oda uykuya dalıyordur. 1-2 gün öyle dene hissedemezsen en kötü en yakın sağlık ocağına git kalp atışlarını dinletsinler sana.

Sağolun Kızlar evet minnak bir hafta önden gidiyor karnım da bayağı büyüdü. Şeker yüklemesi yapmıştık sonuçlarım iyi çıkmış kan ve idrar tahlillerimiz de temiz biraz demirim eksikmiş o da normal diyor doktor.

Şiledeyiz şimdi evin önü müsait kızıma oyuncak aldı bir sürü dedesi bisiklete biniyor salıncakta sallanıyor geçiriyoruz zamanı:) havalar biraz daha sıcak olsa denize bile girerdik:)

Hepinizi öpüyoruz kızçemle, hayırlı ramazanlarınız olsun.

Öyle canım haklisin. Ben öyle baştan peşin peşin konuşan anneleri çok gördüm sonradan herşey o kadar değişiyor ki, kimisi der ben asla emzik kullandirtmiycam çocuk doğduğunda bakıyor emzikle mutlu mecbur ağzına veriyor. Kimisi diyor ben asla tv seyrettirmiycem sonra çocuğu tv nin karşısından ayrılmıyor. Ablama diyorlardı yemiyorsa bırak peşinden koşma ac kalsın anlar diye. Şimdi parklarda çocuklarını yedirmeye calisiyolar. Kimse kendi çocuğunu kendinden iyi düşünemez. Sende bırak boşver laf anlatma zaman neyi gösterir bilinmez de. Daha önce kayibin olduğunu bilmiyordum canım senin ekstra dikkat etmen lazım. Can taşıyorsun sonuçta. Onun sağlığını düşünmek daha önemli sonuçta oructan. Kazası var bunun kafaya takma tutmak istiyorsan hayırlısı ile kucağına al o zaman tutarsın. Kimseyide takma. Esin annen bile istemiyormuş. Haklılar onlar ikinizinde iyiliğini düşünüyorlar çünkü.

Iyi olmanıza sevindim canım. Herşeyin başı sağlık. Sağlık olsunda herşey olur. Seninde hayirl9 ramazanların olsun.

Ne ıyi yapmışsın sağlıkla kullansın ben sadece kıyafet aldım
Teşekkür ederim canım, olsun başlamışsın en azından almaya :)
Bende bunun mavisini aldım bizimde ilk eşyamız küvet oldu birde emzik aldım inşallah tutar
güle güle yıkansın yavrular inşallah, inşallah tutar emziği annesi :)

Çok tatlıymış güle güle bici bici yapsın annesi..
teşekkür ederim canım, sağlıklı banyoları olsun tüm yavrularımızın inşallah :)

Kızlar oruç tutuyor musunuz
Ben tutuyorum zorlanmıyorum çok şükür suyuda daha fazla içiyorum çatlayacak gibi oluyorum artik sahurda
Doktorum tutma demedi beslenmene dikkat et dedi
Sizler tutuyor musunuz

Ben tutuyorum zorlanmıyorum çok şükür suyuda daha fazla içiyorum çatlayacak gibi oluyorum artik sahurda
Sizler tutuyor musunuz
Canim ben tutmuyorum dayanamam.. zaten simdi bile 2 lokma yiyim bebegim masallah halay cekiyor icimde.. kazasini tutarim dogumdan sonra insallah

Canim ben tutmuyorum dayanamam.. zaten simdi bile 2 lokma yiyim bebegim masallah halay cekiyor icimde.. kazasini tutarim dogumdan sonra insallah
bebegin hareketlerinide takip ediyorum maşallah artış var azalma yok acıkma susamamda normal seviyede sonradanda zor tutuluyor gercekten

Sizler tutuyor musunuz
Ben tutmuyorum canım dayanamıyorum açlığa da susuzluguda hemen başım ağrıyor. Başım ağrıdığında hemen kendimi karanlık sessiz odalara kapatıyorum telefonun ışığı bile beynimi zonklatiyor. Agri kesici icmek zorunda kaliyorum. Sonra kendimi suclu hissediyorum. Ilk 3 ay sikintili gecti benim dusuk tehlikesi atlattim. Kazasını tutarız inşallah sağlıkla bir kucagimiza alalım.. dinimiz butun dinlerin ustunde evelallah. Bize böyle bir imkan sunmuş.

Kizlar bunlar da benim cadima aldiklarim,,,
Yaa ama çok tatlılar. Bende bayram bitsin alicam sabırsızlıkla bekliyorum. Erkeklerinde çok güzel kıyafetleri var ama kızların ayrı bir güzel ya cicileri.. erkek anneleri kızmasın bana. Ben bayılıyorum bu pembe pembe kıyafetlere..

Doğru diyorsun canım doktorum da tecrübeli kızımda 14.haftada 99 kız demişti 17haftalık bebeğin erkekmi kız mı olduğunu ayırt edebilir bencede. Sağol kuzum:*

Aynen canim erkeklerin birazcik sade oluyor... ya ben 40 mevludu icin takim ariyorum ama bulamadim bi turlu.. bi tane tutulu takim gordum cok guzel ama yazlik eee malum bizim kirkimizda kisin olmus oluyor.. o yuzden arayis icindeyim daha soyle incili mincili tullu bisey olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…